Halscorrectie

Vaak gaat alle aandacht uit naar het gezicht, maar ook aan de hals kunt u zien dat de jaren vorderen. Ook in de hals zal de huid wat uitzakken en komen rimpeltjes en plooitjes tevoorschijn.

Een halscorrectie voor een hals zonder rimpels

Zon en andere weersomstandigheden hebben in de hals vaak vrij spel. Waardoor de hals eerder zal verouderen. Wanneer u last heeft van een slappe hals (kalkoenhals), kunt u een halscorrectie uit laten voeren. Met behulp van een halscorrectie zal de hals weer strakker worden en ziet u er weer jonger en frisser uit. De halslift wordt eigenlijk altijd in combinatie met een facelift of MACS-lift uitgevoerd.

Resultaat van een halscorrectie

Na het herstel van de halscorrectie zal de huid er mooi en natuurlijk uitzien. Wel kunt u kort na de behandeling wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Na een week, wanneer het drukverband en de hechtingen verwijderd worden, zal het eerste effect van de ingreep al zichtbaar zijn. Na ongeveer een maand is de hals helemaal hersteld en zijn de nieuwe contouren blijvend gevormd. Een halscorrectie wordt eigenlijk altijd gecombineerd met een facelift.

Wat zijn de kosten van een halscorrectie?

Behandeling Prijs
Consult€35,-
Halslift (i.c.m. facelift)vanaf€4500,-

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat. Vaak wordt de halscorrectie gecombineerd met een facelift of MACS-lift. De plastisch chirurg moet u gezien hebben voor een goed advies. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe verloopt een halscorrectie?

Afhankelijk van de ingreep vindt deze ingreep onder lokale of algehele narcose plaats. De plastisch chirurg maakt een incisie vlak onder de kin en verwijdert het teveel aan huid. Nadat ook de halsspier is aangetrokken zal de plastisch chirurg de incisie hechten en een drukverband aanbrengen. De littekens van de halscorrectie zijn niet zichtbaar omdat ze in de natuurlijke plooien van het gezicht vallen.

Nazorg en herstel bij een halscorrectie

Er kunnen na de behandeling wat blauwe plekjes en zwellingen optreden, maar deze zullen snel wegtrekken. Wanneer u pijn heeft, mag u paracetamol gebruiken. U zult een tijdje rustig aan moeten doen. Na een week mag het drukverband eraf en worden de hechtingen verwijderd. Hierna is het eerste resultaat zichtbaar.

Het is zeer belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed in acht te nemen. Het bespoedigt uw herstel en het komt het resultaat van de behandeling ten goede. Na de behandeling komt u nog enkele malen op controle bij de arts in Breda.

halscorrectie

Waar vindt de halscorrectie plaats?

Op het gebied van de halscorrectie werken wij intensief samen met de plastisch chirurgen van het Amphia-ziekenhuis en met de plastisch chirurgen dr. Maarten Doornaert en drs. Gerd Fabre. Consulten vinden plaats bij ABC Clinic in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in het Amphia ziekenhuis in Breda, in O2 Clinic in Antwerpen (Maarten Doornaert) of in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare (Gerd Fabre). Zo profiteert u van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren & verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

SpecialistConsultBehandeling
Thijs de WitABC ClinicAmphia ZH Breda
Guido DolmansABC ClinicAmphia ZH Breda
Wilfred KolkmanABC ClinicAmphia ZH Breda
Maarten DoornaertABC Clinico2 Clinic Antwerpen
Gerd FabreABC ClinicAZ Delta ZH Roeselare

Consult halscorrectie

Om uw klachten goed te analyseren, starten we een halscorrectie altijd met een vrijblijvend consult. Tijdens dit consult staat de plastisch chirurg stil bij uw wensen en verwachtingen en zal hij uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Ook heeft u tijdens het consult alle tijd om vragen te stellen.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een halscorrectie? Bel dan naar 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Online inplannen
Maak een afspraak