e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Carla Theunissen - Plastisch chirurg
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Carla Theunissen

Slappe borsten

Hebben jouw borsten hun jeugdige veerkracht verloren? Erger je je aan jouw slappe borsten of wellicht schaam je je er zelfs voor? Een borstlift of borstcorrectie is dan een mooie en dankbare oplossing.

Slappe borsten: tips en oplossingen

Het is een normaal verschijnsel dat vrouwen slappe borsten krijgen naarmate ze ouder worden. Borstvoeding, erfelijkheid en gewichtsschommelingen hebben ook een invloed op het ontstaan van slapper wordende borsten. Dat betekent echter niet dat je je er ook bij neer moet leggen. Een borstcorrectie of borstlift is een uitstekende manier om op een veilige en natuurlijke manier meer volume in de borsten te krijgen. Je kunt kiezen om dit met of zonder implantaten te laten doen. Een lipofilling van de borsten of borstvergroting met implantaten behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze plastisch chirurgen maken enkel gebruik van de veiligste implantaten (o.a. Mentor). Ze kunnen je met 3D-software laten zien hoe een borstcorrectie er bij jou uit zal zien. Een borstcorrectie van slappe borsten wordt overigens ook vaak uitgevoerd bij een mommy makeover.

Wat te doen tegen verslapte borsten

Als je serieus overweegt om iets te doen aan je verslapte borsten dan is het aan te raden om naar een privékliniek te gaan om het advies van een plastisch chirurg in te winnen.

Borstvergroting

Een borstvergroting is in veel gevallen niet de beste oplossing wanneer je iets wilt laten doen aan jouw slappe borsten. Een borstvergroting zal dan altijd gecombineerd worden met een borstlift.

Borstlift

Wanneer je iets wilt laten doen aan slappe borsten is een borstlift een goede oplossing. Het is een populaire behandelmethode voor vrouwen die hun verslapte borsten willen laten corrigeren. De borstlift kan uitgevoerd worden met of zonder implantaten. Een vergroting van de borsten behoort dus ook tot de mogelijkheden. Dit kan tijdens het consult met de plastisch chirurg besproken worden.

Borstvergroting met eigen vet (lipofilling)

Sommige vrouwen willen geen implantaten in hun borsten en willen een natuurlijkere optie voor hun slappe borsten. Dan kun je overwegen om een borstvergroting met eigen vet te laten uitvoeren. Deze borstvergroting met lipofilling is een populaire behandelmethode voor vrouwen die verslapte borsten willen laten opvullen met eigen vet. Tijdens deze ingreep wordt er vet afgenomen uit een andere plek op het lichaam, zoals de buik of de heupen. Dit vet wordt vervolgens in de borsten geïnjecteerd om extra volume of ondersteuning toe te voegen.

Wat is het resultaat van een borstcorrectie?

Een borstcorrectie of borstlift is een zeer dankbare behandeling die voor een heel natuurlijk en mooi resultaat zorgt. Vrijwel alle vrouwen zijn er ontzettend blij mee.

Behandelingen - borstcorrectie - Slappe borsten voor
Voor
Behandelingen - borstcorrectie - Slappe borsten na
Na
behandelingen - borstcorrectie - Borstlift foto's voor
Voor
behandelingen - borstcorrectie - Borstlift foto's na
Na

Vrijblijvend consult met de plastisch chirurg?

Een borstcorrectie start altijd met een vrijblijvend consult met de behandelend plastisch chirurg. De plastisch chirurg staat stil bij jouw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een borstcorrectie bij slappe borsten en beantwoordt alle vragen. Tijdens het tweede consult zijn er mogelijkheden om een 3D-scan van het resultaat te bekijken.

Meer weten over de mogelijkheden van een borstcorrectie tegen slappe borsten of hangborsten? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in.

Ik wil graag een consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online