e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Kosten borstlift

Overweeg je een borstlift? Het is natuurlijk essentieel om de kosten van een borstlift en de prijs van deze procedure te begrijpen voordat je een beslissing neemt.

Wat zijn de borstlift operatie kosten?

Wanneer we kijken naar de borstlift operatie kosten, is het belangrijk om verschillende factoren te overwegen, zoals de complexiteit van de ingreep, de ervaring van de plastisch chirurg, de locatie van de kliniek of ziekenhuis en eventuele bijkomende kosten. Maar hoeveel kost een borstlift eigenlijk?

Borstlift met prothese kosten

Voor vrouwen die een borstlift overwegen met prothese, zijn de kosten afhankelijk van het type prothese dat wordt gebruikt, de grootte en het merk. Het is verstandig om de borstlift met prothese kosten zorgvuldig te onderzoeken en alle aspecten van de procedure met de plastisch chirurg te bespreken.

Borstlift zonder prothese kosten

Voor vrouwen die een borstlift zonder prothese verkiezen, zijn de kosten anders dan bij een procedure met protheses. Het omvat doorgaans de kosten voor het liften en verstevigen van de borsten zonder het gebruik van implantaten. Een alternatief voor een borstvergroting zonder prothese is de borstvergroting met eigen vet (lipofilling borsten), waarbij geen prothese wordt gebruikt, maar wel wat volume en stevigheid wordt aangebracht met eigen vetweefsel. Het is belangrijk om de borstlift zonder prothese kosten te begrijpen en te vergelijken met andere opties.

Borstlift prijs

BehandelingPrijs
Consult€50,-
Zonder prothese€5500,-
Ronde prothese€6500,-
Anatomische prothese€7100,-

Jouw borstlift in termijnen betalen?

Wil je graag een borstlift ondergaan maar kun je of wil je de kosten niet in één keer betalen? Via Cosmetic Finance is het mogelijk de ingreep in termijnen te betalen.

Worden de borstlift kosten vergoed?

Een veelgestelde vraag is of de borstlift kosten worden vergoed door verzekeringen. In de meeste gevallen worden de kosten van een borstlift niet vergoed door verzekeringen, omdat het als een cosmetische ingreep wordt beschouwd. Het is raadzaam om contact op te nemen met jouw verzekeraar om de specifieke details van vergoedingen te bespreken.

Vrijblijvend consult met de plastisch chirurg

Een goede analyse van jouw wensen is erg belangrijk. We starten voorafgaand aan de behandeling dan ook altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij jouw wensen en verwachtingen en spreekt deze samen met je door. Er wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn voor een borstlift. Ook worden eventuele vragen beantwoord. Je kunt jouw vrijblijvend consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar het volgende nummer: 076 – 542 31 54.

Maak een afspraak
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online