Fillers

Fillers worden vooral gebruikt om rimpels en lippen op te vullen en om volumeverlies te herstellen in het gezicht. Ook handen en decolleté behoren tot de behandelmogelijkheden.

Filler kliniek

Bent u niet blij wanneer u zichzelf kritisch in de spiegel bekijkt? Dat is jammer en ook helemaal niet nodig. Met fillers kunnen we namelijk rimpels of lippen opvullen en het gaat ook nog eens volumeverlies in het gezicht tegen. Twijfelt u of injectables iets voor u zijn? Lees dan verder om de mogelijkheden te ontdekken.

ABC Clinic is een gespecialiseerde kliniek voor fillers in Breda, Den Haag en Zoetermeer. Wanneer u last heeft van volumeverlies, het ontstaan van rimpels of wanneer u zich stoort aan uw dunne lippen, kunnen fillers een mooie oplossing bieden. Ook verouderde handen, een verouderd decolleté of oorlellen zijn te behandelen. Wij werken enkel met veilige tijdelijke producten van Restylane (hyaluronzuur).

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en komt van nature voor in de huid. Het trekt vocht aan, hydrateert, geeft veerkracht, volume en soepelheid. Het is een veilig middel om tekenen van veroudering aan te pakken. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op allergische reacties te verwaarlozen. Restylane is het veiligste hyaluronzuur wat er wereldwijd is.

Resultaten van fillers

Duizenden cliënten zijn u sinds 2010 voorgegaan voor een behandeling met fillers bij ons in de kliniek. Hieronder vindt u voor en nafoto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn bij ABC Clinic.

Lip fillers Breda - hoge jukbeenderen
Voor
Lip fillers - hoge jukbeenderen
Na
Wallen verwijderen man voor
Voor
Wallen verwijderen man na
Na
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor
Voor
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor en na
Na
Neuslippen plooi voor
Voor
Neuslippen plooi na
Na
Bekijk meer voor-na foto's

De prijzen van een filler behandeling

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten van een behandeling. De kosten zijn geheel afhankelijk van de hoeveelheid filler die noodzakelijk is om uw probleem op te lossen. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek zal de definitieve prijs vast worden gesteld. Om u alvast een beeld te geven van de kosten die vastzitten aan een behandeling, vindt u onze prijzen in onderstaand schema.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
2,0 ml in dezelfde regio€750,-

Fillers goedkoop

Het is belangrijk om bij een goedkope behandeling goed na te denken over de risico’s hiervan. Wij raden iedereen aan na te gaan of er in de klinieken artsen werken die BIG-geregistreerd zijn en vooral ervaren zijn. Ervaring is erg belangrijk voor het te behalen resultaat en het te gebruiken materiaal. Check ook of er gebruik gemaakt wordt van veilige en goed onderzochte fillers. Kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs. Ook moeten klinieken en artsen tegenwoordig voldoen aan allerlei wetgeving. Artsen of klinieken die stunten met prijzen, kortingen of lokkertjes houden zich niet aan de wetgeving. Ook de bouwkundige voorzieningen van veel schoonheidssalons, massagesalons of zonnestudio’s zullen veelal niet voldoen aan wet- en regelgeving.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Ervaringen met een fillerbehandeling

Veel cliënten vinden het prettig om voordat ze een kliniek bezoeken ervaringen te lezen van anderen. Al velen die u zijn voorgegaan hebben hun ervaring met onze kliniek inmiddels gedeeld. Deze zijn terug te vinden via onze website, maar ook via kliniekervaringen.nl.

Omdat ieder gezicht uniek is en vraag om en persoonlijke benadering is een consult altijd noodzakelijk om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Fillers in het gezicht

Wanneer u last heeft van volumeverlies, kunnen fillers gebruikt worden om dit volumeverlies te herstellen. Ook kunnen we volume creëren op plekken waar dit voor u gewenst is. Voorbeelden van regio’s die behandeld kunnen worden zijn de jukbeenderen, de lippen of de slapen. Tijdens een behandeling in het gezicht zal de arts de vloeistof met een dunne naald onder de huid injecteren. Direct na de behandeling kunt u uw bezigheden weer hervatten. Enkele regio’s zijn populairder dan andere. Over de meest populaire regio’s geven wij u hier onder een beschrijving.

Lippen opvullen

Hebben uw lippen in de afgelopen jaren hun volume verloren of zijn ze nooit zo vol geweest als u had gewild? We kunnen eenvoudig de lippen opvullen of hydrateren. Het opvullen van de lippen geeft een mooi en natuurlijk resultaat, mits door een ervaren arts geïnjecteerd.

Behandeling aan de neus

Ook de neus is een van de indicaties die behandeld kan worden. Veel artsen kunnen de neus corrigeren met het gebruik van fillers. Onze artsen hebben besloten deze behandeling niet meer uit te voeren. Wij krijgen vanuit onze omgeving steeds meer signalen van complicaties bij deze behandeling.

Wangen

Een andere indicatie zijn de wangen. Door ingevallen wangen kunt u wat meer vermoeid lijken dan u zich voelt. Dit kan ontstaan door gewichtsverlies, maar vaak is dit het gevolg van het verouderingsproces. We kunnen de wangen eenvoudig opvullen, zodat u verlost bent van ingevallen wangen en een vermoeid uiterlijk.

Gratis consult bij ABC Clinic

Elke behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze gespecialiseerde en zeer ervaren arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van de rimpels of het volumeverlies en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ook maakt de arts een behandelplan als u dat wenst. En natuurlijk krijgt u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld. Bel voor een gratis consult naar 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online. Vanaf september 2010 zijn er, naast Breda, ook consult- en behandelmogelijkheden in Den Haag en Zoetermeer.

Maak een afspraak
De kliniek