De kliniek

Fillers Breda

Fillers tegen rimpels en volumeverlies

Fillers worden vooral gebruikt om rimpels en lippen op te vullen en om volumeverlies te herstellen in het gezicht. Ook handen en decolleté behoren tot de behandelmogelijkheden.

Fillers kliniek in Breda

ABC Clinic is een gespecialiseerde kliniek voor fillers in Breda. Fillers kunnen worden gebruikt om rimpels te verzachten, volumeverlies te herstellen, lippen op te vullenhanden of decolleté te verjongen of oorlellen te corrigeren. Wij werken enkel met veilige tijdelijke producten van Restylane (hyaluronzuur),  allen goedgekeurd door de strenge Amerikaanse FDA.

Hyaluronzuur fillers
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en komt van nature voor in de huid. Het trekt vocht aan, hydrateert, geeft veerkracht, volume en soepelheid. Het is een veilig middel om tekenen van veroudering aan te pakken. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op allergische reacties te verwaarlozen. Restylane is het veiligste hyaluronzuur wat er wereldwijd is.

Permanente fillers?
ABC Clinic werkt niet met permanente producten. Deze zijn voor cosmetische toepassingen ook verboden in Nederland.

Fillers prijzen

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
2,0 ml in dezelfde regio€750,-

Fillers goedkoop

Het is belangrijk om bij een goedkope behandeling goed na te denken over de risico’s hiervan. Wij raden iedereen aan na te gaan of er in de klinieken artsen werken die BIG-geregistreerd zijn en vooral ervaren zijn. Ervaring is erg belangrijk voor het te behalen resultaat en het te gebruiken materiaal. Check ook of er gebruik gemaakt wordt van veilige en goed onderzochte fillers. Kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs. Ook moeten klinieken en artsen tegenwoordig voldoen aan allerlei wetgeving. Artsen of klinieken die stunten met prijzen, kortingen of lokkertjes houden zich niet aan de wetgeving. Ook de bouwkundige voorzieningen van veel schoonheidssalons, massagesalons of zonnestudio’s zullen veelal niet voldoen aan wet- en regelgeving.

Lidmaatschap NVCG – Kortingen op fillers zijn verboden

Wanneer u fillers overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van onder andere fillerbehandelingen. De vereniging verbiedt artsen ook om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele arts die is aangesloten bij de NVCG zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van fillerbehandelingen. Kortingen met tijdsdruk zijn overigens sowieso sinds 15 oktober 2018 verboden. Reclames voor cosmetische ingrepen moeten sinds die datum aan regels voldoen. De cosmetische branche heeft daarvoor met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid een reclamecode opgesteld.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Resultaten van fillers

Duizenden cliënten zijn u sinds 2010 voorgegaan voor een behandeling met fillers bij ons in de kliniek. Hieronder vindt u wat voor en nafoto’s van mannen en vrouwen die met fillers behandeld zijn bij ABC Clinic.

Lip fillers Breda - hoge jukbeenderen
Voor
Lip fillers - hoge jukbeenderen
Na
Wallen verwijderen man voor
Voor
Wallen verwijderen man na
Na
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor
Voor
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor en na
Na
Neuslippen plooi voor
Voor
Neuslippen plooi na
Na
Bekijk meer voor-na foto's

Fillers ervaringen

Wij behandelen dagelijks mensen met fillers. Veel cliënten vinden het prettig om, voordat ze een kliniek bezoeken, ervaringen te lezen van anderen. Al velen die u zijn voorgegaan hebben hun ervaring met onze kliniek inmiddels gedeeld. Deze zijn terug te vinden via onze website, maar ook via kliniekervaringen.nl en klantenvertellen.nl.

Wanneer de fillers door een ervaren cosmetisch arts worden geïnjecteerd, leidt dit tot zeer mooie en natuurlijke resultaten. Op onze verschillende pagina’s zijn de voor- en na foto’s van onze behandelingen weergegeven. Ze geven een beeld van de werkelijkheid, maar ieder persoon is uniek. Daarom kunnen de resultaten per persoon verschillen. Omdat ieder gezicht uniek is en vraag om en persoonlijke benadering is een consult altijd noodzakelijk om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Fillers in het gezicht

Fillers worden in het gezicht gebruikt om volumeverlies te herstellen of juist volume te creëren op plekken waar u dat wenst, bijvoorbeeld de jukbeenderen, lippen of slapen (temporaal). Tijdens een behandeling in het gezicht zal de arts de vloeistof met een dunne naald onder de huid injecteren. Direct na de behandeling kunt u uw bezigheden weer hervatten. Hieronder beschrijven we een aantal populaire regio’s die behandeld kunnen worden. Naast deze regio’s, zijn er vele andere regio’s waar geïnjecteerd kan worden.

Lip fillers

Hebben uw lippen in de afgelopen jaren hun volume verloren of zijn ze nooit zo vol geweest als u had gewild? We kunnen eenvoudig de lippen opvullen of hydrateren. Het opvullen van de lippen geeft een mooi en natuurlijk resultaat, mits door een ervaren arts geïnjecteerd.

Behandeling aan de neus

Ook de neus is een van de indicaties die behandeld kan worden. Veel artsen kunnen de neus corrigeren met het gebruik van fillers. Onze artsen hebben besloten géén neuscorrectie met fillers meer uit te voeren. Wij krijgen vanuit onze omgeving steeds meer signalen van complicaties bij deze behandeling.

Wangen

Een andere indicatie zijn in de wangen. Door ingevallen wangen kunt u wat meer vermoeid lijken dan u zich voelt. Dit kan ontstaan door gewichtsverlies, maar vaak is dit het gevolg van het verouderingsproces. We kunnen de wangen eenvoudig opvullen, zodat u verlost bent van ingevallen wangen en een vermoeid uiterlijk.

Gratis consult bij ABC Clinic

Elke behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze gespecialiseerde en zeer ervaren arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van de rimpels of het volumeverlies en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ook maakt de arts een behandelplan als u dat wenst. En natuurlijk krijgt u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld. Bel voor een gratis consult naar 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online.

Maak een afspraak