e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Fillers Breda

Fillers zijn een mooie oplossing om rimpels en lippen op te vullen, contouren te verbeteren en volumeverlies te herstellen. Ook handen en decolleté behoren tot de behandelmogelijkheden.

Fillers Breda bij ABC Clinic

Fillers in Breda, het kan al ruim 14 jaar bij ABC Clinic. Wij hebben sinds 2010 een toonaangevende expertise opgebouwd op het gebied van fillers. Duizenden mannen en vrouwen zijn afgelopen jaren bij ons behandeld en inmiddels trouwe client geworden. Ons streven naar de hoogste kwaliteit, professionaliteit en clienttevredenheid staat, sinds de oprichting van onze kliniek, centraal in onze bedrijfsvoering.

Expertise

Onze fillerbehandelingen in Breda worden uitgevoerd door zeer ervaren en talentvolle cosmetisch artsen (KNMG).

Team van cosmetisch artsen in Breda

Onze specialisten hebben veel ervaring met filler behandelingen:

  • Elizia Soares is een zeer ervaren arts op het gebied van fillers en al vele jaren een vast gezicht bij ABC Clinic in Breda;
  • Kim de Weijer is als zeer ervaren trainer ook al jaren aanwezig bij ABC Clinic en is tevens trainer voor fillers en draadliften;
  • Merel Eefting is, net als Kim de Weijer, trainer van fillerproducten en traint andere artsen en medisch specialisten in het gebruik ervan;
  • Annemarie Wassink heeft als medisch specialist ervoor gekozen om zich helemaal toe te leggen op fillers en Botox-behandelingen;
  • Monique Smalbraak, is als huisarts al jaren geïnteresseerd in fillerbehandelingen. Ze combineert haar baan als huisarts met haar werkzaamheden bij ABC Clinic;
  • Nicolette Vermeulen is een zeer ervaren cosmetisch arts en werkzaam bij verschillende klinieken;
  • Hero Zijlker is opgeleid door niemand anders als Tom van Eijk. Hij is, naast ABC Clinic, ook werkzaam bij een exclusieve kliniek in onze hoofdstad;

Verschil tussen de diverse specialismes

Bij ABC Clinic werken we met cosmetisch artsen (KNMG) voor de fillers die jarenlange ervaring hebben in het gebruik van fillers of erg talentvol zijn in het gebruik van fillers. Wij werken dus bewust met cosmetisch artsen (KNMG) en niet met plastisch chirurgen. Echter, beiden werken wel intensief samen in onze kliniek.

Samenwerking cosmetisch artsen en plastisch chirurgen

Binnen ABC Clinic in Breda werken de cosmetisch artsen goed samen met de plastisch chirurgen. Deze samenwerking tussen cosmetisch artsen die fillers toedienen en plastisch chirurgen die chirurgische ingrepen uitvoeren is van groot belang, vooral vanuit het perspectief van advies, cliëntenzorg en veiligheid.

  1. Complementaire expertise: Cosmetisch artsen en plastisch chirurgen hebben elk hun eigen expertise op het gebied van esthetische behandelingen. Cosmetisch artsen zijn vaak gespecialiseerd in niet-chirurgische procedures, zoals het toedienen van fillers en injectables, terwijl plastisch chirurgen expertise hebben in chirurgische ingrepen voor esthetische doeleinden, zoals ooglidcorrecties. Door samen te werken kunnen ze cliënten een uitgebreider scala aan behandelingen bieden. Een cliënt kan bijvoorbeeld eerst een consult hebben met een cosmetisch arts om te bespreken welke niet-chirurgische behandelingen geschikt zijn, maar als een meer invasieve ingreep nodig blijkt te zijn, kan de cosmetisch arts de cliënt doorverwijzen naar een plastisch chirurg in dezelfde kliniek voor verdere evaluatie en behandeling.
  2. Gezamenlijke beoordeling en behandelplanning: Bij complexe gevallen kan een gezamenlijke beoordeling door een cosmetisch arts en een plastisch chirurg van onschatbare waarde zijn. Beide professionals kunnen hun expertise inbrengen om een uitgebreider behandelplan op te stellen dat zowel niet-chirurgische als chirurgische ingrepen omvat, indien nodig. Deze gecoördineerde aanpak kan leiden tot betere behandelresultaten en een hogere tevredenheid van de cliënt, omdat het behandelplan zorgvuldig wordt afgestemd op de individuele behoeften van de client.

