e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Profhilo voor en na

Voordat je een behandeling ondergaat is het belangrijk om voor- en na foto’s te zien van anderen. Op deze manier krijg je een goed beeld van het resultaat. Op deze pagina vind je verschillende voor- en na foto’s van Profhilo behandelingen.

Profhilo: wanneer zie je resultaat?

Een Profhilo behandeling bestaat, afhankelijk van de conditie van jouw huid, uit twee tot drie behandelingen. Omdat na de eerste behandeling de huid aan het werk wordt gezet om elastine en collageen aan te maken is het resultaat niet direct zichtbaar. Ongeveer acht weken na de eerste behandeling wordt het effect steeds meer zichtbaar.

Na deze periode heeft de huid voldoende tijd gehad om collageen en elastine aan te maken. Om het  Profhilo resultaat te behouden adviseren we altijd om één à twee keer per jaar een herhaalbehandeling uit te laten voeren.

Voor en na foto’s Profhilo behandeling

Veel cliënten zijn je voorgegaan voor een behandeling met Profhilo. Hieronder vind je enkele voor en na foto’s van Profhilo behandelingen die plaats hebben gevonden in onze kliniek.

Voor Profhilo
Voor
Na Profhilo
Na
Profhilo - Voor de behandeling
Voor
Profhilo - Resultaat van de behandeling
Na
Profhilo behandeling - voor
Voor
Profhilo behandeling - na
Na
Profhilo - Voor de behandeling
Voor
Profhilo - Resultaat van de behandeling
Na
Profhilo - Voor de behandeling
Voor
Profhilo - Resultaat van de behandeling
Na

Profhilo reviews

Enkele cliënten hebben een review gedeeld van hun behandeling met Profhilo. Deze zijn te vinden via onder andere kliniekervaringen.nl. Op onze pagina met ervaringen met de behandeling, vind je meerdere Profhilo reviews van onze cliënten.

Bekijk meer ervaringen

Een gratis consult met de cosmetisch arts?

Heb je nog vragen over de behandeling of heb je interesse in een vrijblijvend consultgesprek met een van onze cosmetisch artsen? Dan kun je online via onze website of via ons telefoonnummer 076-542 31 54 jouw gratis consult inplannen.

Afspraak inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online