e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame PUUR Huidinstituut en ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
PUUR Huidinstituut

Acne-littekens

Acne-littekens kunnen degene die er last van heeft ontzettend in de weg zitten in het dagelijks leven. Wij kunnen u er vanaf helpen.

 

Heeft u littekens overgehouden na acne?

Heeft u eindelijk geen last meer van (jeugd)puistjes of acne, blijft u met die vervelende littekentjes zitten. Of u nu enkel last heeft van verkleuringen, putjes in het gezicht of kleine verheven plekjes, wij helpen u er graag vanaf.

Wat is het resultaat van behandeling tegen acne littekens?

Welke behandeling u ook kiest, de huid zal er na een behandeling tegen acne littekens een stuk beter uitzien. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze littekentjes te behandelen. Na de behandeling die voor u geschikt is, kunt u weer genieten van een littekenvrije en stralende huid.

behandelingen - huidverbetering - Acne litteken behandeling voor
Voor Skinboosters
behandelingen - huidverbetering - Acne litteken behandeling na
Na Skinboosters
behandelingen - huidverbetering - Behandeling acne littekens voor
Voor Skinboosters
behandelingen - huidverbetering - Behandeling acne littekens na
Na Skinboosters
Acne littekens voor
Voor Skinboosters
Acne littekens na
Na Skinboosters

Hoe gaat een behandeling tegen acne littekens?

Er zijn gelukkig genoeg manieren om die vervelende acne littekens te behandelen. Met behulp van de Restylane Vital Skinbooster geven we de huid weer een oppepper. Met een dunne naald wordt een kleine hoeveelheid Skinbooster in de huid geïnjecteerd. De Skinbooster is ideaal om putjes die zijn ontstaan naar aanleiding van uw acne te verminderen. U kunt de behandeling ieder half jaar veilig herhalen. Onze cosmetisch artsen vertellen u graag meer tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis consult voor een acne litteken-behandeling?

Een consult bij ABC Clinic is gratis en vrijblijvend. Een consult is noodzakelijk, omdat het belangrijk is dat de arts of huidtherapeut u van te voren ziet. De gespecialiseerde artsen en huidtherapeuten luisteren tijdens het gesprek naar uw wensen en verwachtingen, bespreken uw probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ook kunt u tijdens dit gesprek al uw vragen kwijt.

Een afspraak inplannen bij ABC Clinic kan via ons contactformulier.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online