De kliniek

Wallen verwijderen

Wilt u van uw wallen af?

Je bent niet moe, maar je ziet er wel moe uit. Wallen onder de ogen zijn vaak de boosdoener. De oplossing? Wallen verwijderen met een onderooglidcorrectie of met injectables of fillers.

Neem afscheid van uw wallen en straal!

U bent niet moe, maar u ziet er wel zo uit. Wallen onder de ogen (traangoot) zijn vaak de boosdoener. De oplossing? Zeker als de oorzaak van de wallen ligt in volumeverlies ten gevolge van het ouder worden, zijn fillers dé oplossing. Deze vullen het volume tijdelijk op zodat de schaduwvorming verdwijnt. Wallen verwijderen met Botox kan niet. Het betreft hier namelijk geen spiergerelateerde rimpel maar volumeverlies. Zijn de wallen ontstaan door vocht- of vechtophoping, dan is een onderooglidcorrectie het overwegen waard.

De kosten om uw wallen te verwijderen met fillers

ABC Clinic krijgt vaak de vraag: “Wat kost het om wallen met fillers te verwijderen?” Om de exacte prijs om uw wallen te verwijderen met fillers vast te stellen, is een consult met een van onze ervaren artsen noodzakelijk. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts uw persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Een consult om uw wallen te verwijderen met fillers is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of plan direct een afspraak in.

Behandeling Prijs
ConsultInjectablesGratis
Onderooglidcorrectie€ 35,-
Wallen verwijderen met fillersRestylane 0,5 ml€ 350,-
Restylane 1,0 ml€ 495,-
Onderooglidcorrectie€ 1.695,-

* Prijs is afhankelijk van de filler die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.

ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Bij Botox-behandelingen werken we met een vaste scherpe prijs.

Loyaliteitskorting fillersKorting
Eerste behandeling0 %
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Consult om uw wallen te verwijderen

Een behandeling om uw wallen te verwijderen begint altijd met een consult. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts of plastisch chirurg uw persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de cosmetisch arts kunt u daarna direct worden als het om injectables gaat. Voor een ooglidcorrectie moet u een afspraak maken.

Wallen verwijderen met fillers

In overleg kan de cosmetisch arts direct na het consult overgaan tot het behandelen van uw wallen met fillers. De behandeling van wallen of een traangoot met fillers onder de ogen is eenvoudig en veilig, mits uitgevoerd door een ervaren arts natuurlijk. We beginnen met het maken van een aantal foto’s om het resultaat van de behandeling vast te leggen.

De cosmetisch arts injecteert de vloeistof voorzichtig onder de ogen in. Dit gebeurt met hele fijne naald, een verdovingsmiddel is dus niet nodig. De behandeling duurt maximaal een half uur. Na afloop van de behandeling kunt u direct uw bezigheden weer hervatten. Na de behandeling kán een gevoelige huid voorkomen. Dit ongemak houdt niet lang aan en verdwijnt in de loop van de dag. Het effect van de behandeling tegen wallen is direct zichtbaar. U ziet er voor de komende negen tot twaalf maanden weer fris en uitgerust uit. Na deze periode kan onze arts de behandeling veilig herhalen om uw frisse blik te behouden.

Ervaringen van wallen verwijderen met fillers

Natuurlijk bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van mensen die eerder al afscheid van hun wallen namen dankzij fillers. Op Kliniekervaringen, ZorgkaartNederland en Klantenvertellen.nl leest u de ervaringen van uw voorgangers.

Herstel na wallen verwijderen met fillers

Het herstel na de verwijdering van wallen met fillers is minimaal. U kunt een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling voelen of eventueel verkleuring (blauwe plekken) zien op de plaats van de injecties. Na afloop van de behandeling kan de huid rond de ogen enkele uren wat gevoelig zijn. Koelen kan helpen om dit ongemak te verlichten. De bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties na wallen verwijderen met fillers

De risico’s en complicaties voor het verwijderen van wallen met fillers zijn minimaal. Mits u zich laat injecteren door een ervaren en bedreven arts natuurlijk.

Onze cliënten vertellen

Hier vertellen onze cliënten over de behandelingen, ervaringen met onze kliniek en de ervaringen met onze medisch specialisten.

Veelgestelde vragen

Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In deze video vertelt drs. Ludlage meer over het behandelen van wallen onder de ogen met fillers.

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Ik ben al eerder behandeld met permanente producten. Kan ik dan nog behandeld worden met een tijdelijke filler?

Dat ligt eraan waar de permanente filler is geïnjecteerd. Er zal nooit in hetzelfde gebied behandeld worden. Heb je bijvoorbeeld een permanente filler in je lippen? Dan zal deze eerst verwijderd moeten worden alvorens de artsen je lippen weer behandelen. Andere gebieden kunnen natuurlijk wel gewoon behandeld worden met een tijdelijke filler. De bekendste permanente injectables zijn Dermalive, Bio-Alcamid, PMS siliconenolie, Aquamid en Artecoll.

Wanneer je een kliniek of een arts treft die nog steeds deze producten gebruiken kan je dat ons laten weten of kan je direct een melding doen bij de NVCG of bij IGJ (Inspectie gezondheidszorg en jeugd).

Krijg ik littekens na de filler-behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens bij een filler-behandeling. De naaldjes zijn zo klein dat je wellicht enkel wat rode puntjes na de behandeling zult zien. Deze verdwijnen al binnen een half uur tot uur na de behandeling. Het ontstaan van een blauwe plek is uitzonderlijk.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane en Radiesse. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul neem contact met ons op in.

Gratis consult