e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Borstlift zonder prothese

Een borstlift zonder prothese of met lipofilling is voor veel vrouwen een hele mooie oplossing om weer mooie borsten te krijgen.

Borstlift zonder prothese: natuurlijke schoonheid hersteld

Een borstlift zonder prothese, ook bekend als een borstlift zonder implantaten of siliconen, is een plastisch chirurgische ingreep die populair is onder vrouwen die op zoek zijn naar een natuurlijk ogende lift of verjonging van hun borsten. In tegenstelling tot borstvergrotingen met implantaten, richt een borstlift zonder prothese zich puur op het liften en verstevigen van de borsten zonder externe implantaten toe te voegen.

Ook wel borstlift met lipofilling genoemd

Een borstlift zonder implantaten kan ook worden uitgevoerd met door een borstlift met lipofilling uit te voeren. Deze borstlift met eigen vet, bestaat uit het oogsten van vet met liposuctie en het herinbrengen van dat vetweefsel in de borsten om meer volume en stevigheid toe te voegen en een vollere, jeugdiger uitstraling te creëren. Deze methode maakt dus gebruik van jouw eigen lichaamsvet, wat resulteert in een natuurlijk ogende en tevens natuurlijk aanvoelende borstvergroting.

Borstlift zonder prothese: voor een puur liftend effect

Soms kan een borstlift zonder prothese de ideale oplossing zijn voor vrouwen waarbij het volume van hun borsten nog voldoende is, maar er sprake is van doorzakken of verslapping. Deze ingreep richt zich op het herpositioneren van de borstweefsels en het verwijderen van overtollige huid, waardoor de borsten een jeugdiger en steviger uiterlijk krijgen zonder extra volume toe te voegen.

Borstlift zonder prothese ervaringen

Het is van groot belang dat vrouwen die een borstlift overwegen ervaringen van anderen te lezen. Veel vrouwen hebben hun positieve ervaringen gedeeld, waarbij ze benadrukken hoe deze ingreep hun zelfvertrouwen heeft verbeterd. Voor vrouwen die specifiek geïnteresseerd zijn in een borstlift zijn er talloze ervaringen te vinden op reviewsites zoals Kliniekervaringen of ZorgkaartNederland.

Borstlift zonder prothese

Borstlift zonder prothese

Vrijblijvend consult met de plastisch chirurg?

Wij starten een behandeling of ingreep altijd met een vrijblijvend consult in onze kliniek. De plastisch chirurg staat stil bij jouw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt al jouw vragen over de ingreep. De plastisch chirurgen van het Amphia maken eventueel gebruik van een 3D-scan om het te verwachte resultaat te bekijken. Dit gebeurt tijdens het tweede gesprek wat plaatsvindt op het voorbereidingsplein van het ziekenhuis.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel 076 – 542 31 54 of vul ons contactformulier in. Ook kun je voor een borstvergroting consult eenvoudig online een afspraak maken.

Maak een afspraak
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online