De kliniek

Rimpels decolleté

Wilt u een rimpelloos decolleté?

Rimpels in het decolleté kunnen uw leeftijd verraden. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn. Een behandeling met fillers of Skinboosters biedt een mooie oplossing.

Decolleté rimpels

De huid in het decolleté is dun en bevat minder bloedvaten, talg- en zweetklieren. Daarom is hij extra gevoelig voor veroudering. Decolleté rimpels ontstaan ook door teveel blootstelling aan zonlicht en door het slapen op de zij. Een tijdelijke filler of Skinbooster is bij uitstek geschikt om niet alleen de fijne lijntjes, maar ook diepere rimpels in het decolleté voor langere tijd op te vullen zodat u weer ongestoord uw mooie ‘cleavage’ kunt tonen.

Resultaat behandeling rimpels decolleté

Het effect van de verjongingskuur van het decolleté met fillers is direct zichtbaar en ziet er heel natuurlijk uit. De huid is gladder en de rimpels zijn verdwenen. Dit resultaat houdt tot twaalf maanden aan. Aansluitend kunt u de behandeling van decolleté-rimpels probleemloos herhalen.

Een behandeling met een Restylane Skinbooster geeft de huid een echte oppepper. De Skinboosters leggen als het ware een badje van vocht onder de huid dat de huid van binnenuit hydrateert. Dit zorgt voor een jonge uitstraling en lichte rimpels verdwijnen. Het duurt enkele weken voordat u het eerste resultaat van deze behandeling ervaart en het houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. U kunt de behandeling met Restylane Skinbooster zo vaak herhalen als u zelf wilt.

Bekijk resultaten

Wat kost een filler-behandeling van decolleté-rimpels?

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Behandeling rimpels decolleté
0,5 ml€ 325,-
1,0 ml€ 450,-
Skinboosters
1,0 ml€ 295,-
2,0 ml€ 575,-
Kuur van 3,0 ml€ 795,-

Gratis consult?

Elke behandeling start met een gratis consult in Breda. In geval van een filler- of Skinboosterbehandeling is dit consult erg belangrijk. Onze artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit vrijblijvend consult alle vragen stellen die u op uw hart heeft. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld aan de decolleté-rimpels.

Rimpels decolleté verwijderen

Een behandeling van uw decolleté duurt maximaal 30 minuten. Met een heel fijn naaldje injecteert de arts de filler of Skinbooster onder de huid. De fillers die de arts onder de huid injecteert om uw decolleté te verjongen, bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zult u dan ook geen hinder ondervinden. Na de behandeling kan de huid wat rood en gevoelig zijn en soms ontstaan er zwellingen en/of blauwe plekken. Deze reacties zijn van korte duur en trekken snel weg. Na afloop van de behandeling kunt u in principe direct uw werkzaamheden hervatten. Na de filler-behandeling zullen de rimpels in het decolleté verminderen of verdwijnen.

Hoe gaat het na een filler-behandeling?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Rimpels decolleté voorkomen

Er zijn verschillende manieren om de rimpels in het decolleté te voorkomen. De grootste boosdoener van deze rimpels is het slapen op de zij. Door op uw zij te slapen trekt de huid tussen de borsten samen en zal de huid plooien. Omdat de huid naarmate we ouder worden minder elastisch wordt, zal de huid na enige tijd niet meer herstellen. Een andere boosdoener van deze rimpels is de zon. Vaak vergeten we in de zomer ons decolleté in te smeren, waardoor hij blootgesteld wordt aan veroudering door de zon. Probeer altijd een goede zonnebrand te gebruiken met een hoge SPF.

Ook een wisseldouche kan helpen de huid te verstevigen. Door koud en warm water te wisselen wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en zal uw decolleté weer stralen.

Foto's van behandeling

Behandeling aan rimpels in het decollete
behandelingen - injectables - Behandeling rimpels decolleté voor de behandeling
Voor
behandelingen - injectables - Behandeling rimpels decolleté na de behandeling
na
Voor- en na foto van een behandeling aan rimpels in het decollete
behandelingen - injectables - Behandeling rimpels decolleté voor de behandeling
Voor
behandelingen - injectables - Behandeling rimpels decolleté na de behandeling
na
behandelingen - injectables - Behandeling rimpels decolleté voor de behandeling
behandelingen - injectables - Behandeling rimpels decolleté na de behandeling
Behandeling aan rimpels in het decollete

Voor- en na foto van een behandeling aan rimpels in het decollete

Veelgestelde vragen

Doet een behandeling met een Skinbooster pijn?

Nee, in principe hoef je bij Skinbooster-behandeling geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een crème gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Hoe vaak moet ik langskomen voor resultaat van een Skinbooster-behandeling?

Het resultaat van een behandeling met Skinboosters houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. Wij raden aan om een keer in het half jaar terug te komen om het resultaat van de behandeling te behouden. De behandeling kan zo vaak herhaald worden als je wilt.

Hoe ziet mijn huid er na de Skinbooster-behandeling uit?

Na een behandeling met Skinboosters kan je een aantal dagen last hebben van wat roodheid, lichte zwelling of blauwe plekjes. Dit verdwijnt na enkele dagen. Wel kan je je huid koelen om zwelling na de behandeling tegen te gaan. Daarnaast adviseren wij om 24 uur te wachten met het aanbrengen van make-up.

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Krijg ik littekens na de filler-behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens bij een filler-behandeling. De naaldjes zijn zo klein dat je wellicht enkel wat rode puntjes na de behandeling zult zien. Deze verdwijnen al binnen een half uur tot uur na de behandeling. Het ontstaan van een blauwe plek is uitzonderlijk.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Gratis consult