Fillers in de lippen

Door fillers in de lippen te injecteren kunnen lippen die volume hebben verloren of dunne lippen worden opgevuld. Behandeling door ervaren gespecialiseerde artsen.

Vollere lippen met fillers

Heb je dunne lippen of hebben jouw lippen volume verloren door veroudering? Of wens je gewoon vollere lippen? Een lipopvulling of vergroting met fillers biedt een mooi en natuurlijk resultaat. Het resultaat van een behandeling met fillers in de lippen houdt ongeveer 6 tot 9 maanden aan. Onze ervaren cosmetisch artsen zorgen altijd voor een natuurlijk resultaat.

 

Voor en na foto’s van de behandeling

Voordat de behandeling start zal de cosmetisch arts foto’s maken van het gebied dat behandeld wordt. Dit doet de arts om het het resultaat van de behandeling te vergelijken met de situatie voor de behandeling. Een behandeling om de lippen op te vullen geeft een mooi en natuurlijk resultaat. Om je een beter beeld te geven van het resultaat van de behandeling, vind je hieronder enkele voor- en na foto’s van cliënten die je voor zijn gegaan.

behandelingen - injectables - Dunne lippen opvullen voor
Voor
Behandelingen - injectables - Dunne lippen opvullen na
Na
Lippen opvullen man voor - neuslippen plooi
Voor
Lippen opvullen man na - neus lippenplooi
Na
Janka lippen opvullen voor
Voor
Janka lippen opvullen na
Na
Lippen opvullen - Restylane voor - lip fillers - injectables
Voor
Lippen opvullen - Restylane na - lip fillers - injectables
Na
Lippen opvullen voor - Restylane lippen - Sofia - lip fillers - injectables
Voor
Lippen opvullen na - Restylane lippen - Sofia - lip fillers - injectables
Na
Lippen opvullen voor
Voor
Lippen opvullen na
Na
Marlies lippen opvullen voor
Voor
Marlies lippen opvullen na
Na
Lippen en kin voor
Voor
Lippen en kin na
Na

De kosten van lip fillers

Om de kosten van lip fillers vast te stellen is een consultgesprek noodzakelijk. Tijdens dit gesprek luistert de arts naar jouw wensen en verwachtingen en vertelt hij of zij je meer over de behandeling. Naar aanleiding van dit gesprek zal de prijs van de behandeling worden vastgesteld.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Lippen opvullen0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

De behandeling

Een filler-behandeling start altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de behandelend arts. Voordat de arts begint met behandelen maakt hij of zij foto’s van de lippen. Zo kunt u zelf ook goed zien wat het resultaat is. Nadat de arts foto’s heeft gemaakt begint hij of zij met het injecteren van de lippen. Omdat er verdoving is toegevoegd aan de filler, zul je hier weinig hinder van ondervinden. Na de behandeling heb je mooie en vollere lippen. Het resultaat houdt ongeveer 9 tot 12 maanden aan. Na deze periode is de behandeling veilig te herhalen.

Lees meer over de behandeling

Ervaringen met lippen opvullen

Al veel cliënten zijn u voorgegaan met deze behandeling. Velen van hen hebben ook hun ervaring gedeeld met het opvullen van de lippen. Deze ervaringen kunt u hier lezen. Benieuwd naar meer ervaringen? Kijk dan ook eens op kliniekervaringen.nl of Zorgkaart Nederland.

Fillers lippen

Fillers lippen

Bekijk meer ervaringen

Hoe gaat de nazorg bij een behandeling aan de lippen?

Na de behandeling kun je nog wat last hebben van zwelling. De zwelling kan 2 dagen aanhouden. Zwelling kan voorkomen worden door de lippen direct na de behandeling te koelen met een kompres. Daarnaast raden wij aan om contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en wordt het resultaat het mooiste.

Verstandig is om de eerste 6 uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen omdat door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid kunnen ontstaan. Pas bij gebruik van verdoving ook altijd op met hete dranken in verband met de kans op brandwonden.

De eerste 2 weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doe je er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste 2 weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan het opvullen van lippen met fillers?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer je je door een goede en ervaren arts laat behandelen, wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid, pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Heb je nog vragen na het lezen van deze pagina of wil je graag een afspraak inplannen? Je kunt jouw gratis en vrijblijvende consultgesprek eenvoudig inplannen via onze website of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak maken?

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijven lip fillers zitten?

