Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Droge lippen

Droge lippen behandel je met injectables!

Een lip smoothie is de oplossing bij droge lippen!

Iedereen heeft wel eens last van droge lippen. Maar soms neemt dat extreme vormen aan. Sommige mensen hebben áltijd last van lippen die droog en schraal aanvoelen en soms open springen. Heb je alle lippenbalsems al uitgeprobeerd? Een lip smoothie met injectables biedt wellicht uitkomst. Met hulp van een Skinbooster wordt de vochtbalans hersteld en voelen je droge lippen snel weer zacht en soepel aan.

Resultaat van de behandeling

Droge lippen Droge lippen
Voor Na

Het effect van de behandeling tegen droge lippen direct merkbaar. Het gebruik van Restylane Refresh en Vital zorgt ervoor dat je lippen hun glans weer terugkrijgen. Na de behandeling voelen je lippen weer zacht en aangenaam aan. Het resultaat houdt ongeveer zes tot acht maanden aan, daarna kun je de ingreep gerust herhalen.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Gratis consult in Breda?

Je kunt maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur bellen voor het maken van een afspraak. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Video Skinboosters

Waarom zou je voor ABC Clinic moeten kiezen voor de behandeling van uw droge lippen?

  • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines (Botox), Skinboosters en fillers;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 reviews);
  • Wij werken met veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de behandelend arts;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
  • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Prijzen 'lip smoothie'

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor je is. We zullen je ten allen tijde een consult aanbevelen bij de cosmetisch arts voor een behandelplan, omdat een goede analyse zeer belangrijk is. De specialist moet je namelijk gezien hebben voor een goed advies. Tijdens een consult worden je wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij je graag. Ook heb je tijdens dit consultgesprek alle tijd om vragen te stellen over de behandeling tegen droge lippen.  

Consult injectables €0,-
Second opinion €65,-

Behandeling 'lip smoothie'   Prijs
Injectables vanaf   €350,-   

ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine (Botox) geldt deze regeling niet. Voor Botuline toxines werken we met een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Wil je meer weten over een behandeling van droge lippen? Onze cosmetisch artsen informeren je graag. Bel naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak met de cosmetisch arts of vul het contactformulier in.

Online afspraak maken? Klik hier!