e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Marionetlijnen Botox

Heb je last van marionetlijnen? Deze verticale lijnen, die vanuit de mondhoeken naar beneden lopen, kunnen een sombere of vermoeide uitstraling geven. Gelukkig kan Botox een effectieve oplossing bieden. Ontdek hier hoe wij je kunnen helpen om er weer fris en jonger uit te zien!

Marionetlijnen behandelen met Botox

Botox is een populaire cosmetische behandeling waarbij een gezuiverd eiwit wordt geïnjecteerd om spieren tijdelijk te ontspannen. Bij marionetlijnen helpt Botox de juiste spieren rond de mond te ontspannen, waardoor de verticale lijnen verminderen en je een jongere, meer opgewekte uitstraling krijgt.

Hoe werkt de behandeling?

Botox werkt door de zenuwsignalen naar de geïnjecteerde spieren tijdelijk te blokkeren. Hierdoor kunnen deze spieren tijdelijk niet samentrekken, wat de vorming van rimpels en lijnen vermindert. De effecten van Botox zijn tijdelijk, meestal tussen de 3 en 6 maanden.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling bij ABC Clinic verloopt in een aantal eenvoudige stappen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt:

Stap 1: Gratis consult

Je start met een gratis consult bij een van onze specialisten. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en verwachtingen en geven we advies op maat.

Stap 2: Aftekenen en foto’s:

Voordat we beginnen, worden de te behandelen gebieden afgetekend. Ook worden er foto’s gemaakt om het resultaat te kunnen vergelijken.

Stap 3: Verdoving (niet nodig bij Botox):

Voor een Botoxbehandeling is verdoving meestal niet nodig, aangezien de injecties slechts minimale pijn veroorzaken.

Stap 4: De behandeling

Met een fijne naald wordt Botox in de probleemgebieden geïnjecteerd. De hele procedure duurt meestal niet langer dan 15-30 minuten. Na de behandeling kun je direct je dagelijkse activiteiten hervatten. Er is geen hersteltijd. Sporten wordt wel de eerste dag afgeraden en pas op met zonnen(bank) de eerste dagen.

Stap 5: Controle

Indien gewenst, ben je altijd welkom voor een controle afspraak om de resultaten te evalueren en eventuele vragen te beantwoorden.

Voor en na foto’s

Benieuwd naar de resultaten? Bekijk de voor en na foto’s op onze website om een indruk te krijgen van de effecten van botox bij marionetlijnen. Tijdens je consult laten we je graag meer voorbeelden zien van onze tevreden cliënten.

Neus-lippenplooi, wangen en marionetlijnen voor
Voor
Neus-lippenplooi, wangen en marionetlijnen na
Na
Marionetlijnen voor
Voor
Marionetlijnen na
Na
Marionetlijnen voor
Voor
Marionetlijnen na
Na

Nazorg en herstel

Na de behandeling kan er enige roodheid of zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar uur. Het is belangrijk om de eerste 24 uur niet intensief te sporten en het behandelde gebied niet te masseren. Verdere nazorginstructies krijg je van de behandelend arts. En natuurlijk staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Prijzen marionetlijnen met Botox

De kosten van botox behandelingen kunnen variëren afhankelijk van de benodigde hoeveelheid en de specifieke wensen van de cliënt. Om je alvast een beeld te geven vind je onze prijzen in onderstaand schema.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Botuline toxine
(Azzalure. Alluzience, Dysport, Botox)
vanaf€ 95,-
Fillers0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
Sculptra1 ampul€650,-
2 ampullen€1150,-
Draadlift gezichtvanaf€1200,-

Vergoeding mogelijk?

Botox behandelingen voor cosmetische doeleinden worden niet vergoed door verzekeraars.

Risico’s en complicaties

Hoewel Botox uitermate veilig is wanneer het door een ervaren cosmetisch arts wordt toegediend, zijn er enkele mogelijke bijwerkingen te noemen zoals blauwe plekken, zwelling of lichte asymmetrie. Deze zijn meestal tijdelijk en verdwijnen vanzelf.

Reviews

Lees de ervaringen van onze cliënten op Google, Zorgkaart Nederland en Kliniekervaringen. We zijn trots op de positieve feedback die we van onze tevreden clienten ontvangen. Houd er rekening mee dat Google reviews niet gecontroleerd zijn, in tegenstelling tot de andere platforms.

Reviews marionetlijnen Botox

Reviews marionetlijnen Botox

Veelgestelde vragen

Doet een behandeling met Botox van de marionetlijnen pijn?

De meeste cliënten ervaren minimale pijn, vergelijkbaar met kleine prikjes. We kunnen indien gewenst een verdovende crème aanbrengen, al heeft dat weinig tot geen effect bij Botox..

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie bij een behandeling van Botox tegen marionetlijnen?

De resultaten zijn meestal binnen 3-7 dagen zichtbaar, met volledige effecten na ongeveer twee weken.

Hoe lang houden de resultaten aan van Botox bij de marionetlijnen?

De effecten van botox houden meestal 3-6 maanden aan. Regelmatige behandelingen kunnen de duur van de resultaten verlengen.

Kan ik meteen na de behandeling van mijn marionetlijnen met Botox mijn normale activiteiten hervatten?

Ja, je kunt direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten. We raden wel aan om zware inspanningen de eerste 24 uur te vermijden.

Wat moet ik vermijden na de behandeling met Botox van de marionetlijnen?

Vermijd het masseren van het behandelde gebied, intensieve fysieke activiteiten en blootstelling aan hitte zoals sauna’s gedurende de eerste 24 uur. Pas ook op met zonnen(bank).

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online