e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame PUUR Huidinstituut en ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
PUUR Huidinstituut

Hyperpigmentatie

Wanneer u last heeft van hyperpigmentatie, heeft u donkere vlekken en een ongelijkmatige huid doordat de huid op bepaalde plaatsen te veel pigment aanmaakt.

Wilt u iets doen aan hyperpigmentatie?

Hyperpigmentatie kan uw lijf voor uw gevoel flink ontsieren, vooral wanneer het om uw gezicht gaat. Hyperpigmentatie kan ontstaan door een ontsteking of beschadiging van de huid, maar ook door een teveel aan zon. Ook genetische aanleg en het effect van hormonale veranderingen kan bijdragen aan het ontstaan hiervan. Vaak bevindt het zich enkel in de opperhuid. Met behulp van onze huidtherapeuten, bent u straks verlost van de hyperpigmentatie.

Wat is het resultaat van een behandeling tegen  hyperpigmentatie?

Het effect van een behandeling om hyperpigmentatie te verwijderen of te verminderen is per persoon verschillend. Afhankelijk van de oorzaak wordt er samen met de huidtherapeut een behandelplan opgesteld om een optimaal resultaat te behalen. Dit optimale resultaat ziet u terug in een egale en gezonde huid, waarbij u vrijwel geen make-up meer hoeft te gebruiken.

Hoe gaat een behandeling tegen hyperpigmentatie?

Er zijn diverse behandelmogelijkheden bij hyperpigmentatie. Welke behandelmethode voor u geschikt is, hangt geheel af van de diepte van uw pigmentvlekken. De behandeling kan bestaan uit een medische peeling of een laserbehandeling. Oppervlakkige pigmentatie wordt behandeld met een medische peeling. Er zijn verschillende medische peelings beschikbaar bij Cosmetique Totale, waardoor er altijd een peeling bij zit die geschikt is voor uw huid.

Wanneer het pigment dieper in de huid ligt, wordt u behandeld met lasertherapie. Hiermee kunnen de vlekken goed aangepakt worden. Tijdens uw consultgesprek wordt er een behandelplan opgesteld, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Gratis consultgesprek voor hyperpigmentatie?

Iedere behandeling start met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze huidtherapeuten luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor een behandeling tegen hyperpigmentatie? Vul dan het contactformulier in.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult