e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Fillers in het gezicht

Naarmate we ouder worden ontstaat er vaak volumeverlies en/of rimpels in het gezicht, handen, decolleté of lippen. Fillers met hyaluronzuur bieden dan een mooie oplossing.

Een frisser gezicht met fillers

Naarmate we ouder worden krijgen we te maken met volumeverlies in het gezicht. Hierdoor gaat het gezicht wat meer plooien en hangen en krijgen we een verouderde of vermoeide uitstraling, terwijl we ons nog fit voelen. Wanneer uw uitstraling niet past bij hoe u zichzelf voelt, begrijpen wij dat u hier iets aan wilt doen. Fillers met hyaluronzuur of Sculptra bieden een mooie oplossing bij volumeverlies in het gezicht. U krijg weer een frisse en jonge uitstraling.

Veelvoorkomende behandelingen in het gezicht

Er zijn verschillende zones in het gezicht die veel voorkomen voor een filler behandeling. Hieronder vertellen wij u meer over de zones in het gezicht.

Het opvullen van de lippen

Veel cliënten die voor lipfillers komen hebben volume verloren in de lippen of nooit het volume gehad als ze altijd al willen hebben. Dunne lippen kunnen zorgen voor een streng uiterlijk. Door fillers in de lippen te injecteren, krijgt u uw jeugdige uitstraling terug of de volle lippen die u altijd al had willen hebben.

Het verminderen van wallen

Ook onder de ogen kunnen fillers geïnjecteerd worden. Vaak wordt er over wallen onder de ogen gesproken wanneer we een vermoeide uitstraling hebben en dit zich onder de ogen toont. Wanneer deze vermoeide uitstraling ontstaat door volumeverlies. Wanneer u last heeft van volumeverlies onder de ogen valt er vaak een schaduw op deze traangoot. Hierdoor lijkt het alsof u last heeft van wallen. Door deze traangoot op te vullen met fillers, ziet u er weer fit uit.

De kaaklijn verstrakken

Naarmate we ouder worden, zal ook de kaaklijn wat verslappen. Een verslapte kaaklijn zorgt helaas al snel voor een vermoeid of verouderd uiterlijk. Door op de juiste plaatsen fillers te injecteren, kunnen onze artsen de kaaklijn eenvoudig verstrakken. Het gevolg is een jonger en minder vermoeid uiterlijk.

De prijzen voor fillers in het gezicht

De kosten van een behandeling met fillers in het gezicht is geheel afhankelijk van de locatie waar geïnjecteerd wordt en de hoeveelheid filler die noodzakelijk is om het gewenste resultaat te behalen. Een consult is daarom altijd noodzakelijk om de prijs vast te stellen.

Bekijk prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Ervaringen fillers gezicht

Al veel cliënten zijn u voorgegaan om een verjongde uitstraling te krijgen door middel van fillers in het gezicht. Veel van onze cliënten hebben hun ervaring gedeeld om anderen een beter beeld te geven van de behandeling en de ervaring die zij met onze artsen hebben. Deze ervaringen zijn op deze pagina te lezen. Mocht u meer ervaringen willen bekijken dan kunt u kijken op kliniekervaringen.nl, Zorgkaart Nederland of Google reviews.

Bekijk meer ervaringen

Voor en na foto’s van behandelingen

Een aantal van onze cliënten heeft de voor- en na foto’s van de behandeling gedeeld om toekomstige cliënten een goed beeld te geven van het resultaat van de behandeling.

behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Hangende mondhoeken fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Hangende mondhoeken fillers na
Na
3. Sculptra man voor
Voor
3. Sculptra man na
Na
Teruggetrokken-kin-voor-Janka
Voor
Teruggetrokken kin na Janka
Na
Fillers wangen voor man Radiesse
Voor
Fillers wangen na man Radiesse
Na
Bekijk meer foto's

Een gratis consult bij ABC Clinic

Heeft u nog vragen na het lezen van bovenstaande informatie of wilt u graag op consult om de mogelijkheden te bespreken? U kunt uw afspraak eenvoudig inplannen via onze website of door te bellen naar ons secretariaat via 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Lipfillers blijven vaak wat korter zitten omdat je de lippen veel gebruikt. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In sommige gevallen kunnen wallen met fillers behandeld worden. Tijdens een gratis consult wordt dit bekeken door de cosmetisch arts.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap met fillers.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met veilige vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling met fillers eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online