De kliniek

Fillers traangoot

Traangoot fillers

Heeft u last van rimpels of volumeverlies onder de ogen? Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, zelfs wanneer u goed heeft geslapen. Deze traangoot (tear through) ontstaat door volumeverlies. Traangoot fillers zijn een mooie oplossing.

Voor en na foto’s van een traangoot behandeling

Een filler-behandeling van de traangoot zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat. U ziet er weer fris uit en de rimpels onder uw ogen zijn verdwenen. Het resultaat van deze behandeling houdt tot twaalf maanden aan. Daarna kunt u de behandeling weer veilig herhalen.. Verschillende cliënten die u voor zijn gegaan met deze behandeling hebben voor- en na foto’s van de traangoot behandeling beschikbaar gesteld zodat u een goed beeld krijgt van de behandeling en het resultaat.

Traangoot opvullen met injectables
Voor
Traangoot opvullen met injectables - resultaat
Na
Traangoot opvullen met fillers
Voor behandeling traangoot
Traangoot opvullen met fillers - resultaat
Na behandeling traangoot
Voor Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Voor behandeling
Na Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Na behandeling
Traandal of traangoot voor injectables - fillers Vanessa
Voor
Traandal of traangoot na injectables - fillers Vanessa
Na
Wallen verwijderen man voor
Voor behandeling
Wallen verwijderen man na
Na behandeling
Wallen onder de ogen dame voor
Voor behandeling
Wallen onder de ogen dame na
Na behandeling
traandal injectables skinboosters voor
Voor behandeling
traandal injectables skinboosters na
Na behandeling
lachrimpels traangoot voor
Voor behandeling
lachrimpels traangoot na
Na behandeling

Fillers traangoot prijzen

De kosten van traangoot fillers verschillen per persoon. De prijzen zijn afhankelijk van uw wensen en verwachtingen en de hoeveelheid filler die noodzakelijk is om het gewenste resultaat te bereiken. Een consultgesprek is dus noodzakelijk om de kosten vast te stellen.

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Behandeling traangootvanaf€325,-
Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Het opvullen van de traangoot

De traangoot kan door een gespecialiseerde arts veilig behandeld worden. Er worden eerst foto’s gemaakt zodat het resultaat goed vastgelegd kan worden. De arts zal de filler onder de ogen injecteren met een hele dunne naald. Omdat er verdoving in de filler zit, zult u niks merken van de behandeling en is een verdoving niet noodzakelijk. Een behandeling met fillers duurt vaak een half uur. Na de behandeling kunt u gewoon weer verder gaan met uw werkzaamheden.

Lees meer over de behandeling

Ervaringen met de behandeling

Van de cliënten die u voor zijn gegaan hebben al verschillende cliënten hun ervaring met de behandeling gedeeld. Voor traangoot filler ervaringen kunt u op deze pagina kijken of verder kijken op kliniekervaringen.nl of klantenvertellen.nl.

Bekijk meer filler ervaringen

Nazorg en risico’s

De nazorg na een behandeling

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Risico’s bij het opvullen de traangoot

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventuele blauwe plekken na de traangoot filler behandeling. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Een specialist bij ABC Clinic spreken?

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen of wilt u graag een consultgesprek inplannen met een van de behandelend artsen? U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen naar 076-542 31 54. Tijdens dit consultgesprek beantwoordt de behandelend arts al uw vragen en legt hij u meer uit over de behandeling.

Online inplannen
Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In deze video vertelt drs. Ludlage meer over het behandelen van wallen onder de ogen met fillers.

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Werken jullie met permanente fillers?

Nee, wij werken enkel met de veiligste tijdelijke producten die er in de wereld zijn. Dit is Restylane voor de fillers en Azzalure voor de Botuline toxines.

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier fillers.

Permanente fillers
Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.

Niet-permanente fillers
Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers kunnen wel door het lichaam worden afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken het volgende (hyaluronzuur filler) product: Restylane.

Collageen-aanmakende fillers
Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler tot achttien maanden zichtbaar. Wij gebruiken het merk Radiesse als collageen-aanmakende filler.

Fillers van lichaamseigen materiaal.
Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat wij andere (betere) technieken toepassen.

Maak een afspraak