Totaal
8.9
1109 reviews

Fillers

Fillers worden vooral gebruikt om rimpels en lippen op te vullen, contouren te verbeteren en om volumeverlies te herstellen in het gezicht. Ook handen en decolleté behoren tot de behandelmogelijkheden.

Informatie over fillers

ABC Clinic is een gespecialiseerde kliniek voor fillers. Fillers kunnen zeer veilig worden gebruikt om rimpels te verzachten, volume te creëren of te herstellen, lippen op te vullen of voor het verjongen van de handen, decolleté of oorlellen. Wij werken voornamelijk met Restylane en Sculptra, twee van de veiligste producten die er zijn. Voor huidverbetering werken we met de hyaluronzuren  Profhilo, Viscoderm Hydrobooster en Skinboosters, maar deze producten zorgen vooral voor huidverbetering en huidversteviging.

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en komt van nature voor in de huid. Het trekt vocht aan, hydrateert, geeft veerkracht, volume en soepelheid. Het is een veilig middel om tekenen van veroudering aan te pakken. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op allergische reacties te verwaarlozen. Restylane is het veiligste hyaluronzuur wat er wereldwijd is.

Sculptra

Sculptra is een natuurlijk melkzuur en zet het lichaam aan tot de productie van nieuw collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid steviger, elastischer en voller word. Sculptra is ideaal wanneer u volume terug wilt in uw gezicht.

Resultaten van fillers

Duizenden cliënten zijn u bij ABC Clinic voorgegaan voor een behandeling met fillers. Hieronder vindt u enkele voor en na foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn.

Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor
Voor
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor en na
Na
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken voor
Voor
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken na
Na
Wallen verwijderen man voor
Voor
Wallen verwijderen man na
Na
behandelingen - injectables - Slappe kaaklijn fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - Slappe kaaklijn fillers na
Na
Bekijk meer foto's

Hoe lang blijven fillers zitten?

Voordat u een behandeling met fillers ondergaat is het logisch dat u antwoord wilt op de vraag: ‘Hoe lang blijven fillers zitten?’. Er zijn enkele factoren die een rol kunnen spelen bij de duur van het resultaat van uw fillerbehandeling. Gemiddeld zal het resultaat van een behandeling met fillers 9 tot 12 maanden aanhouden.  Soms zelfs tot 18 maanden, afhankelijk van de indicatie en de dikte van de filler. Wel zijn er enkele zaken die u zelf kunt doen of aan kunt passen om te zorgen voor een langdurig resultaat.

De prijs van een filler behandeling

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten van een behandeling. De kosten zijn geheel afhankelijk van de hoeveelheid filler die noodzakelijk is om uw probleem op te lossen. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek zal de definitieve prijs vast worden gesteld. Om u alvast een beeld te geven van de kosten die vastzitten aan een behandeling, vindt u onze prijzen in onderstaand schema.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
Sculptra
1 ampul€650,-
2 ampullen€1150,-

Fillers goedkoop

Het is belangrijk om bij een goedkope behandeling goed na te denken over de risico’s hiervan. Wij raden iedereen aan na te gaan of er in de klinieken artsen werken die BIG-geregistreerd zijn en vooral ervaren zijn. Ervaring is erg belangrijk voor het te behalen resultaat en het te gebruiken materiaal. Check ook of er gebruik gemaakt wordt van veilige en goed onderzochte fillers. Kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs.

Wanneer u een behandeling overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van injectable behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox. Kortingen met tijdsdruk zijn overigens sowieso sinds 15 oktober 2018 verboden. Reclames voor cosmetische ingrepen moeten voortaan aan regels voldoen. De cosmetische branche heeft daarvoor met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid een reclamecode opgesteld.

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Reviews fillers

Veel cliënten vinden het prettig om voordat ze een kliniek bezoeken ervaringen te lezen van anderen. Al velen die u zijn voorgegaan hebben hun ervaring met onze kliniek inmiddels gedeeld. Deze zijn terug te vinden via onze website, maar ook via Google reviews, Zorgkaart Nederland en kliniekervaringen.nl.