Voor de lippen en dunne lippen gebruiken we alleen tijdelijke fillers. Ze zijn dus niet permanent en lossen na verloop van tijd op natuurlijke wijze op. Afhankelijk van welke filler je kiest, kunnen de resultaten van de injecties 6 tot 12 maanden aanhouden.

Hoeveel filler heb ik nodig in mijn lippen?

De hoeveelheid lipfiller die je nodig hebt wordt met je besproken tijdens het gratis consult met de cosmetisch arts. Het is uiteindelijk aan jou om te bespreken wat je wenst en aan de arts om uit te leggen of het realistisch is. Wil je echt een vollere lip of wil je enkel subtiel wat meer volume toevoegen aan je lippen of dunne lippen. Daarbij is het ook belangrijk of het enkel om de bovenlip gaat of ook om de onderlip. Let wel: lippen zijn een van de moeilijkste indicaties binnen de injectables.

 

Waar zijn lip fillers van gemaakt?

Alle populaire lipfillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid en het lichaam voorkomt. Hyaluronzuurfillers houden vocht in de huid vast om het volume, de vorm en de structuur van de lippen te vergroten. Zo krijg je de vollere lippen die je graag wilt. De fillers van bijna alle merken bevatten tegenwoordig ook een kleine hoeveelheid lidocaïne om de injectie comfortabeler te maken. Voor de lippen gebruiken wij de fillers van Restylane.

Zijn lip fillers pijnlijk?

Een behandeling met lip fillers kan wat ongemak veroorzaken tijdens de behandeling, maar het is niets om je zorgen over te maken. Je krijgt van tevoren een verdovende EMLA crème op je lippen of je kunt verdoofd worden met een blok. De filler bevat zelf ook nog lidocaïne om het comfortabeler te maken.

Zijn lip fillers veilig?

Jazeker, fillers voor de lippen zijn zeer veilig. Alle producten van Restylane zijn door de strenge Amerikaanse FDA goedgekeurd. Lip fillers worden al jaren zeer veilig gebruikt, mits de behandeling natuurlijk uitgevoerd wordt door een ervaren arts.

Mag ik sporten na lipfillers of lip injectables?

Na de behandeling mag je de eerste 24 uur niet sporten. Elke verhoogde bloedtoevoer naar je gezicht zal de zwelling alleen maar erger maken, dus laat je lippen na de behandeling met lip fillers een tijdje met rust voordat je naar de sportschool gaat of jezelf fysiek gaat inspannen.

Hoe voelen mijn lippen na een behandeling met fillers of injectables?

Nadat de zwelling is afgenomen, voelen de lippen niet anders aan als voorheen, mits de behandeling correct wordt uitgevoerd. Je lippen zullen aanvoelen als je eigen lippen, alleen voller. Zorg dus dat je een ervaren kliniek en arts kiest met veel ervaring en de juiste producten om bobbels en oneffenheden te voorkomen. Lipfillers zijn volkomen veilig en natuurlijk als je de juiste producten, kliniek arts kiest voor de behandeling.

Worden mijn lippen blauw na een behandeling met lip fillers?

De kans op blauwe plekken is zeker aanwezig na een behandeling met lipfillers. Echter, lippenstift is een mooie uitkomst, al mag je niet direct lippenstift op na de behandeling. Probeer je lippen niet aan te raken na de behandeling, beperk alcoholgebruik, gebruik ijs om te koelen (altijd iets tussen het ijs en de lippen houden zoals een theedoek of gaasje) en volg alle andere adviezen van je behandelend arts op. Tenslotte oppassen met hete drank de eerste uren na de behandeling in verband met de verdoving die nog werkt.

Moeten lip fillers in beide lippen of kan je ook alleen de bovenlip behandelen?

Dat is afhankelijk van jouw wensen. Je kunt lip fillers in één lip doen of in beiden. Meestal worden lip fillers of injectables geïnjecteerd in de bovenlip. Tijdens het consult wordt met je besproken wat de mogelijkheden zijn en wat het mooiste resultaat geeft. Allemaal op basis van jouw wensen, al wordt er wel goed gekeken naar je gezichtsverhoudingen. Te dunne lippen kunnen niet in een behandeling ontzettend vol gemaakt worden. Dit kan niet en is onverantwoord medisch gezien, maar is ook niet mooi of natuurlijk. De arts moet zijn of haar goedkeuring ook geven.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult