e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Annemarie Wassink - Cosmetisch arts
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Annemarie Wassink

Injectables Tilburg

Overweegt u een rimpelbehandeling met injectables zoals Botuline toxines, fillers, profhilo of Sculptra en bent u hiervoor opzoek naar een goede arts en privékliniek?

Injectables in Tilburg

Voor de omgeving Tilburg is ABC Clinic in Breda een van de beste privéklinieken voor behandelingen met injectables. Onze zeer ervaren cosmetisch artsen staan voor u klaar voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Deze artsen hebben zich 100% gespecialiseerd in behandelingen met injectables, zij doen dagelijks niets anders.

Wat zijn injectables?

Injectables zijn fillers of spierontspanners waarmee statische en dynamische rimpels verwijderd, verzacht of verminderd kunnen worden. Ze bestaan uit fillers en Botuline toxines. Fillers zijn er op basis van hyaluronzuur (Restylane) en calciumhydroxylapatiet (Radiesse). Een behandeling met Sculptra behoort ook tot de mogelijkheden. Ook bestaan er permanente vulmiddelen, maar deze zijn verboden en worden niet meer gebruikt voor cosmetische doeleinden.

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld en is het mogelijk om volume te herstellen in het gezicht. Tevens kunt u met fillers of vulmiddelen de lippen opvullenlippen hydrateren, het decolleté verjongen of de handen verjongen.

Botuline toxine

Botuline toxines zorgen voor de behandeling van spiergerelateerde rimpels, zoals de fronsrimpelkraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Ook kent Botuline toxine wat medische oplossingen, zoals bij overmatig zwetentandenknarsen en migraine.

Populair
De populairste indicaties voor fillers zijn de hamsterwangenneus-lippenplooi, wangenwallenhangende mondhoekenlipopvulling en rokerslijntjes. Ook een neuscorrectie behoort tot de mogelijkheden. Tenslotte kunt u met fillers ook middels een liquid facelift het volume in uw gezicht weer op de meest natuurlijke manier herstellen.

Injectables Tilburg Prijslijst

Botuline toxinesHoeveelheidPrijzen
ConsultGratis
Zones Botox
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Baby Botoxvanaf€95,-
Indicaties Botox
Fronsrimpel€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Kraaienpootjes€149,-
Medische indicaties Botox
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)€300,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Overmatig transpireren (hyperhidrosis)250 eenheden€495,-
Fillers
Restylane of Aliaxin
1 ml€450,-
2 ml€795,-
3 ml€1195,-
4 ml€1475,-
5 ml€1725,-
*Bekijk ons loyaliteitsprogramma voor de fillers*Bekijk ons loyaliteitsprogramma voor de fillers
*Bekijk onze interessante pakketprijzen*Bekijk onze interessante pakketprijzen
Restylane Eyelight0.5 ml€325,-
Hyaluronidase€250,-
Profhilo
Eerste behandeling2 ml€325,-
Profhilo vanaf de tweede behandeling€295,-
Profhilo Body6 ml Kit€875,-
Profhilo Structura2 ml€475,-
Skinboosters
Restylane vital
1,0 ml€295,-
2,0 ml€575,-
3,0 ml€795,-
Sculptra
1 ampul€ 650,-
2 ampullen€ 1150,-

Gratis consultgesprek?

Komt u uit de omgeving van Tilburg en wenst u een consultgesprek bij ABC Clinic? Een consult is gratis en vrijblijvend.

Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Afspraak inplannen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Veelgestelde vragen

Kan ik met injectables behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een injectable-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Doet een behandeling met injectables pijn?

Nee, in principe hoef je bij een rimpelbehandeling met injectables geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een crème gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Hoe lang blijft het resultaat met injectables zichtbaar?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Sculptra blijft zelfs langer zitten (ongeveer 2 jaar). De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. De Botuline toxines die wij gebruiken houden ongeveer drie tot zes maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de injectables?

Bij ABC Clinic werken we met de beste en veiligste producten die er wereldwijd zijn. Voor de Botuline toxine werken we met Azzalure en Botox. Qua fillers, ofwel vulmiddelen, werken we met Restylane, Sculptra, Aliaxin en Profhilo. Daarnaast werken we met de skinboosters Restylane Skinboosters, Viscoderm en Phileye Deze producten zijn wereldwijd de best onderzochte vulmiddelen en hebben vrijwel allemaal in Amerika ook een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste tijdelijke producten wordt behandeld.

Zijn er bijwerkingen bij een behandeling met injectables?

De meest voorkomende bijwerkingen bij injectables zijn zwelling, jeuk en blauwe plekken. Wanneer je last hebt van bijwerkingen kan je deze koelen. De bijwerkingen verdwijnen na enkele uren of dagen na de behandeling.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult