De kliniek

Profhilo

Profhilo huidverjonging

Profhilo stimuleert de aanmaak van collageen (zorgt voor stevigheid) en elastine (rekbaarheid) om huidverslapping tegen te gaan. Een stevigere huid is het gevolg!

Wat is Profhilo?

Ziet u een vermoeid gezicht in de spiegel en wilt u iets doen tegen huidveroudering? Profhilo is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur. Profhilo stimuleert de aanmaak van collageen (zorgt voor stevigheid) en elastine (rekbaarheid). Dit middel draagt bij aan een stevige en gezonde huid in de verschillende huidlagen. Het zorgt niet voor volume in het gezicht, maar is puur gericht op de versteviging. De huid herstelt en beginnende huidveroudering wordt aangepakt.

Resultaat Profhilo behandeling

Afhankelijk van de conditie van de huid zijn twee tot drie behandelingen noodzakelijk met een tussenpose van een maand. Na de eerste behandeling begint de huid collageen en elastine aan te maken, het resultaat is daarom niet direct zichtbaar. Ongeveer acht weken na de eerste behandeling wordt het effect steeds beter zichtbaar. Dan heeft de huid tijd gehad om voldoende collageen en elastine aan te maken. Om het resultaat aan te houden, adviseren we om één á twee keer per jaar een herhaalbehandeling uit te laten voeren.

Voor Profhilo
Voor
Na Profhilo
Na
Profhilo - Voor de behandeling
Voor
Profhilo - Resultaat van de behandeling
Na
Profhilo - Voor de behandeling
Voor
Profhilo - Resultaat van de behandeling
Na
Profhilo - Voor de behandeling
Voor
Profhilo - Resultaat van de behandeling
Na
Profhilo behandeling - voor
Voor
Profhilo behandeling - na
Na

Profhilo kosten

We raden een kuur van twee of drie behandelingen aan. Daarna komt u één à twee keer per jaar terug voor een herhaalbehandeling. De prijzen van de behandelingen ziet u in onderstaand schema:

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Profhilo eerste behandeling 2 ml€325,-
Profhilo vanaf de tweede behandeling€295,-

Gratis consult

Een consult is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de kosten van de behandeling. Tijdens dit consult stelt de arts een persoonlijk behandelplan met u op. Een consult is gratis en vrijblijvend.

Profhilo behandeling

Onze artsen gebruiken bij de behandeling met Profhilo de BAP-techniek. Deze techniek houdt in dat we in tien gebieden van het gezicht injecties plaatsen, verdeeld over de linker- en de rechterhelft van het gezicht. Omdat Profhilo zich goed verspreidt, zijn meerdere injecties niet noodzakelijk om het gehele gezicht optimaal te behandelen. Dankzij het natuurlijke materiaal (hyaluronzuur), is de kans op bijwerkingen minimaal. Wel kunnen de eerste 24 – 48 uur na de behandeling wat bultjes te zien zijn op plaatsen waar de Profhilo geïnjecteerd is. Dit trekt vanzelf weg.

Kort na de behandeling ziet u nog geen resultaat, wel kan het al zichtbaar zijn dat de huid beter gehydrateerd is. De tweede behandeling vindt na vier weken plaats. Het kan noodzakelijk zijn om een derde behandeling in te plannen. Dit is per persoon verschillend en bespreekt u tijdens het consult. Ongeveer acht weken na de behandeling is het resultaat zichtbaar.

Na de eerste reeks behandelingen, komt u één à twee keer per jaar terug voor een herhaalbehandeling om het resultaat te behouden.

Ben ik geschikt voor de behandeling?

Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine in de huid af. Dit is het moment waarop de huidveroudering begint en fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar worden. Vanaf de leeftijd van 30 jaar, kunt u starten met de behandeling. Hiermee houdt u huidveroudering tegen en vertraagt u het proces.

Nazorg en herstel

Na een behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen. Daarnaast adviseren we de eerste zes uur na de behandeling geen make-up te dragen om het risico op infecties te verkleinen.

We raden de eerste twee weken na de behandeling overige gezichtsbehandelingen af. Het is belangrijk om de huid tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling. Hiermee voorkomt u hyperpigmentatie. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan? Gebruik dan een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 om de huid te beschermen.

Wat zijn de bijwerkingen van de behandeling?

Omdat Profhilo voornamelijk bestaat uit Hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt, verdraagt de huid deze goed. Enkele bijwerkingen die kunnen optreden zijn een lichte zwelling, roodheid en eventueel een paar blauwe plekjes. Dit komt door de injecties en verdwijnt snel.

Profhilo wordt sinds 2015 wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemd, zijn gerapporteerd.

Gratis consult