Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Menu
ABC Clinic
Wallen onder de ogen

Wallen onder de ogen verwijderen met een ooglidcorrectie

Het verwijderen van wallen

Wallen onder de ogen is voor veel mensen erg hinderlijk. De meeste mensen die ervoor kiezen om iets aan hun wallen te laten doen, krijgen vaak te horen dat ze een (zeer) vermoeide blik hebben of een oude, boze blik. Daarnaast kan het hebben van wallen onder de ogen worden geassocieerd met slaaptekort, terwijl dit helemaal niet het geval hoeft te zijn. Er zijn ook mensen die een verdrietige of vermoeiende tijd hebben meegemaakt en hierdoor last krijgen van wallen. Wallen zijn eigenlijk huid en vochtophopingen onder de ogen. De plastisch chirurg zal tijdens de onderooglidcorrectie het vet en vocht onder uw ogen verwijderen. Ook zal er, indien nodig, overtollig huidweefsel worden weggesneden.

 Wallen onder ogen vrouw voor    Wallen onder ogen vrouw na
Voor                                                                                                  Na
Wallen onder ogen man voor    Wallen onder ogen man na
Voor                                                                                                  Na
Wallen onder ogen voor    Wallen onder ogen na
Voor                                                                                                  Na

Resultaat van een behandeling van wallen onder de ogen

Een onderooglidcorrectie om de wallen onder uw ogen te verwijderen is een van de populairste en dankbaarste ingrepen uit de plastische chirurgie. Na afloop van de behandeling kunt u blauwe plekken en zwellingen ervaren. U hoeft uzelf daar geen zorgen over te maken aangezien deze in de loop van de week langzaam verdwijnen. Dan zal het eerste resultaat ook zichtbaar worden en na ongeveer zeven dagen worden de hechtingen verwijderd. Na ongeveer twee tot drie maanden zijn uw ogen volledig hersteld en is het definitieve effect bereikt.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten van de behandeling aan de wallen onder de ogen kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult onderooglidcorrectie tegen wallen onder de ogen

Wanneer u overweegt om uw wallen onder de ogen te verwijderen, heeft u altijd eerst een consult met de behandelend plastisch chirurg. Tijdens dit vrijblijvende consultgesprek kunt u met al uw vragen terecht en de plastisch chirurg bekijkt samen met u of een onderooglidcorrectie de beste oplossing is voor uw wallen onder de ogen. Daarnaast zal de plastisch chirurg u uitleg geven over het verloop van de ingreep.

Wilt u meer weten over een onderooglidcorrectie bij wallen onder de ogen? Bel dan naar 076-542 34 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

De mogelijkheden van een behandeling tegen wallen

Wallen onder uw ogen ontstaan vaak als gevolg van stress, verkeerde voeding of slaapgebrek. Soms is dit echter niet het geval en spelen erfelijke factoren een belangrijke rol hierin. Ooglidcorrecties behoren al jaren tot de populairste, chirurgische ingrepen. Bijna alle mannen en vrouwen krijgen namelijk vroeg of laat te maken met wallen onder de ogen; een vermoeide uitstraling is veelal het gevolg!

De behandeling van wallen

Om wallen onder de ogen te behandelen wordt er bij ABC Clinic een onderooglidcorrectie onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Voorafgaand aan de behandeling zal de plastisch chirurg het teveel aan huid onder uw ogen zorgvuldig aftekenen. Vervolgens worden er foto's gemaakt. Aansluitend wordt u plaatselijk verdoofd en start de ingreep. Bij de onderooglidcorrectie wordt er  een incisie gemaakt bij de wimperrand.

Het littekentje valt aan de binnenzijde van de ogen. U hoeft dus niet bang te zijn dat littekens zichtbaar blijven. Nadat de sneetjes zijn gehecht, kunt u al snel de kliniek verlaten. Na de ooglidcorrectie komt u na ongeveer drie maanden naar de kliniek in Breda voor een eindcontrole.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor het verwijderen van uw wallen?

• Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in onderooglidcorrecties (géén huisarts of cosmetisch arts);
• Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
• Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
• Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
• Wij hanteren een kwaliteitssysteem conform ISO9001:2015;
• Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
• Korte wachttijden;
• Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Kosten onderooglidcorrectie


Behandeling  Prijs
Onderooglidcorrectie (beide ogen) € 1495,-
Boven- en onderooglidcorrectie (beide ogen)  € 2395,-
Bovenooglidcorrectie (beide ogen) € 995,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift (beide ogen)  € 2650,-

Een consult met de plastisch chirurg is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over het resultaat van de onderooglidcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.
Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak bij ABC Clinic Breda.

Uw onderooglidcorrectie betalen in termijnen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance.