De kliniek

Fillers

Fillers tegen rimpels en volumeverlies

Fillers worden vooral gebruikt om rimpels en lippen op te vullen en om volumeverlies te herstellen in het gezicht. Ook handen en decolleté behoren tot de behandelmogelijkheden.

ABC Clinic is een kliniek voor fillers in Breda. Ze worden in de huid geïnjecteerd om rimpels te verzachten, volume te creëren, volumeverlies te herstellen, lippen op te vullen of voor het verjongen van de handen of het decolleté. Wij werken enkel met veilige tijdelijke producten die goedgekeurd zijn door de strenge Amerikaanse FDA, te weten  Restylane (hyaluronzuur).

Hyaluronzuur
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en komt van nature voor in onder andere de huid. Het is verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Hyaluronzuur trekt vocht aan, hydrateert, geeft veerkracht, volume en soepelheid. Het is een veilig middel om tekenen van veroudering aan te pakken. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op allergische reacties te verwaarlozen. Restylane is het veiligste hyaluronzuur wat er wereldwijd is.

Permanente fillers?
ABC Clinic werkt niet met permanente producten. Deze zijn voor cosmetische toepassingen ook verboden in Nederland. ABC Clinic werkt enkel met de veiligste tijdelijke producten die er in de wereld zijn. Dit is dus Restylane.

Fillers prijs

BehandelingPrijs
Consult€ 0,-
Restylane
0,5 ml€ 325,-
1,0 ml€ 450,-
1,5 ml€ 650,-
Elke volgende ml€ 400,-
2,0 ml in dezelfde regio€ 750,-

Gratis consult?

Elke behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. In geval van een filler-behandeling hechten we daar veel waarde aan. Onze arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. En natuurlijk krijgt u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld. Bel voor een gratis consult naar 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online.

Fillers goedkoop

Het is belangrijk om bij een goedkope behandeling goed na te denken over de risico’s hiervan. Wij raden iedereen aan na te gaan of er in de klinieken artsen werken die BIG-geregistreerd zijn. Kijk daarnaast goed of de arts veel ervaringen heeft en gebruik maakt van veilige (FDA-goedgekeurde) fillers. Kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs. Ook moeten klinieken en artsen tegenwoordig voldoen aan allerlei wetgeving. Artsen of klinieken die stunten met prijzen, kortingen of lokkertjes houden zich niet aan de wetgeving. Ook de bouwkundige voorzieningen van veel schoonheidssalons of zonnestudio’s zullen niet voldoen aan wet- en regelgeving.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Fillers ervaringen

Wij behandelen dagelijks mensen met opvulmiddelen. Veel cliënten vinden het prettig om, voordat ze een kliniek bezoeken, ervaringen te lezen van anderen. Veel cliënten hebben hun ervaring met onze kliniek inmiddels gedeeld. Deze zijn terug te vinden via onze website, maar ook via kliniekervaringen.nl en klantenvertellen.nl.

Wanneer de fillers door een ervaren arts worden geïnjecteerd, leidt dit tot zeer mooie en natuurlijke resultaten. Op onze verschillende pagina’s zijn de voor- en na foto’s van onze behandelingen weergegeven. Ze geven een beeld van de werkelijkheid, maar ieder persoon is uniek. Daarom kunnen de resultaten per persoon verschillen. Omdat ieder gezicht uniek is en vraag om en persoonlijke benadering is een consult altijd noodzakelijk om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Fillers in het gezicht

Fillers worden in het gezicht gebruikt om volumeverlies te herstellen of juist volume te creëren op plekken waar u dat wenst, bijvoorbeeld de jukbeenderen, lippen of slapen (temporaal). Tijdens een behandeling in het gezicht zal de arts de vloeistof met een dunne naald onder de huid injecteren. Direct na de behandeling kunt u uw bezigheden weer hervatten. Hieronder beschrijven we een aantal populaire regio’s die behandeld kunnen worden. Naast deze regio’s, zijn er vele andere regio’s waar geïnjecteerd kan worden.

Lip fillers

Hebben uw lippen in de afgelopen jaren hun volume verloren of zijn ze nooit zo vol geweest als u had gewild? We kunnen eenvoudig de lippen opvullen of hydrateren. Het opvullen van de lippen geeft een mooi en natuurlijk resultaat, mits door een ervaren arts geïnjecteerd.

Fillers voor de neus

Ook de neus is een van de indicaties die behandeld kan worden. Veel artsen kunnen de neus corrigeren met het gebruik van fillers. Onze artsen hebben besloten géén neuscorrectie met fillers meer uit te voeren. Wij krijgen vanuit onze omgeving steeds meer signalen van complicaties bij deze behandeling. Om dit te voorkomen is er besloten enkel nog chirurgische neuscorrecties aan te bieden vanuit ABC Clinic.

Wangen

Een andere indicatie zijn in de wangen. Door ingevallen wangen kunt u wat meer vermoeid lijken dan u zich voelt. Dit kan ontstaan door gewichtsverlies, maar vaak is dit het gevolg van het verouderingsproces. We kunnen de wangen eenvoudig opvullen, zodat u verlost bent van ingevallen wangen en een vermoeid uiterlijk.

Gratis consult