De kliniek
Informatie

Droge lippen behandel je met Skinboosters

Wanneer je last hebt van droge lippen betekent dit dat je lippen altijd droog en schraal aanvoelen. Daarnaast kunnen je lippen snel open springen. Als ook de beste lippenbalsems niet werken dan is een lip smoothie met injectables wellicht iets voor jou. Met behulp van een Skinbooster wordt de vochtbalans hersteld en voelen je droge lippen snel weer zacht en soepel aan.

Consult

Gratis consult voor een behandeling van droge lippen?

Voorafgaand aan een behandeling voor droge lippen vindt altijd een kosteloos consult plaats. De arts bespreekt je wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heb je natuurlijk alle ruimte om vragen te stellen aan de cosmetisch arts. Bij de behandelingen met injectables is er de mogelijkheid om direct behandeld te worden.

Meer weten over het hydrateren van droge lippen? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

De behandeling

Hoe gaat een behandeling van droge lippen?

Afhankelijk van het te behandelen gebied en jouw wens kan de Skinbooster met of zonder verdoving toegepast worden. Met behulp van een zeer fijne naald wordt een kleine hoeveelheid Restylane Vital Skinbooster in de huid geïnjecteerd. Hierdoor ontstaat een badje van vocht, waardoor de huid van binnenuit wordt gehydrateerd.

Nazorg en herstel

Hoe verloopt de nazorg na een behandeling tegen droge lippen?

Na een Skinbooster-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de Skinbooster op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doe je er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Risico's en complicaties

Wat zijn de risico’s bij een behandeling tegen droge lippen?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een Skinbooster-behandeling. Wanneer je je door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een Skinbooster-behandeling.

Resultaat

Wat is het resultaat van een behandeling van droge lippen?

Het effect van de behandeling van droge lippen is direct merkbaar. Je lippen krijgen hun glans terug en voelen weer zacht en aangenaam aan. Het gebruik van Restylane Refresh en Vital is 100% veilig. Het resultaat houdt ongeveer zes tot acht maanden aan.

Prijzen

Wat kost een behandeling van droge lippen?

De kosten zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor je is. We zullen je altijd een consult aanbevelen bij de arts voor een behandelplan, omdat een goede analyse zeer belangrijk is. Tijdens een consult worden je wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij je graag. Ook heb je tijdens dit consult alle tijd om vragen te stellen over de behandeling tegen droge lippen.

BehandelingPrijs
Consult€ 0,-
Behandeling droge lippen
0,5 ml€ 350,-
1,0 ml€ 495,-

ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine (Botox) geldt deze regeling niet. Bij Botox-behandelingen hanteren we een vaste scherpe prijs.

 Korting
Tweede behandeling5%
Derde behandeling en meer10%

* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Wil je meer weten over een behandeling van droge lippen? Onze artsen informeren je graag. Bel naar 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak met de arts of vul het contactformulier in.

Gratis consult