Totaal
9.0
860 reviews

Mommy makeover

Een mommy makeover biedt uitkomst wanneer u niet meer tevreden bent over uw lichaam na één of meerdere bevallingen. Kinderen krijgen is natuurlijk fantastisch, maar het kan helaas ook gevolgen hebben voor uw buik, borsten of benen waar u minder blij van wordt.

Een mommy makeover na één of meerdere zwangerschappen

Veel vrouwen zijn na de zwangerschap niet helemaal gelukkig met het herstel van het lichaam na de bevalling. Uw borsten hebben hun mooie contouren verloren en zijn vaak kleiner of slapper geworden, de buik is zijn elasticiteit kwijtgeraakt en misschien oogt uw gezicht wat vermoeid. Voor de vrouwen die hun lichaam van vóór de bevalling weer terug willen is de term mommy makeover in het leven geroepen.

Veel van onze cliënten weten ons vanuit heel Nederland en België te vinden voor een mommy makeover. Het is een erg dankbare ingreep die vrijwel altijd voor mooie resultaten zorgt. Wat er precies onder de behandeling valt, is geheel afhankelijk van de wensen van de cliënt. Vaak bestaat deze ingreep uit een borstlift of borstvergroting mét een buikwandcorrectie of een liposuctie-behandeling.

Wij raden aan om goed na te denken voordat u met de behandeling start. Een plastisch chirurgische ingreep kan namelijk niet een gezonde levensstijl veranderen. Probeer na de bevalling eerst goed op uw eetpatroon te letten en indien mogelijk naar de sportschool te gaan. Wees er daarnaast ook zeker van dat u geen kinderen meer wilt. Een zwangerschap na de ingreep kan namelijk (bijna) alles weer ongedaan maken. Ook eventuele borstimplantaten kunnen het geven van borstvoeding in de weg zitten.

Mommy makeover ervaringen

Voordat u een afspraak maakt bij een plastisch chirurg is het belangrijk om ervaringen te lezen van cliënten die u voor zijn gegaan. Dit is wat veel cliënten van ons ook erg belangrijk vinden. Via onder andere kliniekervaringen en Zorgkaart Nederland zijn verschillende ervaringen van onze cliënten te vinden.

Mommy makeover kosten

De kosten zijn geheel afhankelijk van de ingreep die u wenst. Daarom is het noodzakelijk om op consult te komen. Wilt u weten wat het resultaat van uw behandeling is of wat de prijs is van de ingreep? Onze plastisch chirurgen adviseren u graag.

Behandeling Prijs
Consult€50,-
Mommy makeovervanaf€6000,-

Een mommy makeover wordt niet vergoed. Een liposuctie, borstvergroting, borstlift of buikwandcorrectie vallen niet onder de verzekering. Mocht u een borstverkleining wensen, dan wordt deze enkel vergoed wanneer u lichamelijke klachten kunt aantonen door een te grote cupmaat.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Waarom kiezen vrouwen voor een mommy makeover?

Tijdens de zwangerschap groeit de buik samen met de baby, dit zorgt ervoor dat de spieren in de buik zullen verzwakken. Wanneer dit achteraf niet volledig herstelt, bestaat de kans dat u met een slappe buik achterblijft. Een buikwandcorrectie kan een mooie oplossing bieden voor overtollige huid bij de buik.

Een andere mogelijkheid is dat er een vetlaagje achterblijft op de buik of op andere plaatsen van het lichaam. Heeft u geprobeerd om dit weg te sporten, maar wil het niet lukken om dit weg te krijgen? Een liposuctie-behandeling geeft een mooi en natuurlijk resultaat.

Niet alleen de buik, maar ook de borsten groeien tijdens de zwangerschap. Omdat de borsten groeien door de melkproductie, blijven veel vrouwen achter met uitgerekte of doorgezakte borsten. Sommige vrouwen missen ook de volle boezem die ze tijdens de zwangerschap hebben gehad. Een borstvergroting, borstlift of een combinatie van die twee kan ervoor zorgen dat u weer vol zelfvertrouwen over straat kunt.

Waar vindt de behandeling plaats?

De behandellocatie is geheel afhankelijk van de arts waarmee u een consult heeft. In onderstaand schema vindt u de verschillende behandellocaties.

SpecialistConsultBehandeling
Thijs de WitABC ClinicAmphia Ziekenhuis Breda
Guido DolmansABC ClinicAmphia Ziekenhuis Breda
Carla TheunissenABC ClinicAmphia Ziekenhuis Breda
Gerd FabreABC ClinicAZ Delta Ziekenhuis Roeselare

Vrijblijvend consult met de plastisch chirurg?

Omdat een goede analyse van uw wensen erg belangrijk is, starten we een ingreep altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen
Ik twijfel over een tweede kind, moet ik al een mommy makeover ondergaan?

Wanneer je twijfelt over het krijgen van een tweede kind is het altijd verstandig om te wachten met een mommy makeover. Tijdens een zwangerschap ondergaat het lichaam namelijk weer veel veranderingen en kan (een deel van) de mommy makeover weer ongedaan worden.

Is het resultaat van een mommy makeover blijvend?

In principe is het resultaat van de mommy makeover blijvend. Toch is het resultaat afhankelijk van de stabiliteit van het gewicht. Ook kan de huid en het resultaat wijzigen door het natuurlijke verouderingsproces.

Waar word ik geopereerd bij een mommy makeover?

Waar je geopereerd wordt is afhankelijk van de plastisch chirurg die behandeld en de behandelingen die je zal ondergaan. De mommy makeover wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Wat zijn de risico’s van de mommy makeover?

De risico’s van de mommy makeover zijn hetzelfde als die van de ingrepen die afzonderlijk worden gedaan. De mommy makeover is een algemene term die verschillende ingrepen denkt. Hieronder kunnen vallen: de borstlift, borstvergroting, buikwandcorrectie en liposuctie. De risico’s van elk van deze ingrepen zijn hierop van toepassing.

Welke behandelingen vallen onder een Mommy Makeover?

Hoe een mommy makeover er precies uitziet, verschilt per persoon. Voor de een is een buikwandcorrectie gecombineerd met een borstlift de beste oplossing. De ander heeft meer baat bij een borstvergroting. En soms kan ook een liposuctie-behandeling uitkomst bieden. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren je graag over de juiste aanpak.

Maak een afspraak