Lip smoothie

Heeft u wel eens last van droge lippen? In de zomer ontstaan droge lippen door de zon, in de winter door het koude weer. Maar u kunt ook altijd last hebben van droge lippen.

Lippen hydrateren met injectables

Wanneer u altijd last heeft van droge lippen helpen trucjes als lippenbalsem, water drinken en vitamines slikken vaak niet meer. Het ontstaan van droge lippen kan vele oorzaken hebben. Een teveel aan zonlicht, een koude winter, te weinig drinken, verkeerde eetgewoontes. Door de lippen te injecteren met fillers wordt de vochtbalans hersteld en voelen uw lippen weer zacht en aangenaam aan. Deze behandeling wordt ook wel een lip smoothie genoemd.

Hoe gaat een lip smoothie?

Het hydrateren van de lippen vindt plaats met een hyaluronzuur als Restylane of Restylane Vital. Met behulp van een hele fijne naald injecteert de arts deze vloeistof voorzichtig in de huid.

De fillers die de arts onder de huid injecteert, bevatten een verdovingsmiddel. Van de prikjes zult u dan ook geen hinder ondervinden. Na de behandeling kunnen de lippen wel wat gezwollen aanvoelen. Koelen kan helpen om dit te voorkomen. Na enkele uren is dit ongemak verdwenen.

Wat is het resultaat van een lip smoothie?

Het effect van de lip smoothie is niet direct merkbaar. De gebruikte producten trekken binnen enkele weken vocht aan onder de huid zodat uw lippen van binnenuit gehydrateerd worden. De lippen krijgen hun glans terug en voelen weer zacht en aangenaam aan. Het gebruik van Restylane en de Restylane Skinbooster is 100 procent veilig. Het resultaat houdt ongeveer zes tot acht maanden aan.

behandelingen - injectables - Lip smoothie fillers voor
Voor de behandeling
behandelingen - injectables - Lip smoothie fillers na
Na de behandeling
Lip smoothie voor foto - droge lippen
Voor de behandeling
Lip smoothie na foto - Skinboosters lippen
Na de behandeling
Lip smoothie voor
Voor de behandeling
Lip smoothie na
Na de behandeling

Wat kost een lip smoothie?

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Lip smoothie0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-

Gratis consult?

Elke behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. In geval van een lip smoothie hechten we daar veel waarde aan. Onze arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. En natuurlijk krijgt u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld. Bel voor een gratis consult naar 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online.

Hoe gaat de nazorg van een lip smoothie?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties van een lip smoothie?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zichzelf door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt.

De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Maak een afspraak
De kliniek