Totaal
8.9
1053 reviews

Profhilo ervaringen

Wij begrijpen dat u er waarde aan hecht om reviews van anderen te lezen voordat u een Profhilo behandeling ondergaat. Op deze pagina vindt u enkele Profhilo ervaringen en voor- en na foto’s van de behandeling.

Ervaringen Profhilo behandeling

Verschillende cliënten zijn u voorgegaan met een Profhilo behandeling. Enkelen van hen hebben hun ervaring gedeeld via onze website en via kliniekervaringen.nl. In één van onze blogs heeft Inge haar ervaring gedeeld met de behandeling. Veel van onze cliënten geven aan dat de behandeling mee is gevallen en dat ze een duidelijke verbetering zien op het gebied van huidconditie na twee behandelingen.

Voor en na foto’s van een Profhilo behandeling

Enkele cliënten van ABC Clinic hebben aangegeven dat wij de foto’s van voor en na hun behandeling met u mogen delen. Via onderstaande voor en na foto’s van de Profhilo behandeling krijgt u een goed beeld van het resultaat dat we met de behandeling kunnen behalen.

Profhilo behandeling - voor
Voor
Profhilo behandeling - na
Na
Bekijk meer foto's

Waarom kiezen voor ABC Clinic?

ABC Clinic werkt enkel met ervaren artsen die al jarenlang ervaring hebben met injectables. Ook voor het werken met Profhilo hebben zij verschillende aanvullende cursussen gevolgd. Onze (cosmetisch) artsen staan bekend om hun precieze manier van werken en het verzorgen van een natuurlijk resultaat bij alle de behandelingen die zij uitvoeren.

Een gratis consult met een Profhilo specialist?

Een consult is geheel noodzakelijk voordat u behandeld wordt. Tijdens dit consult kunt u al uw vragen kwijt en bespreekt u met de arts wat er noodzakelijk is om tot het gewenste resultaat te komen. Ook wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen met het secretariaat op telefoonnummer 076-542 31 54.

Gratis consult inplannen?
Gratis consult