Ons ondersteunende team in Breda

Bij ABC Clinic besteden we niet alleen aandacht aan onze artsen, maar ook aan ons ondersteunend team, inclusief secretariaat, verpleegkundigen en OK-assistenten, die gespecialiseerd zijn in zorg rondom cosmetische behandelingen. We investeren continu in onze kliniek en onze medewerkers in Breda om te zorgen voor het hoogst mogelijke niveau van ervaring, kennis en zorg voor onze cliënten.

Onze Nederlandse cosmetisch artsen worden regelmatig gevisiteerd en moeten zich ook laten herregistreren (NVCG), waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de cosmetische chirurgie. Ze beheersen alle verschillende technieken voor behandelingen met fillers, Botox en Skinboosters.

Resultaten fillers in Breda

Sinds 2010 zijn duizenden mannen en vrouwen je voorgegaan voor een behandeling met fillers bij ABC Clinic in Breda. Hieronder vind je enkele voor en na foto’s:

behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Hangende mondhoeken fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - hamsterwangen - Hamsterwangen fillers na
Na
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor
Voor
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor en na
Na
Fillers wangen voor man Radiesse
Voor
Fillers wangen na man Radiesse
Na
Fillers voor, injectables voor
Voor
Fillers na, injectables na
Na
Meer voor en na foto's

De prijs van fillers in Breda

De kosten van een fillerbehandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid die nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Tijdens een gratis consultgesprek zal de prijs vast worden gesteld. Hieronder vind je ons prijzenoverzicht.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane/Aliaxin
0,5 ml€325
1 ml€450
2 ml€795
3 ml€1195
4 ml€1475
5 ml€1725
Hyaluronidase€250
Sculptra
1 ampul€650
2e ampul€500
2 ampullen€1150

Reviews fillers Breda

Verreweg de meeste cliënten komen naar onze kliniek in Breda via ervaringen van anderen die een behandeling met fillers bij ons hebben ondergaan (vriend, vriendin, buurman of -vrouw of kennis). Op de verschillende websites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland kun je veel ervaringen lezen.

Fillers Breda

Fillers Breda

 

 

Locatie en Bereikbaarheid

Je vindt onze kliniek op een zeer gunstige locatie aan de Paardeweide 22 in Breda. Onze privékliniek is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A16 en A27. Parkeren kun je voor de deur en is gratis en discreet. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar met de bus.

Fillers in Breda bij ABC Clinic

Veelgestelde vragen

Wat is de beste kliniek voor fillers in Breda?

ABC Clinic behoort tot de beste en meest ervaren klinieken voor fillers in Breda en Nederland. Dagelijks is een team van cosmetisch artsen bezig met fillerbehandelingen. Zij werken, indien nodig, samen met de plastisch chirurgen om jou te voorzien van een optimaal advies.

Hoe lang houden de resultaten van fillers aan bij mannen?

Dit varieert per persoon en is afhankelijk van de huidkwaliteit, injectieplaats en gebruikte product. Gemiddeld houden fillers bij mannen ongeveer 6 tot 18 maanden aan.

Hoe lang houden de resultaten van fillers voor een vermoeid gezicht aan?

Over het algemeen kunnen de resultaten van fillers voor een vermoeid gezicht enkele maanden tot ongeveer een jaar aanhouden. Na verloop van tijd worden de fillers geleidelijk door het lichaam afgebroken. Om de resultaten te behouden, kunnen herhaalbehandelingen nodig zijn. Het is belangrijk om een ervaren cosmetisch arts te raadplegen die je kan adviseren over de juiste timing voor herhaalbehandelingen en het behoud van een frisse uitstraling.

Kunnen fillers helpen bij een ingevallen gezicht?

Ja, fillers kunnen helpen bij een ingevallen gezicht. Fillers worden vaak gebruikt om volume terug te brengen in gebieden waar verlies van vetweefsel en spiermassa heeft geleid tot een ingevallen gezicht. Door de fillers strategisch te injecteren in specifieke delen van het gezicht, zoals de wangen, jukbeenderen, slapen of onder de ogen, kan het verloren volume worden aangevuld. Dit kan resulteren in een jeugdiger en voller uiterlijk, waarbij de natuurlijke contouren van het gezicht worden hersteld.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online