Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Menu
ABC Clinic

Marionetlijnen

Marionetlijnen behandel je met Botox of fillers!

Dag marionetlijnen
Het gevolg van marionetlijnen (hangende mondhoeken) is vaak dat je er ouder uitziet dan je jezelf voelt. Hier is vrij makkelijk iets aan te doen. Een injectable behandeling met fillers of Botox biedt een uitstekende oplossing, je ziet er na de behandeling weer jonger en stralend uit! Met behulp van fillers of Botox worden je marionetlijnen gelift en zie je er weer frisser uit! Hieronder vind je de gradaties van de ernst van marionetlijnen. Alle gradaties zijn met een injectable te verwijderen of verzachten. Echter, soms kan een MACS-lift een beter alternatief zijn dan injectables in de mondhoeken. Dit wordt tijdens een consult bekeken.Marionetlijnen

Meer informatie

Resultaat van de behandeling

Voor Marionetlijnen voor
Na Marionetlijnen
Resultaat marionetlijnen
VoorMarionetlijnen voor
NaMarionetlijnen
Marionetlijnen resultaat
VoorVoor behandeling marionetlijnen
NaNa behandeling marionetlijnen
Marionetlijnen behandeling
VoorMarionetlijnen verwijderen
NaResultaat marionetlijnen
Behandeling marionetlijnen
VoorVerwijderen marionetlijnen
NaMarionetlijnen resultaat
Marionetlijnen
VoorVerminderen marionetlijnen
NaBehandelde marionetlijnen

Het effect van de ingreep met fillers is direct zichtbaar. Met Botox moet je enkele dagen wachten voor het resultaat zichtbaar is. Na afloop van de Botox- of filler-behandeling kan je huid wel wat rood of licht geïrriteerd aanvoelen. Koelen kan hierbij helpen maar na een paar uur is het ongemak al verdwenen. Afhankelijk van het gekozen middel houdt het resultaat drie tot twaalf maanden aan. De ingreep kan probleemloos herhaald worden.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Elke cosmetische behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. In geval van een behandeling met injectables of fillers is dit consult erg belangrijk. Ieder gezicht is weer anders en dus zal ieder gezicht goed geanalyseerd moeten worden voor een goed behandelplan. Tijdens het consult luistert onze cosmetisch arts naar je persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Natuurlijk krijg je ook alle gelegenheid om vragen te stellen. Bij de behandelingen met injectables is er de mogelijkheid om direct behandeld te worden aan de marionetlijnen. Dit gebeurt in overleg met de cosmetisch arts.

Wil je meer weten over het behandelen van uw marionetlijnen? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Je kunt maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur bellen voor een afspraak. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda. 

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

Marionetlijnen behandelen

Marionetlijnen ofwel hangende mondhoeken hebben onder andere met ouderdom te maken. Als je ouder wordt heeft het lichaam en het gezicht te maken met volumeverlies en zwaartekracht. Ook je mondhoeken hebben hier last van waardoor ze wat gaan hangen. Echter, ook jonge mensen kunnen al op jongere leeftijd last krijgen van marionetlijnen. De belangrijkste reden voor het krijgen van marionetlijnen vind je in de spieren die van je mondhoeken naar je kaaklijn lopen. Deze spier is bij sommigen zo sterk dat de mondhoeken naar beneden getrokken worden. Botox is in dit geval een perfecte oplossing. Heb je marionetlijnen vanwege de ouderdom dan is een combinatie van Botox met een filler de oplossing.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling worden er foto's gemaakt. Dit om achteraf goed te kunnen zien wat het resultaat van de behandeling is. Aansluitend spuit de cosmetisch arts de filler voorzichtig onder de huid. In overleg met jou kiezen we voor JuvedermRestylane of Radiesse. In deze fillers zit tevens een verdovingsmiddel; van de injecties zul je dan ook geen hinder ondervinden. Het resultaat van de behandeling zal direct zichtbaar zijn. Na afloop van de ingreep kun je direct je werkzaamheden weer hervatten.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor marionetlijnen?

 • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines, Skinboosters en fillers;
 • Onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde;
 • Drs. Arthur Ludlage is internationaal trainer op het gebied van fillers, Skinboosters en Botuline toxines;
 • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
 • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
 • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 8.8 (meer dan 450 ervaringen);
 • Wij werken enkel met FDA-goedgekeurde producten (Restylane en Radiesse, zeer veilige en bewezen producten);
 • Consultgesprek met de behandelend arts;
 • Korte wachttijden;
 • Je krijgt een optimaal en eerlijk advies, ook omdat wij met zowel cosmetisch artsen, plastisch chirurgen als huidtherapeuten werken, die doorverwijzen naar elkaar mocht dat noodzakelijk zijn;
 • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
 • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Uitleg over Botox en fillers

BotoxFillers

Prijzen Botox en fillers

Behandeling   Prijs
Consult Botox, fillers en injectables   €0,-
Second opinion   €65,-
Marionetlijnen behandelen met Botox   €149,-
Marionetlijnen behandelen met fillers 0,5 ml €350,-
  1,0 ml €495,-

ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Voor Botuline toxines werken we met een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Een consult is altijd noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de cosmetisch arts je dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Cosmetisch artsen

A. Ludlage

A. Ludlage

Injectables

Breda
M. Wichers

M. Wichers

Injectables

Breda
E. Soares

E. Soares

Injectables

Breda

Ervaringen marionetlijnen

Marionetlijnen
‘Mijn marionetlijnen zijn sterk verminderd’
Marionetlijnen, Yvon
Botox en marionetlijnen
‘Voor de tweede keer naar ABC Clinic’
Botox en marionetlijnen, Marij
Marionetlijnen verminderen
‘Fillers en Botox hebben mijn marionetlijnen doen verwijderen’
Marionetlijnen verminderen, Anoniem
ABC Clinic vermindert de marionetlijnen
‘Als sneeuw voor de zon verdwenen’
ABC Clinic vermindert de marionetlijnen, Krista
Online afspraak maken? Klik hier!