De kliniek

Wallen verwijderen

Wilt u van uw wallen af?

Je bent niet moe, maar je ziet er wel moe uit. Wallen onder de ogen zijn vaak de boosdoener. De oplossing? Wallen verwijderen met een onderooglidcorrectie of met injectables of fillers.

Informatie

Wallen verwijderen – ooglidcorrectie of injectables

Wallen zijn het gevolg van natuurlijke veroudering. De een heeft er meer last van dan de ander. Heeft u last van wallen onder de ogen en wilt u ’s ochtends een frisser gezicht in de spiegel zien? Dan is een behandeling met injectables wellicht de oplossing. De wallen onder uw ogen zullen tijdelijk verdwijnen.  Wilt u liever een definitief resultaat? Dan is een onderooglidcorrectie een beter alternatief.

Prijzen

Wat kost een behandeling om uw wallen te verwijderen?

Behandeling Prijs
ConsultInjectablesGratis
Onderooglidcorrectie€ 35,-
Wallen verwijderen met fillersRestylane 0,5 ml€ 350,-
Restylane 1,0 ml€ 495,-
Onderooglidcorrectie€ 1.695,-

* Prijs is afhankelijk van de filler die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.

ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Bij Botox-behandelingen werken we met een vaste scherpe prijs.

Loyaliteitskorting fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Een consult is echt noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54, plan uw afspraak online of klik hier voor een afspraak.

Resultaat

Wat is het resultaat van een behandeling om uw wallen te verwijderen?

Het effect van de behandeling tegen wallen onder de ogen met injectables of fillers is direct zichtbaar en houdt ongeveer twaalf maanden aan. Dit is afhankelijk van het gebruikte product. U ziet er weer fris en uitgerust uit. Na deze periode kan de behandeling veilig herhaald worden om uw frisse blik te behouden. Bij een onderooglidcorrectie worden de hechtingen binnen een week verwijderd en is het eindresultaat zichtbaar na ongeveer 3 maanden. Natuurlijk zie je bij een onderooglidcorrectie ook direct resultaat maar is het herstel wat langer, omdat er sprake is van een chirurgische ingreep.

Consult

Consult om uw wallen te verwijderen

Een behandeling om uw wallen te verwijderen begint altijd met een consult. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts of plastisch chirurg uw persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de cosmetisch arts kunt u daarna direct worden als het om injectables gaat. Voor een ooglidcorrectie moet u een afspraak maken.

De behandeling

Hoe verloopt een filler-behandeling om uw wallen te verwijderen?

Een behandeling van wallen onder de ogen duurt ongeveer 30 minuten. De arts start met het maken van enkele foto’s. Dit om achteraf goed te kunnen zien wat het resultaat van de behandeling is. Aansluitend wordt met een aantal kleine prikjes een hyaluronzuur zoals Restylane of Radiesse onder de ogen geïnjecteerd. Na afloop van de behandeling tegen wallen onder uw ogen kunt u direct uw bezigheden oppakken. De arts injecteert de fillers met een zeer fijn naaldje in. U voelt alleen een licht prikkend gevoel.

Na afloop van de behandeling kan de huid rond de ogen enkele uren wat gevoelig zijn. Koelen kan helpen om dit ongemak te verlichten.

Verloop van een onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie neemt ongeveer 70 tot 90 minuten in beslag. Deze chirurgische ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving en wordt uitgevoerd door zeer ervaren plastisch chirurgen.

Nazorg en herstel

Hoe verloopt de nazorg van een behandeling?

Na een filler-behandeling of chirurgische onderooglidcorrectie is het belangrijk om de huid rust te geven.

Bij fillers
Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Bij een onderooglidcorrectie

Risico's en complicaties

Wat zijn de risico’s van de behandeling om wallen te verwijderen?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen wanneer u uw wallen laat verwijderen met fillers. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Onze cliënten vertellen

Hier vertellen onze cliënten over de behandelingen, ervaringen met onze kliniek en de ervaringen met onze medisch specialisten.

Veelgestelde vragen

Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In deze video vertelt drs. Ludlage meer over het behandelen van wallen onder de ogen met fillers.

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Ik ben al eerder behandeld met permanente producten. Kan ik dan nog behandeld worden met een tijdelijke filler?

Dat ligt eraan waar de permanente filler is geïnjecteerd. Er zal nooit in hetzelfde gebied behandeld worden. Heb je bijvoorbeeld een permanente filler in je lippen? Dan zal deze eerst verwijderd moeten worden alvorens de artsen je lippen weer behandelen. Andere gebieden kunnen natuurlijk wel gewoon behandeld worden met een tijdelijke filler. De bekendste permanente injectables zijn Dermalive, Bio-Alcamid, PMS siliconenolie, Aquamid en Artecoll.

Wanneer je een kliniek of een arts treft die nog steeds deze producten gebruiken kan je dat ons laten weten of kan je direct een melding doen bij de NVCG of bij IGJ (Inspectie gezondheidszorg en jeugd).

Krijg ik littekens na de filler-behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens bij een filler-behandeling. De naaldjes zijn zo klein dat je wellicht enkel wat rode puntjes na de behandeling zult zien. Deze verdwijnen al binnen een half uur tot uur na de behandeling. Het ontstaan van een blauwe plek is uitzonderlijk.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane en Radiesse. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul neem contact met ons op in.

Gratis consult