e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Cosmetisch arts KNMG - Merel Eefting
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Merel Eefting

Halsrimpels

Ook al ziet uw gezicht er nog zo jong en stralend uit, de rimpels in de hals kunnen uw leeftijd verraden. Dat komt doordat in de hals minder bloedvaten en talg- en zweetklieren voorkomen.

Rimpels in de hals verwijderen

Vaak wordt de hals vergeten tijdens het insmeren met een zonnefactor waardoor de zon vrij spel krijgt. Met als gevolg dat beschadigingen sneller optreden. Wanneer u zich stoort aan de lijntjes of rimpels in uw hals, kunt u met behulp van een tijdelijke filler, Skinbooster, Profhilo of PDO Draadlift uitstekend worden behandeld. Het resultaat is heel natuurlijk en de behandeling is 100% veilig.

Wat is het resultaat van een behandeling van rimpels in de hals?

Het effect van de verjongingskuur met fillers of Profhilo van uw hals is direct zichtbaar en ziet er heel natuurlijk uit. De huid is gladder en de rimpels zijn verdwenen. Dit resultaat houdt tot twaalf maanden aan. Aansluitend kunt u de behandeling van decolleté-rimpels probleemloos herhalen. Een behandeling met een Restylane Skinbooster geeft de huid een echte oppepper. De Skinboosters leggen als het ware een badje van vocht onder de huid dat de huid van binnenuit hydrateert.

Dit zorgt voor een jonge uitstraling en lichte rimpels verdwijnen. Het duurt enkele weken voordat u het eerste resultaat van deze behandeling ervaart en het houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. U kunt de behandeling met Restylane Skinbooster zo vaak herhalen als u zelf wilt.

Wanneer u zich laat behandelen met een PDO Draadlift, heeft u een langdurig resultaat. Tijdens de behandeling worden de draden op vooraf vastgestelde plekken onder de huid aangebracht. Zodra de draden geplaatst zijn gaat de huid zelf aan de slag met de aanmaak van collageen. Dit proces zal ongeveer zes weken in beslag nemen. Ook nadat de draden zijn opgelost is, zal het resultaat van de behandeling zichtbaar blijven. Wanneer het effect na 12 tot 18 maanden begint uit te werken, kunt u de behandeling weer veilig herhalen.

Wat kost een behandeling van halsrimpels?

BehandelingPrijs
Consult injectablesGratis
Consult plastische chirurgie€50,-
Injectablesvanaf€350,-
PDO Draadliftvanaf€600,-

* Dit is afhankelijk van de injectable die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Hoe gaat een behandeling tegen halsrimpels?

De behandeling van de rimpels in de hals of decolleté kunnen we verminderen met een filler- behandeling. Deze behandeling van de hals neemt maximaal 30 minuten in beslag. De arts injecteert met een fijn naaldje de filler onder de huid; het verdovingsmiddel zorgt ervoor dat u geen last heeft van de prikjes.

Wanneer u wordt behandeld met de draadlift, zal de arts starten met het verdoven van het te behandelen gebied. Daarna zal er gestart worden met het plaatsen van de draden. Een draadlift duurt ongeveer 60 minuten.

Hoe gaat het na een behandeling van rimpels in de hals?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan een behandeling van rimpels in de hals?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen, is de kans op complicaties bij een draadlift erg klein. Net zoals bij iedere behandeling waarbij met naalden wordt gewerkt, kunt u last krijgen van zwelling, roodheid en blauwe plekken. Dit trekt vanzelf weer weg. Om de zwelling zo veel mogelijk te voorkomen is het verstandig om het behandelde gebied goed te koelen. Ook de kans op infectie is aanwezig, maar gelukkig is de kans op een infectie erg klein.

Gratis consultgesprek fillers voor halsrimpels?

Voorafgaand aan de behandeling van halsrimpels vindt altijd een gratis consult plaats met de arts die u gaat behandelen. We bespreken uw wensen en verwachtingen, leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoorden eventuele vragen. In overleg met de arts kunt u na het consult direct behandeld worden aan uw halsrimpels.

Ik wil een gratis consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online