Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Wenkbrauwlift met injectables

Een wenkbrauwlift met injectables is de oplossing bij hangende wenkbrauwen!

Een open en stralende blik
Zware of hangende wenkbrauwen is iets waar veel mensen mee te maken krijgen. Als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces worden de wenkbrauwen wat zwaarder en gaan ze op de oogleden drukken. Dit resulteert niet alleen in een vermoeide uitstraling, soms raakt zelfs het gezichtsveld beperkt. Gelukkig is daar nu uitstekend wat aan te doen. Een wenkbrauwlift met injectables zorgt ervoor dat je er weer fris en stralend uitziet. Mocht de wenkbrauw te veel overhangen dan is een wenkbrauwlift met een ooglidcorrectie een betere oplossing.

Meer informatie

Resultaat van een wenkbrauwlift met injectables

Voor een wenkbrauwlift met botuline toxine voor de behandeling
Na een wenkbrauwlift met botuline toxine resultaat
een wenkbrauwlift met botuline toxine behandeld
Vooreen wenkbrauwlift met botuline toxine voor de behandeling
Naeen wenkbrauwlift met botuline toxine resultaat

Een wenkbrauwlift met injectables zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. Word je behandeld met Radiesse of een hyaluronzuur zoals Restylane en Juvederm dan is dit resultaat direct zichtbaar en zal het gemiddeld zo’n twaalf maanden aanhouden. Kies je voor bijvoorbeeld Botox, Bocouture of Azzalure dan laat het effect enkele dagen langer op zich wachten. Het uiteindelijke resultaat van een wenkbrauwlift houdt drie tot zes maanden aan.

Let op: Foto's geven een beeld van de mogelijkheden, maar resultaten verschillen per persoon. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de uitvoerende arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Elke behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. In geval van een wenkbrauwlift hechten we daar veel waarde aan. Onze cosmetisch arts luistert naar je persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. En natuurlijk krijg je ook alle gelegenheid om vragen te stellen. Bij de behandelingen met injectables is er de mogelijkheid om direct behandeld te worden aan de wenkbrauw. Dit gebeurt in overleg met de cosmetisch arts.

Wil je vrijblijvend een afspraak maken? Bel dan naar 076 - 542 31 54 of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een gratis consult? Maak een vrijblijvende afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van een wenkbrauwlift met injectables

De wenkbrauwlift met injectables is eventueel een uitstekend alternatief voor een chirurgische ingreep. Met hulp van een paar kleine inspuitingen kunnen we de wenkbrauw enkele millimeters liften. En dat is vaak al voldoende om die vermoeide blik kwijt te raken. Voor welk middel de cosmetisch arts kiest, verschilt per persoon. Afhankelijk van de oorzaak van het probleem en je persoonlijke wensen kunnen we een wenkbrauwlift uitvoeren met bijvoorbeeld Radiesse, RestylaneJuvederm, BotoxBocouture of Azzalure.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling maken we enkele foto’s. Zo kunnen we achteraf goed zien wat de resultaten zijn van de wenkbrauwlift. Aansluitend injecteert de cosmetisch arts de vloeistof inclusief een verdovingsmiddel voorzichtig in de huid. Dit gebeurt met een heel dun naaldje of canule. De behandeling duurt maximaal 30 minuten. Na afloop van de behandeling kan je huid wat rood zien maar na enkele uren is dit ongemak verdwenen. 

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor een wenkbrauwlift met injectables?

Prijzen wenkbrauwlift

Behandeling   Prijs
Consult fillers, injectables en Botox   €0,-
Second opinion   €65,-
Wenkbrauwlift met BotoxAzzalure of Bocouture   €95,-
Wenkbrauwlift met fillers vanaf €350,-
Wenkbrauwlift met Botox en kraaienpootjes vanaf €195,-
Wenkbrauwlift met Botox en fronsrimpel vanaf  €195,-
Wenkbrauwlift met Botox en voorhoofdsrimpels vanaf €195,-
Chirurgische wenkbrauwlift   €1850,-     
Ooglidcorrectie bovenoogleden   €995,-


ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Voor Botuline toxines werken we met een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 


Een consult is te allen tijde noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de cosmetisch arts je dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend.  Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Cosmetisch artsen

A. Ludlage

A. Ludlage

Injectables

Breda
M. Wichers

M. Wichers

Injectables

Breda
E. Soares

E. Soares

Injectables

Breda

Ervaringen wenkbrauwlift

Sanne
‘Met een frisse look kijk ik de toekomst tegemoet. ’
Sanne, Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift bij ABC Clinic
Fronsrimpel verwijderen met Azzalure
‘zeer tevreden over ontvangst, consult en bahandeling !! zeer zeker een aanrader.’
Fronsrimpel verwijderen met Azzalure, Anoniem
Mireile-wenkbrauwlift met Botox
‘Elk half jaar kom ik mijn Botox halen’
Mireile-wenkbrauwlift met Botox, Wenkbrauwlift met Botox
Jelle wenkbrauwlift
‘Mijn wenkbrauwen heb ik ooit laten liften bij een andere kliniek in Breda’
Jelle wenkbrauwlift, Wenkbrauwlift met Botox en ooglidcorrectie
Online afspraak maken? Klik hier!