Omdat ieder gezicht uniek is en vraag om en persoonlijke benadering is een consult altijd noodzakelijk om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Kliniekervaringen ABC Clinic, fillers

Zorgkaart Nederland ABC Clinic

Fillers in het gezicht

Wanneer u last heeft van volumeverlies, kunnen fillers gebruikt worden om dit volumeverlies te herstellen. Ook kunnen we volume creëren op plekken waar dit voor u gewenst is. Voorbeelden van regio’s die behandeld kunnen worden zijn de jukbeenderen, de lippen of de slapen. Tijdens een behandeling in het gezicht zal de arts de vloeistof met een dunne naald onder de huid injecteren. Direct na de behandeling kunt u uw bezigheden weer hervatten. Enkele regio’s zijn populairder dan andere. Over de meest populaire regio’s geven wij u hier onder een beschrijving.

Lippen opvullen

Hebben uw lippen in de afgelopen jaren hun volume verloren of zijn ze nooit zo vol geweest als u had gewild? We kunnen eenvoudig de lippen opvullen of hydrateren. Het opvullen van de lippen geeft een mooi en natuurlijk resultaat, mits door een ervaren arts geïnjecteerd.

Behandeling aan de neus

Ook de neus is een van de indicaties die behandeld kan worden. Veel artsen kunnen de neus corrigeren met het gebruik van fillers. Bij drs. Kim de Weijer kunt u een afspraak inplannen om aan uw neus behandeld te worden.

Wangen

Een andere indicatie zijn de wangen. Door ingevallen wangen kunt u wat meer vermoeid lijken dan u zich voelt. Dit kan ontstaan door gewichtsverlies, maar vaak is dit het gevolg van het verouderingsproces. We kunnen de wangen eenvoudig opvullen, zodat u verlost bent van ingevallen wangen en een vermoeid uiterlijk.

Gratis consult bij ABC Clinic?

Elke behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze gespecialiseerde en zeer ervaren cosmetisch arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van de rimpels of het volumeverlies en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ook maakt de arts een behandelplan als u dat wenst. En natuurlijk krijgt u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld. Bel voor een gratis consult naar 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online.

Afspraak maken?

Krijg ik littekens na de filler-behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens bij een filler-behandeling. De naaldjes zijn zo klein dat je wellicht enkel wat rode puntjes na de behandeling zult zien. Deze verdwijnen al binnen een half uur tot uur na de behandeling. Het ontstaan van een blauwe plek is uitzonderlijk.

Wat is het verschil tussen een filler en een Skinbooster?

Een Skinbooster vermindert geen diepe rimpels zoals een filler wel doet. Wel helpt een Skinbooster om fijne lijntjes te verminderen of verwijderen. De Skinbooster is puur gemaakt om de huid te hydrateren en een mooie gloed te geven. De Skinbooster is vrij vloeibaar, waardoor er ook maar weinig van nodig is om goed resultaat te bereiken. Een filler is zo bewerkt dat deze geschikt is om diepere rimpels op te vullen.

Welke filler is voor mij geschikt?

Tijdens een consultgesprek met een cosmetisch arts, zal je te horen krijgen welke filler (Restylane, Radiesse of Sculptra), of wellicht welke Botuline toxine  (Botox of Azzalure) het meest geschikt voor jou zal zijn. De cosmetisch arts zal zijn advies baseren op je probleemgebied of probleemgebieden en wensen.

Tevens krijg je tijdens het consultgesprek de gelegenheid om vragen te stellen. Vooraf aan het consult dient er een medische vragenlijst ingevuld te worden, de arts neemt deze dan met je door en bepaalt of een filler geschikt is. Tijdens de zwangerschap of gedurende de periode van het geven van borstvoeding behandelen we niet met injectables.

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier fillers.

Permanente fillers
Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.

Niet-permanente fillers
Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers kunnen wel door het lichaam worden afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken het volgende (hyaluronzuur filler) product: Restylane.

Collageen-aanmakende fillers
Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler twaalf tot 24 maanden zichtbaar. Wij gebruiken Radiesse en Sculptra als collageen-aanmakende fillers.

