e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Huidverbetering

Huidverbetering

ABC Clinic werkt voor de huidverbetering en huidbehandelingen samen met de huidtherapeuten van PUUR Huidinstituut. Ze hebben een ruim aanbod aan behandelingen.

Profhilo voor de hals
Viscoderm Hydrobooster

Viscoderm Hydrobooster zorgt voor een duurzame en diepe hydratatie van de huid. Daarnaast heeft deze skinbooster een stretchend effect, wat gezichtsveroudering remt.

Behandelingen - lichaam - buikwandcorrectie
Profhilo Body

Profhilo Body is dé oplossing voor huidverslapping van het lichaam. Voornamelijk de binnenkant van de bovenarmen, bovenbenen, buik en decolleté zijn geschikt voor de behandeling. Bij enkel Profhilo wordt het gezicht en de hals aangepakt.

Behandelingen - oogleden liften- huidverbetering - peeling, philart
Philart Eye

PhilArt Eye is een geavanceerde injecteerbare skinbooster die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige en delicate oogcontour

Behandelingen - facelift - macs-lift - minilift
Draadlift

Bij een PDO draadlift wordt een deel van het gezicht gelift door middel van oplosbare hechtdraden. Dit is een kleine ingreep met als resultaat een jongere uitstraling.

Behandelingen -Liposuctie - venusheuvel
Definitief ontharen

Ongewenste haargroei voelt bij velen als een probleem. Met Diode -laserontharing kan overbeharing eenvoudig en permanent worden verwijderd. Op deze pagina leest u hier meer over.

behandelingen - huidverbetering - ouderdomsvlekken, PRofhilo
Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken komen voornamelijk voor bij volwassenen vanaf 40 jaar, maar kunnen ook bij jongeren ontstaan.

Profhilo voor de hals
Profhilo

Profhilo stimuleert de aanmaak van collageen (zorgt voor stevigheid) en elastine (rekbaarheid) om huidverslapping tegen te gaan. Een stevigere huid is het gevolg!

behandelingen - huidverbetering - ouderdomsvlekken, PRofhilo
Pigmentvlekken

Pigmentvlekken kunnen uw huid in het gezicht ontsieren. De huidtherapeuten van PUUR Huidinstituut kunnen u gelukkig van uw probleem af helpen.

Behandelingen - oogleden liften- huidverbetering - peeling, philart
Peeling

De naam peeling komt van het Engelse woord ‘peel’, wat in het Nederlands letterlijk pellen betekent.

behandelingen - huidverbetering - ouderdomsvlekken, PRofhilo
Fractora laser

De fractora laser kan van alle lasers het diepst doordringen in de huid. Hierdoor kunnen huidproblemen als diepe rimpels, striae, pigment of littekens goed behandeld worden

Behandelingen - Injectables - wangen opvullen
Couperose

Omdat couperose vaak in het gezicht voorkomt, kunnen wij ons voorstellen dat u zich hier aan stoort. Gelukkig kunnen de huidtherapeuten u helpen om er vanaf te komen.

Huidverbetering door ervaren huidtherapeuten

Huidbehandelingen

ABC Clinic werkt voor de huidverbetering en huidbehandelingen samen met de huidtherapeuten van PUUR Huidinstituut. Ze hebben een ruim aanbod aan behandelingen. Alle behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde huidtherapeuten die samenwerken met de cosmetisch artsen en plastisch chirurgen. Zij beschikken over ruime ervaring in hun vakgebied en kunnen u uitstekend adviseren over de juiste aanpak.

Gratis consult?

Wilt u meer weten over huidverbetering of wilt u een gratis intake om de mogelijkheden te bespreken met een ervaren huidtherapeut? Neem dan contact op met PUUR Huidinstituut via het contactformulier.

Prijzen huidverbetering

Voor een juiste prijsweergave kunt u een afspraak maken bij een van de huidtherapeuten van PUUR Huidinstituut.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult