De kliniek

Halslift

Wilt u een mooie jonge hals?

Ziet uw gezicht er jeugdig uit, maar verraadt uw hals uw ware leeftijd? Naarmate u ouder wordt, zakt de huid wat uit, komen rimpels en plooien tevoorschijn en wordt de hals slapper.

Prijzen

Wat kost een halslift?

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Halslift (i.c.m. MACS-lift)vanaf€ 4.500,-

Een consult met de plastisch chirurg is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de halslift. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Uw halslift betalen in termijnen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Informatie

Een halslift voor een strakke hals

Zo’n beginnend kalkoennekje is niet leuk. Stoort u zich hieraan, dan kunt u een halslift laten uitvoeren. Uw hals wordt zo weer strakker, waardoor u er weer jonger en frisser uitziet.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie wordt een halslift eigenlijk altijd in combinatie met een  facelift (MACS-lift) uitgevoerd. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over de juiste aanpak.

Consult

Vrijblijvend consult halslift?

Omdat een goede analyse van uw klachten belangrijk is, start een halslift altijd met een vrijblijvend consult. Tijdens dit consult staat de plastisch chirurg stil bij uw wensen en verwachtingen, hij legt uit wat de mogelijkheden zijn van een halslift en beantwoordt eventuele vragen.

Meer weten over het uitvoeren van een halslift? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

De behandeling

Hoe gaat een halslift?

Afhankelijk van de behandeling vindt een halslift onder lokale of algehele narcose plaats. De plastisch chirurg maakt een incisie vlak onder de kin en verwijdert het teveel aan huid. Nadat ook de halsspier is aangetrokken zal de plastisch chirurg het sneetje hechten en een drukverband aanbrengen.

Nazorg en herstel

Hoe gaat het na een halslift?

Er kunnen na de behandeling wat blauwe plekjes en zwellingen optreden, maar deze zullen snel wegtrekken. Als u pijn heeft, mag u paracetamol gebruiken. U zult een tijdje rustig aan moeten doen. Na een week mag het drukverband eraf en worden de hechtingen verwijderd. Hierna is het eerste resultaat zichtbaar.

Het is zeer belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed in acht te nemen. Het bespoedigt het herstel en het komt het resultaat van de behandeling ten goede. Na de behandeling komt u nog enkele malen op controle bij de arts in Breda.

Waar word ik geopereerd?

o2 Clinic in Antwerpen

Waar vindt een halslift plaats?

De halslift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. Zo profiteert u van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Resultaat

Wat is het resultaat van een halslift?

Nadat u bent hersteld van de behandeling zorgt een halslift voor een mooi en natuurlijk resultaat. De huid in uw hals ziet er weer een stuk jonger uit. Als na een week het drukverband en ook de hechtingen verwijderd worden, kunt u het eerste effect van de behandeling al zien. Na ongeveer een maand is uw hals helemaal hersteld en zijn de nieuwe contouren blijvend gevormd. Een halslift wordt eigenlijk altijd gecombineerd met een MACS-lift.

Prijzen

Wat kost een halslift?

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Halslift (i.c.m. MACS-lift)vanaf€ 4.500,-

Een consult met de plastisch chirurg is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de halslift. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Uw halslift betalen in termijnen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Veelgestelde vragen

Hoe lang mag ik niet autorijden na een halslift?

Wij raden je aan om de eerste week na de behandeling geen auto te rijden. Je moet in deze week namelijk een drukmasker dragen.

Hoe lang mag ik niet in de zon of zwemmen na een halslift?

Je mag zes weken niet zwemmen of zonnen. Bij het zonnen kan door de warmte een zwelling ontstaan en kan het litteken verbranden. Er wordt aangeraden om het litteken minimaal een jaar na de ingreep goed te beschermen tegen de zon (SPF 50). Wanneer een litteken verbrandt, zal deze altijd goed zichtbaar blijven. Bij het zwemmen kunnen de wondjes week worden.

Moet ik stoppen met roken voor een halslift?

Roken heeft een negatieve invloed op de herstelduur van de behandeling. De plastisch chirurgen van ABC Clinic adviseren om enkele weken voor en na de behandeling niet te roken. Het beste is om helemaal te stoppen met roken.

Waar komen de littekens van de halslift?

Bij een halslift bevindt het litteken zich in of net achter de plooi onder de kin. Als er ook huid moet worden weggehaald, zitten er ook littekens in de plooi achter het oor. De littekens zijn meestal drie tot vier centimeter lang, maar zullen niet zichtbaar zijn.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een halslift?

Elke operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee, al is de kans bij een plastische chirurgische ingreep erg klein. Zo kan er bij een halslift een nabloeding of infectie optreden, kunnen er vochtophopingen of wat stuggere plekjes ontstaan, kan er een aangezichtszenuw worden geraakt en het gevoel in de huid van de hals veranderen. De kans dat de hierboven genoemde complicaties zich voordoen is minimaal. Bij ABC Clinic ondergaan mensen wekelijks een succesvolle halslift.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul neem contact met ons op in.

Vrijblijvend consult