Totaal
9.0
1008 reviews

Fillers in de lippen

Door fillers in de lippen te injecteren kunnen lippen die volume hebben verloren of lippen die altijd smal zijn geweest worden opgevuld. Deze behandeling zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Vollere lippen krijgen met fillers?

Heeft u dunne lippen of hebben uw lippen volume verloren door veroudering? Of wenst u gewoon vollere lippen? Een lipvergroting met fillers biedt een mooi en natuurlijk resultaat wanneer u vollere lippen wilt. Het resultaat van een behandeling met fillers in de lippen houdt ongeveer 6 tot 9 maanden aan. Onze ervaren cosmetisch artsen zorgen altijd voor een natuurlijk resultaat.

 

Voor en na foto’s van de behandeling

Voordat de behandeling start zal de cosmetisch arts foto’s maken van het gebied dat behandeld wordt. Dit doet de arts om het het resultaat van de behandeling te vergelijken met de situatie voor uw behandeling. Een behandeling om de lippen op te vullen geeft een mooi en natuurlijk resultaat. Om u een goed beeld te geven van het resultaat van de behandeling, vindt u onderstaand enkele voor- en na foto’s van cliënten die u voor zijn gegaan.

behandelingen - injectables - Dunne lippen opvullen voor
Voor
Behandelingen - injectables - Dunne lippen opvullen na
Na
Lippen opvullen man voor - neuslippen plooi
Voor
Lippen opvullen man na - neus lippenplooi
Na
Janka lippen opvullen voor
Voor
Janka lippen opvullen na
Na
Lippen opvullen - Restylane voor - lip fillers - injectables
Voor
Lippen opvullen - Restylane na - lip fillers - injectables
Na
Lippen opvullen voor - Restylane lippen - Sofia - lip fillers - injectables
Voor
Lippen opvullen na - Restylane lippen - Sofia - lip fillers - injectables
Na
Lippen opvullen voor
Voor
Lippen opvullen na
Na
Marlies lippen opvullen voor
Voor
Marlies lippen opvullen na
Na
Lippen en kin voor
Voor
Lippen en kin na
Na

De kosten van lip fillers

Om de kosten van lip fillers vast te stellen is een consultgesprek noodzakelijk. Tijdens dit gesprek luistert de arts naar uw wensen en verwachtingen en vertelt hij u meer over de behandeling. Naar aanleiding van dit gesprek zal de prijs van de behandeling worden vastgesteld.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Lippen opvullen0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

De behandeling

Een filler-behandeling start altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de behandelend arts. Voordat de arts begint met behandelen maakt hij of zij foto’s van de lippen. Zo kunt u zelf ook goed zien wat het resultaat is. Nadat de arts foto’s heeft gemaakt begint hij met het injecteren van de Restylane in de lippen. Omdat er verdoving is toegevoegd aan de filler, zult u hier weinig hinder van ondervinden. Na de behandeling heeft u mooie en vollere lippen. Het resultaat houdt ongeveer negen tot twaalf maanden aan. Na deze periode is de behandeling veilig te herhalen.

Lees meer over de behandeling

Ervaringen met lippen opvullen

Al veel cliënten zijn u voorgegaan met deze behandeling. Velen van hen hebben ook hun ervaring gedeeld met het opvullen van de lippen. Deze ervaringen kunt u hier lezen. Benieuwd naar meer ervaringen? Kijk dan ook eens op kliniekervaringen.nl of Zorgkaart Nederland.

Kliniekervaringen ABC Clinic

Zorgkaart Nederland ABC Clinic

Bekijk meer ervaringen

Hoe gaat de nazorg bij een behandeling aan de lippen?

Na de lipvergroting kunt u nog wat last hebben van zwelling. De zwelling kan tot twee dagen aanhouden. Zwelling kan voorkomen worden door de lippen direct na de behandeling te koelen met een kompres. Daarnaast raden wij aan om contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en wordt het resultaat het mooiste.

Verstandig is om de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen omdat door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid kunnen ontstaan. Pas bij gebruik van verdoving ook altijd op met hete dranken in verband met de kans op brandwonden.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan het opvullen van lippen met fillers?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen, wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid, pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina of wilt u graag een afspraak inplannen? U kunt uw gratis en vrijblijvende consultgesprek eenvoudig inplannen via onze website of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak maken?
Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling met fillers eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Werken jullie met permanente fillers?

Nee, wij werken enkel met de veiligste tijdelijke fillers die er in de wereld zijn. Dit zijn Restylane, Radiesse, Profhilo en Sculptra voor de fillers en Azzalure, Dysport en Botox voor de Botuline toxines.

Gratis consult