e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Nicolette Vermeulen Cosmetisch arts KNMG
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Nicolette Vermeulen

Marionetlijnen

Marionetlijnen kunnen voor een sip of verdrietig uiterlijk zorgen. Met een Botox- of filler-behandeling kunnen we uw marionetlijnen behandelen.

Marionetlijnen behandelen

Helaas zijn marionetlijnen een gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. De huid wordt slapper waardoor de mondhoeken wat gaan hangen. Soms komt het ook al op jongere leeftijd voor. Dan zijn het vaak te sterke kaaklijnspieren die de mondhoeken naar beneden trekken de boosdoener. Een simpele behandeling met fillers of Botox is dé oplossing om marionetlijnen of hangende mondhoeken te verwijderen en weer een stralend en fris uiterlijk te krijgen.

Soms kan een MACS-lift of een draadlift een beter alternatief zijn dan injectables. Dit wordt tijdens een consult met u bekeken.

Marionetlijnen voor en na

Het effect van de behandeling met fillers is direct zichtbaar. Bij Botox duurt het twee tot zes dagen voor het eerste resultaat zichtbaar is. Het resultaat van een Botox-behandeling houdt gemiddeld drie tot zes maanden aan. Wanneer u met een filler bent behandeld kunt u er vanuit gaan dat het resultaat negen tot twaalf maanden zichtbaar is. Sculptra of een draadlift geven een langer resultaat.

Marlies lippen opvullen voor
Voor
Marlies lippen opvullen na
Na
Neuslippenplooi Janka voor
Voor
Neuslippenplooi Janka na
Na
Marionetlijnen voor
Voor
Marionetlijnen na
Na
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring na
Na
Marionetlijnen voor
Voor
Marionetlijnen na
Na

Marionetlijnen prijs

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de prijs van een behandeling. De kosten zijn geheel afhankelijk van de hoeveelheid product die noodzakelijk is om uw probleem op te lossen. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek zal de prijs worden vastgesteld. Om u alvast een beeld te geven vindt u onze prijzen in onderstaand schema.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Botuline toxine
(Azzalure. Alluzience, Dysport, Botox)
vanaf€ 95,-
Fillers0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
Sculptra1 ampul€650,-
2 ampullen€1150,-
Draadlift gezichtvanaf€1200,-

 

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Marionetlijnen verminderen

Voorafgaand aan de behandeling worden er foto’s gemaakt. Dit om achteraf goed te kunnen zien wat het resultaat van de behandeling is. Aansluitend injecteert de cosmetisch arts de filler of Botox voorzichtig onder de huid. In overleg met u kiezen we voor Restylane of Sculptra om de marionetlijnen te behandelen. Ook een draadlift behoort tot de mogelijkheden.

De filler die de arts onder de huid injecteert, bevatten een verdovingsmiddel. Van de prikjes zult u dan ook geen hinder ondervinden. Na afloop van de behandeling kunt u direct uw werkzaamheden hervatten. De huid kan wel wat rood of licht geïrriteerd aanvoelen. Koelen kan hierbij helpen maar na een paar uur is het ongemak al verdwenen.

Nazorg Botox-behandeling

Voor de behandeling aan marionetlijnen wordt een foto gemaakt om het resultaat achteraf goed te kunnen zien. Na een behandeling aan de marionetlijnen met Botuline toxine (zoals Botox of Azzalure) is het belangrijk om er goed op te letten dat u niet teveel aan het behandelde gebied komt en u tot ten minste vier uur na de behandeling geen make-up gebruikt om infecties te voorkomen. Dit raden we aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan. Daarnaast raden we aan 12 tot 24 uur na de behandeling niet te sporten en de sauna en/of zonnebank te vermijden. Het duurt namelijk enkele uren voordat de zenuwen de Botox hebben opgenomen.

Daarnaast raden we na de behandeling aan om het eerste uur de geïnjecteerde spier zo veel mogelijk te bewegen en te gebruiken, zodat de Botuline toxine zich zo snel mogelijk in de spier kan nestelen.

Nazorg fillers

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Risico’s behandeling marionetlijnen

Botox-behandeling

Na de behandeling kan de huid wat rood kleuren, zwellen en een stijf of vol gevoel veroorzaken. Deze mogelijke bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren na de behandeling.

Over het algemeen zijn er na het gebruik van Botox geen complicaties, nadelen of gevaren. Wél is het belangrijk dat de juiste dosering gebruikt wordt. Bij een behandeling aan het voorhoofd of de fronsrimpel bestaat namelijk de mogelijkheid dat het ooglid en/of wenkbrauwen gaan hangen bij een onjuiste dosering of techniek.

Filler-behandeling

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zichzelf door een goede en ervaren cosmetisch arts laat behandelen, wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt.

De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Marionetlijnen opvullen ervaringen

Voordat u een afspraak inplant, is het belangrijk om andermans ervaringen te lezen. U kunt ervaringen bekijken op reviewsites zoals kliniekervaringen.nl en Google Reviews. Daarnaast staan onder aan deze pagina ervaringen van cliënten die u voor zijn gegaan.

Gratis consult bij ABC Clinic?

Elke behandeling start altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de cosmetisch arts. Onze cosmetisch artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit vrijblijvend consult ook vragen stellen. Een afspraak maken kan via ons contactformulier of u kunt ons bereiken op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Nog makkelijker is het om online een afspraak in te plannen via onze website.

Online inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online