e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Draadlift

Bij een draadlift wordt een deel van het gezicht gelift met oplosbare collageen draden (PDO draden). Dit is een mooie ingreep met als resultaat een jongere uitstraling.

Draadlift

Een draadlift is een niet-chirurgische ingreep met een natuurlijk resultaat. Dit is een ideaal alternatief wanneer u nog niet klaar bent voor een facelift of wanneer u een facelift of liquid facelift te ingrijpend vindt. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van PDO draden, ook wel collageen draden genoemd. Deze draden worden doorgaans ook gebruikt voor hechtingen bij reguliere operaties. Deze oplosbare hechtdraden zorgen onderhuids voor versteviging. Draadlifting is met name geschikt voor het liften van de wenkbrauwen, wangen, het gezicht, de hals en het decolleté.

Na de behandeling ziet u al het eerste resultaat. Wel heeft de huid nog enige tijd nodig om collageen te vormen in het weefsel. Dit collageen zorgt ervoor dat de huid verstevigt en begint te liften. Het resultaat van de behandeling houdt ook stand wanneer de draden zijn opgelost.

PDO Draadlift kaaklijn/wangen

Door huidverslapping, botafname en afname van het vetvolume in het gezicht verzakt de huid. Hierdoor ontstaan de neuslippenplooi, de marionetlijnen en zal de kaaklijn minder strak worden. Het gevolg is een vermoeide of verouderde uitstraling. Wanneer u hier last van heeft kan een PDO draadlift van de wangen en de kaaklijn een zeer mooie oplossing bieden met een natuurlijk resultaat.

Draadlift wenkbrauwen

Naarmate we ouder worden kunnen de wenkbrauwen wat gaan hangen. Hierdoor ontstaat overtollige huid boven de oogleden, wat zorgt voor een vermoeid uiterlijk. Ben u het vermoeide uiterlijk beu? Dan kan een draadlift bij de wenkbrauwen een mooie oplossing bieden. Het resultaat is een frisse en open uitstraling.

Draadlift hals en decolleté

Omdat de huid van de hals en het decolleté wat dunner is, zullen rimpels hier sneller zichtbaar zijn. Door PDO-draden of collageen draden op de juiste plek in de hals of het decolleté te plaatsen, kunnen we de huid weer verstrakken. Het gevolg is een meer jeugdige hals en decolleté zonder rimpels.

PDO Draadlift prijs

Het is moeilijk om vooraf de prijs van een PDO draadlift vast te stellen. Dit is geheel afhankelijk van het type behandeling en de hoeveelheid draden die noodzakelijk zijn. Onze cosmetisch artsen en plastisch chirurgen geven u graag meer informatie over de kosten van een draadlift tijdens een gratis en vrijblijvende consult.

BehandelingPrijs
PDO draadlift
Hals€800
Wangen€1200
Wenkbrauw€600
Pakketten PDO draadlift
Hals & wangen€1600
Volledig gelaat€1600
Volledig gelaat & hals€2150

Draadlift voor en na

Na uw draadlift ziet u er frisser uit omdat de huid steviger en voller is geworden door de aanmaak van collageen. Toch kan het mogelijk zijn dat na enkele dagen het eerste effect al wat minder wordt. Dit komt door afnemende zwelling. Wees gerust: het uiteindelijke resultaat van de behandeling zal langzaamaan steeds zichtbaarder worden. Het duurt gemiddeld 6 weken om voldoende collageen te produceren en het resultaat optimaal is. Omdat het eigen collageen is dat voor het resultaat zorgt, zal het resultaat van de draadjeslift ook langdurig zijn. Onderstaand tonen wij u enkele voor en na foto’s van een PDO draadlift.

PDO Draadlift voor
Voor
PDO Draadlift na
Na
Draadlift voor
Voor
Draadlift na
Na
Draadlift voor
Voor
Draadlift na
Na
Draadlift gezicht voor
Voor
Draadlift gezicht na
Na
Draadlift voor
Voor
Draadlift na
Na

Samenwerking cosmetisch artsen en plastisch chirurgen

Wij streven we naar het hoogste niveau van zorg en expertise voor onze cliënten. De samenwerking tussen cosmetisch artsen (KNMG) en plastisch chirurgen binnen de kliniek zorgt ervoor dat elke cliënt de best mogelijke behandeling krijgt. Met hun respectievelijke specialisaties in injectables en chirurgie, vullen onze artsen elkaar perfect aan. Indien nodig sturen ze cliënten naar elkaar door, waarbij de cosmetisch arts zich richt op behandelingen met injectables, terwijl de plastisch chirurg de meer invasieve procedures uitvoert. Deze naadloze samenwerking resulteert in een optimaal advies en zorg op maat voor elke cliënt. Je bent dus verzekerd van een behandeling door een specialist die het best geschikt is voor jouw specifieke behoeften, met als ultiem doel jouw tevredenheid en welzijn.

Draadlift behandeling

Wanneer u voor de eerste keer komt voor een draadlift behandeling starten we altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen. Indien u beslist dat u behandeld wilt worden met de draadlift, kunt u een afspraak inplannen voor de behandeling.

Een draadlift start altijd met het grondig schoonmaken van het te behandelen gebied. Wanneer dit is gebeurd zal een plaatselijke verdoving geplaatst worden. Tijdens de behandeling worden er meerdere PDO-draden onder de huid aangebracht met een dunne injectienaald/canule. De hechtdraden komen vast te zitten en zorgen voor het straktrekken van de onderliggende huidlagen. Vaak duurt een behandeling ongeveer een uur. Na de ingreep wordt er door de arts een speciale tape aangebracht op het behandelend gebied die u 3 dagen moet laten zitten. Dit ter ondersteuning van de draden.