Fillers van lichaamseigen materiaal.
Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat wij andere (betere) technieken toepassen.

Kan ik met fillers behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een filler-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In deze video vertelt drs. Ludlage meer over het behandelen van wallen onder de ogen met fillers.

Waar moet ik op letten als ik fillers of Botox wil?

Het allerbelangrijkste waar je op moet letten als je fillers of Botox wilt is de kliniek en de arts waar je het laat doen. Natuurlijk is het product wat gebruikt wordt ook belangrijk, maar de arts en de kliniek zijn het allerbelangrijkste. Het is belangrijk om te weten dat het injecteren van Botox of fillers een medische procedure is. De setting of locatie is daarom belangrijk en moet voldoen aan bepaalde eisen. Het kan gevaarlijk zijn om ​Botox of fillers te laten injecteren in een niet-medische setting. Laat daarom nooit fillers of Botox injecteren bij een:

  • Bij iemand thuis
  • In een salon
  • in een niet-medische spa
  • tijdens een feest (Botox-party’s zijn verboden)

Ga naar een kliniek met artsen of medisch specialisten die veel ervaring hebben met het injecteren van Botox en fillers en veel tevreden cliënten hebben. Doe dus ook onderzoek naar de kliniek er arts, zodat je een goed en weloverwogen besluit neemt voor de behandeling. De resultaten die je op internet ziet hangen grotendeels af van de ervaring van de arts, maar zijn afhankelijk van de persoon. Elke huid is anders. Daarom is het zo belangrijk dat je een afspraak maakt voor een consult met een arts die tijd voor je neemt. Het is van groot belang om de Botox of fillers veilig en effectief te injecteren. Check ook ons blog over de keuze voor een kliniek of arts.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Kan ik Sculptra combineren met fillers en botox?

Ja, een Sculptra-behandeling is goed te combineren met een behandeling met fillers en/of Botox. Iedere behandeling wordt ingezet met een ander doel en de behandelingen kunnen elkaar goed aanvullen. Wel wordt er bij behandelingen goed op gelet dat u uw eigen natuurlijke uitstraling behoud.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling met fillers eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

Wat is het verschil tussen Sculptra en een filler?

Sculptra en hyaluronzuur fillers zoals Restylane zijn allebei cosmetische behandelingen met injectables die worden gebruikt om het volume te herstellen en het uiterlijk van het gezicht te verbeteren. Ze werken echter op verschillende manieren en hebben ook verschillende eigenschappen.

Fillers met hyaluronzuur

Hyaluronzuurvullers zijn gemaakt van een stof die van nature in het lichaam en huid wordt aangetroffen, hyaluronzuur. Dit wordt gebruikt om rimpels en lijntjes op te vullen, volume aan de wangen en lippen toe te voegen en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Fillers worden rechtstreeks in de huid geïnjecteerd en je ziet direct een resultaat. De resultaten van fillers duren doorgaans tussen de 6 en 18 maanden, afhankelijk van het product en de plaats van de injectie. Lippen hebben minder lang resultaat dan een traangoot of neuslippen plooi.

Sculptra

Sculptra is een collageenstimulerend vulmiddel gemaakt van poly-L-melkzuur dat biologisch afbreekbaar is. Sculptra wordt dieper in de huid geïnjecteerd dan een filler en stimuleert de collageenproductie in het behandelde gebied. Dit resulteert in een geleidelijke verbetering van de huidtextuur en stevigheid. Sculptra-resultaten zijn, in tegenstelling tot die van fillers, niet direct zichtbaar en het kan enkele maanden duren voordat je resultaat ziet. De effecten van Sculptra kunnen 2-3 jaar aanhouden, afhankelijk van het individu.

Zijn er alternatieven voor fillers om rimpels of volumeverlies in het gezicht te behandelen?

Ja, er zijn eventuele alternatieven voor fillers, zoals het gebruik van vetinjecties (lipofilling), collageenstimulerende producten/fillers zoals Sculptra en Radiesse en plastisch chirurgische ingrepen zoals een hals-facelift, veelal gecombineerd met lipofilling en laser.

Gratis consult