e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Annemarie Wassink - Cosmetisch arts
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Annemarie Wassink

Neus-lippenplooi

Krijgt u vaak te horen dat u er moe uitziet door uw diepe neus-lippenplooi? Wij begrijpen dat u dit als storend kunt ervaren. Een behandeling met fillers biedt een mooie en natuurlijke oplossing!

De neuslippen plooi verzachten

Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces worden de lijnen tussen de neus en mondhoeken dieper. Deze neuslippen plooi (of nasolabiale plooi) kan zorgen voor een vermoeid uiterlijk, terwijl u zich helemaal niet vermoeid voelt. Door middel van een behandeling met fillers, Sculptra of de draadlift krijgt u weer een frisse en stralende uitstraling. Uw gezicht past weer bij uw gevoel!

Wat is het resultaat van de filler-behandeling?

Het resultaat van de behandeling aan de neus-lippenplooi is direct zichtbaar. De huid is gladder geworden en het volume toegenomen. Dit effect houdt ongeveer 12 tot 18 maanden aan. Na deze twaalf maanden kan de behandeling weer veilig herhaald worden. Sculptra blijft langer zitten (ongeveer 2 tot 3 jaar).

Man nasolabiaal voor
Voor
Man nasolabiaal na
Na
Neuslippenplooi Marlies voor
Voor
Neuslippenplooi Marlies na
Na
Nasolabiale plooi man voor
Voor
Nasolabiale plooi man na
Na
Neuslippenplooi Inge voor
Voor
Neuslippenplooi Inge na
Na
behandelingen - injectables - nasolabiale plooi opvullen ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - nasolabiale plooi opvullen ervaring na
Na
Neuslippenplooi Janka voor
Voor
Neuslippenplooi Janka na
Na
Neus-lippenplooi voor - fillers
Voor
Neus-lippenplooi na
Na

Wat kost een behandeling van de neus-lippenplooi?

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Matige neus-lippenplooi0,5 ml€325,-
Diepe neus-lippenplooi1,0 ml€450,-

 

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Hoe gaat een behandeling van de neus-lippenplooi?

Fillers

Een behandeling aan de neus-lippenplooi of wordt uitgevoerd met een hyaluronzuur zoals Restylane of met Sculptra. De arts injecteert de vloeistof, inclusief verdovingsmiddel, voorzichtig onder de huid. Hierdoor heeft u nauwelijks hinder van de injecties. De behandeling neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag.

Na afloop van de behandeling kunt u wel een paar dagen last hebben van wat lichte zwellingen en blauwe plekken in het behandelde gebied. Koelen is dan ook aan te raden. Met een camouflagestift kunt u het wat verbergen.

PDO Draadlift

De arts start altijd met het grondig schoonmaken van het te behandelen gebied. Wanneer het gebied is gereinigd wordt er een plaatselijke verdoving geplaatst zodat u geen last heeft van de behandeling. Tijdens de behandeling worden er PDO-draden onder de huid aangebracht op vooraf vastgestelde plekken. Dit doen we met een dunne injectienaald/canule. De hechtdraden komen vast te zitten onder de huid en zorgen voor het straktrekken van de onderliggende huidlagen. Het eerste resultaat is direct zichtbaar. Het eindresultaat laat nog vier tot zes weken op zich wachten omdat de huid start met het aanmaken van collageen. Wanneer het collageen is aangemaakt is het eindresultaat zichtbaar.

Hoe verloopt de nazorg na een behandeling aan de neus-lippenplooi?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een behandeling aan de neus-lippenplooi?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede cosmetisch arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

De kans op complicaties is bij een draadlift erg klein. Omdat er met een naald gewerkt wordt bestaat er een kans dat u last krijgt van roodheid, blauwe plekken en zwelling. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken, dit trekt al snel weer weg. De eerste twee weken na de behandeling kan het voorkomen dat er een draad losschiet. U zult hier geen last van ondervinden en het kan geen kwaad. Wanneer u het idee heeft dat dit is gebeurd kunt u contact opnemen met de kliniek. Tijdens een controleafspraak zal er een nieuwe draad geplaatst worden.

Gratis consult bij ABC Clinic?

Elke behandeling of ingreep start met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de cosmetisch arts. Onze cosmetisch artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van de plooi of rimpel en leggen uit hoe een behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit consult ook vragen stellen. Een afspraak maken kan via het contactformulier of u kunt ons bellen op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Nog makkelijker is het om online een afspraak in te plannen via onze website.

Consult inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Lipfillers blijven vaak wat korter zitten omdat je de lippen veel gebruikt. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Kan ik Sculptra combineren met fillers en botox?

Ja, een Sculptra-behandeling is goed te combineren met een behandeling met fillers en/of Botox. Iedere behandeling wordt ingezet met een ander doel en de behandelingen kunnen elkaar goed aanvullen. Wel wordt er bij behandelingen goed op gelet dat u uw eigen natuurlijke uitstraling behoud.

Kan ik met fillers behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Nee, er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een filler-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met veilige vulmiddelen behandeld wordt.

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier soorten fillers.

 • Permanente fillers
  Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.
 • Niet-permanente fillers met hyaluronzuur
  Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers worden door het lichaam afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken de hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Aliaxin.
 • Collageen-aanmakende fillers
  Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler twaalf tot 24 maanden zichtbaar. Voorbeelden zijn Radiesse en Sculptra.
 • Fillers van lichaamseigen materiaal.
  Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat onze artsen de voorkeur geven aan de tijdelijke of collageenstimulerende fillers.
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online