De kliniek

Droge lippen

Last van droge lippen?

Heeft u veel last van droge lippen? Skinboosters van Restylane kunnen een oplossing bieden!

Droge lippen behandelen we met Skinboosters

Wanneer u last heeft van droge lippen betekent dit dat uw lippen altijd droog en schraal aanvoelen. Daarnaast kunnen de lippen snel open springen. Als ook de beste lippenbalsems niet werken, dan is een lip smoothie met injectables wellicht iets voor u. Met behulp van een Skinbooster wordt de vochtbalans hersteld en voelen uw lippen snel weer zacht en soepel aan.

Hoe gaat een behandeling?

Afhankelijk van het te behandelen gebied en uw wens kan de Skinbooster met of zonder verdoving toegepast worden. Met behulp van een zeer fijne naald wordt een kleine hoeveelheid Restylane Vital Skinbooster in de huid geïnjecteerd. Hierdoor ontstaat een badje van vocht, waardoor de huid van binnenuit wordt gehydrateerd.

Wat is het resultaat van een behandeling van droge lippen?

Het effect van de behandeling van droge lippen is direct merkbaar. Uw lippen krijgen hun glans terug en voelen weer zacht en aangenaam aan. Het gebruik van Restylane Refresh en Vital is 100% veilig. Het resultaat houdt ongeveer zes tot acht maanden aan.

behandelingen - injectables - Droge lippen behandeling voor
Voor
behandelingen - injectables - Droge lippen behandeling na
Na

Wat kost een behandeling van droge lippen?

De kosten zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor u is. We zullen u altijd een consult aanbevelen bij de arts voor een behandelplan, omdat een goede analyse zeer belangrijk is. Tijdens een consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij u graag. Ook heeft u tijdens dit consult alle tijd om vragen te stellen over de behandeling tegen droge lippen.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Behandeling droge lippen
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-

Gratis consult?

Wilt u meer weten over een behandeling van droge lippen? Onze artsen informeren u graag. Bel naar 076 – 542 31 54 voor een gratis afspraak met de arts of vul het contactformulier in.

Hoe verloopt de nazorg na een behandeling tegen droge lippen?

Na een Skinbooster-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de Skinbooster op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s bij een behandeling tegen droge lippen?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een Skinbooster-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een Skinbooster-behandeling.

Gratis consult