Slappe kaaklijn

Naarmate we ouder worden, kan het gezicht zijn vertrouwde contouren verliezen. De huid raakt zijn elasticiteit kwijt en een slappe kaaklijn wordt zichtbaar.

Ik vind mijn kaaklijn te slap

Zit die verouderde uitstraling u in de weg? Er is heel goed wat aan te doen met fillers. Met behulp van een filler-behandeling kunnen we uw kaaklijn eenvoudig opvullen en de mooie contouren van het gezicht herstellen. Biedt dat onvoldoende resultaat? Dan is een liposuctie-behandeling of een MACS-lift een goed alternatief voor uw slappe kaaklijn. Tijdens een consult wordt dit met u besproken.

Wat is het resultaat van een filler-behandeling tegen een slappe kaaklijn?

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en houdt circa negen tot twaalf maanden aan. Uw kaak wordt strakker waardoor uw gezicht steeds meer persoonlijkheid krijgt.

Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
Na
behandelingen - injectables - Slappe kaaklijn fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - Slappe kaaklijn fillers na
Na
Kaaklijn en wangen vrouw voor
Voor
Kaaklijn en wangen vrouw na
Na
Kaaklijn man voor
Voor
Kaaklijn man na
Na
Kaaklijn verstrakken voor
Voor
Kaaklijn verstrakken na
Na
Kaaklijn voor
Voor
Kaaklijn na
Na

Wat kost een filler-behandeling tegen een slappe kaaklijn?

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de behandeling. We zullen u altijd een consult aanbevelen bij de arts. Die analyseert het probleem en stelt een behandelplan op. Dat kan alleen maar tijdens een persoonlijk consult.

Behandeling Prijs
Consult injectablesGratis
Consult plastische chirurgie€35,-
Fillersvanaf€450,-
Liposuctievanaf€1495,-
MACS-liftvanaf€5500,-

Gratis consult voor een behandeling tegen een slappe kaaklijn?

Wilt u meer weten over een behandeling van een slappe kaaklijn? Onze artsen adviseren u graag. Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak met de arts of plastisch chirurg of vul het contactformulier in.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe gaat een behandeling tegen een slappe kaaklijn?

Een filler-behandeling van de slappe kaaklijn neemt maximaal 30 minuten in beslag. De arts injecteert de vloeistof voorzichtig onder de huid. Dit gebeurt met een heel fijn naaldje. De fillers die de arts onder de huid injecteert, bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zult u dan ook geen hinder ondervinden.

Na afloop van de behandeling kunt u direct uw werkzaamheden hervatten. Houd er wel rekening mee dat u na afloop van de behandeling wat lichte zwellingen en/of blauwe plekken kunt krijgen. Na enkele dagen is dit beurse gevoel weer verdwenen. Koelen helpt en u kunt natuurlijk ook een camouflageproduct gebruiken.

Hoe gaat de nazorg bij de behandeling van een slappe kaaklijn?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan een behandeling van een slappe kaaklijn?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Maak een afspraak
De kliniek