De kliniek

Ooglidcorrectie Amsterdam

Uw frisse blik terug.

Zowel mannen als vrouwen uit Amsterdam krijgen er vroeg of laat last van: wallen onder de ogen of hangende oogleden. Een ooglidcorrectie is dan een zeer mooie en dankbare oplossing, mits uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg! Wij ontvangen bij ABC Clinic mensen uit heel Nederland voor de ooglidcorrecties en wenkbrauwliften.

Een ooglidcorrectie voor een frisse blik

Een beperkt gezichtsveld en een vermoeide blik zijn veelal het gevolg van hangende oogleden of wallen onder de ogen. Een ooglidcorrectie biedt hierbij een mooie oplossing. De plastisch chirurg verwijdert uw wallen of hangende oogleden en een frisser uiterlijk zal het gevolg zijn. Het is een van de meest dankbare ingrepen binnen de plastische chirurgie.

Komt u uit Amsterdam of omgeving en is een ooglidcorrectie wellicht iets voor u? Maak dan een afspraak met een van onze plastisch chirurgen.

Resultaat van een ooglidcorrectie

Na een boven– of onderooglidcorrectie kunt u last krijgen van wat zwelling en blauwe plekken. Wees gerust, deze zwelling verdwijnt binnen enkele dagen en hetzelfde geldt voor de blauwe plekken. Na vijf tot zeven dagen worden de hechtingen verwijderd en na drie maanden zijn uw ogen alweer volledig hersteld en is het definitieve resultaat van de ooglidcorrectie ook bereikt.

Renata - 51 jaar - voor bovenooglidcorrectie - drs Gerd Fabré - zij aanzicht
Voor
Renata - 51 jaar - na bovenooglidcorrectie - drs Gerd Fabré - zij aanzicht
Na
Bekijk meer resultaten

Kosten ooglidcorrectie Amsterdam

Behandeling Prijs
ConsultConsult wordt verrekend bij een ingreep€35,-
Bovenooglidcorrectiebeide ogen€995,-
Onderooglidcorrectie (mid-facelift)beide ogen€1695,-
Chirurgische wenkbrauwliftbeide wenkbrauwen€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectiebeide ogen€2595,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwliftbeide ogen€2650,-

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de ooglidcorrectie. De plastisch chirurg moet u gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak bij ABC Clinic in Breda.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een ooglidcorrectie?

  • Consult en behandeling door gespecialiseerde en ervaren plastisch chirurgen;
  • Persoonlijke benadering;
  • Goede nazorg;
  • Zéér tevreden cliënten;
  • Samenwerking met het ziekenhuis in Breda;
  • Wij zijn na een ingreep 24/7 bereikbaar;
  • Wij zijn een zeer toegankelijke kliniek;
  • Gratis & discreet parkeren voor de deur;
  • Niet ontzettend belangrijk, maar toch, wij hebben verse koffie!

Consult ooglidcorrectie?

Veel van onze cliënten voor de ooglidcorrectie komen uit Amsterdam. Een ooglidcorrectie starten we altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Vrijblijvend consult