De kliniek

Kaaklijn verstrakken

Kaaklijn verstrakken zonder operatie

Door het natuurlijke verouderingsproces verslapt niet alleen de huid, maar verandert ook de botstructuur. Met fillers kunnen we uw kaaklijn weer verstrakken.

Kaaklijn verstrakken met fillers

Door het verouderingsproces zakken de wangen wat uit en verliest het gezicht zijn oorspronkelijke, mooie V-vorm. Een filler-behandeling kan dit goed oplossen. Door een filler te injecteren, kunnen we de kaaklijn verstrakken en de contouren herstellen. Voor deze behandeling maken we bij voorkeur gebruik van Radiesse. Maar ook een hyaluronzuur zoals Restylane is mogelijk.

Wat is het resultaat van een behandeling van de kaaklijn?

Het effect van de behandeling van de kaaklijn is direct zichtbaar en zorgt voor een natuurlijk resultaat. Het resultaat blijft ongeveer twaalf tot achttien maanden zichtbaar. Daarna kan de behandeling herhaald worden.

Resultaat kin fillers Janka

Bekijk resultaten

Wat kost een behandeling van de kaaklijn?

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Kaaklijn verstrakken€ 450,-

* Dit is afhankelijk van de filler die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.

Gratis consult voor een strakke kaaklijn?

Voorafgaand aan een filler-behandeling vindt altijd een gratis consult plaats. De arts bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling eruitziet en beantwoordt graag al uw vragen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld aan uw kaaklijn.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Kaaklijn verstrakken zonder operatie

Met fillers kunnen we uw kaaklijn verstrakken zonder een operatie. Een filler-behandeling van de kaaklijn neemt maximaal 30 minuten in beslag. De arts injecteert de vloeistof voorzichtig onder de huid. Dit gebeurt met een heel fijne naald. De fillers die de arts onder de huid injecteert, bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zult u dan ook geen hinder ondervinden. Na afloop van de behandeling kunt u direct uw werkzaamheden hervatten. Houd er wel rekening mee dat u na afloop van de behandeling wat lichte zwellingen en/of blauwe plekken kunt krijgen. Na enkele dagen is dit beurse gevoel weer verdwenen. Koelen helpt en u kunt natuurlijk ook een camouflageproduct gebruiken.

Hoe gaat de nazorg bij een behandeling aan de kaaklijn?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s bij het verstrakken van de kaaklijn?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt.

De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Foto's van behandeling

Janka
Teruggetrokken-kin-voor-Janka
Voor
Teruggetrokken kin na Janka
na
Behandeling door Arthur Ludlage
Teruggetrokken-kin-voor-Janka
Voor
Teruggetrokken kin na Janka
na
Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
na
Kaaklijn verstrakken met injectables
behandelingen - injectables - kaaklijn verstrakken - Kaaklijn verstrakken met injectables voor
Voor
behandelingen - injectables - kaaklijn verstrakken - Kaaklijn verstrakken met injectables na
na
Voor- en na foto's kaaklijn verstrakken met injectables
behandelingen - injectables - kaaklijn verstrakken - Kaaklijn verstrakken met injectables voor
Voor
behandelingen - injectables - kaaklijn verstrakken - Kaaklijn verstrakken met injectables na
na
Teruggetrokken-kin-voor-Janka
Teruggetrokken kin na Janka
Janka

Behandeling door Arthur Ludlage

behandelingen - injectables - kaaklijn verstrakken - Kaaklijn verstrakken met injectables voor
behandelingen - injectables - kaaklijn verstrakken - Kaaklijn verstrakken met injectables na
Kaaklijn verstrakken met injectables

Voor- en na foto's kaaklijn verstrakken met injectables

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Krijg ik littekens na de filler-behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens bij een filler-behandeling. De naaldjes zijn zo klein dat je wellicht enkel wat rode puntjes na de behandeling zult zien. Deze verdwijnen al binnen een half uur tot uur na de behandeling. Het ontstaan van een blauwe plek is uitzonderlijk.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane en Radiesse. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Gratis consult