Het eerste resultaat is direct zichtbaar, maar pas na vier tot zes weken is het eindresultaat volledig zichtbaar omdat de huid start met de aanmaak van collageen. Het effect van de behandeling houdt ongeveer 12 maanden aan. Daarna kunt u de behandeling weer veilig herhalen.

Draadlift reviews

De meerderheid van onze cliënten komt naar onze kliniek via eerder behandelde cliënten. Wij begrijpen ook dat u draadlift ervaringen van anderen wilt lezen of horen alvorens u besluit tot een ingreep. U bent vast benieuwd hoe het herstel van een ingreep eruit ziet, of u zwellingen krijgt en of er een litteken zichtbaar is na een behandeling. Lees de verschillende ervaringen op onafhankelijke reviewsites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Kliniekervaringen ABC Clinic

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic

Het herstel na een draadlift

Wanneer u zich door een goede en ervaren cosmetisch arts of plastisch chirurg laat behandelen, zullen de bijwerkingen minimaal zijn. Na een draadlift kunt u last krijgen van zwelling, roodheid en gevoeligheid rondom de injectieplaats. Dit houdt maar kort aan en verdwijnt vanzelf weer. Ook kan het voorkomen dat er tijdens de injectie een bloedvaatje geraakt wordt. Dit kan zorgen voor een kleine blauwe plek. In de meeste gevallen kunt u direct na de behandeling uw werkzaamheden weer gewoon hervatten. Intensief sporten wordt de eerste 2 weken afgeraden.

Complicaties draadlift

De kans op complicaties is bij een draadlift erg klein. Na de behandeling kunt u wat last krijgen van zwelling, roodheid en blauwe plekken, maar dit trekt vanzelf weer weg. Om zwelling zo veel mogelijk te voorkomen kunt u er ook voor kiezen het behandelde gebied direct na de behandeling te koelen. Een infectie is bij een behandeling waarbij een naald gebruikt wordt altijd mogelijk, maar de kans dat u een infectie oploopt is ook erg klein.

In de eerste twee weken na het plaatsen van de draden kan het voorkomen dat er een draad schiet. Dit is geen probleem en hier heeft u geen last van. Wanneer dit gebeurt kunt u contact met ons opnemen en zal er een afspraak in worden gepland om een nieuwe draad te plaatsen. Ook kan er in enkele gevallen een draadpuntje uit de huid komen. Dit zorgt gelukkig niet voor klachten en kan door onze arts weer verwijderd worden.

Gratis consult bij ABC Clinic?

Heeft u interesse in een draadlift of wilt u meer informatie? U kunt een gratis en vrijblijvend consultgesprek inplannen bij een van onze cosmetisch artsen KNMG of plastisch chirurgen. Tijdens dit consult heeft u alle mogelijkheid om uw vragen te stellen en vertelt de arts u meer over de behandeling. U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen met ons secretariaat op telefoonnummer 076 – 542 31 54.

Gratis consult?

Veelgestelde vragen draadlift

Is een draadlift pijnlijk?

Bij een draadlift wordt altijd gebruik gemaakt van een verdovingscrème. Door deze verdoving zult u nauwelijks pijn ervaren tijdens uw behandeling.

Kan ik een draadlift weer herhalen wanneer het effect minder wordt?

Ja, wanneer het effect minder wordt kunt u een draadlift weer herhalen. Het resultaat blijft gemiddeld 1,5 tot 2 jaar zichtbaar. Ook kunt u ervoor kiezen om tussentijds wat nieuwe draden bij te laten plaatsen.

Wanneer is het resultaat van een draadlift zichtbaar?

Direct na de draadlift is er al resultaat zichtbaar. Toch duurt het wat langer voordat het eindresultaat van de behandeling zichtbaar is. De huid heeft nog tijd nodig om collageen aan te maken. Daarom duurt het ongeveer zes weken voordat het resultaat volledig zichtbaar is.

Wat is een draadlift

Een draadlift biedt een mooie oplossing wanneer u last heeft van huidverslapping. Het zorgt voor versteviging van de huid in uw decolleté, de hals en in het gezicht en wordt uitgevoerd met oplosbare draden. Door middel van de draden wordt een liftend effect bereikt. De draden zorgen ervoor dat uw huid zelf begint met de aanmaak van collageen. Dit collageen blijft lange tijd in de huid, ook wanneer de draden zijn opgelost. Hierdoor wordt de huid van binnenuit verstevigt.

Zorgt een draadlift voor een natuurlijk resultaat?

Een draadlift zorgt voor een natuurlijk resultaat. De draadlift zorgt ervoor dat de huid zelf collageen aan gaat maken om de huid te verstevigen. Hierdoor ziet u er weer jonger uit.

Welke gebieden kunnen worden behandeld met een draadlift?

Een draadlift kan worden toegepast op verschillende gebieden van het gezicht en het lichaam. Veelvoorkomende gebieden zijn de wangen, kaaklijn, wenkbrauwen, hals en decolleté. Een draadlift kan ook worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, volumeverlies te herstellen en de algehele huidtextuur te verbeteren. Het is belangrijk om een ervaren cosmetisch arts te raadplegen om te bepalen welke gebieden voor jou geschikt zijn en om realistische verwachtingen te bespreken.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online