Hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken worden steeds prominenter naarmate u ouder wordt en de zwaartekracht grip op de huid krijgt. Ze laten u er een beetje triest uitzien en maken u ouder dan u zichzelf voelt. Injectables bieden een mooie oplossing.

Oorzaak hangende mondhoeken

Een van de oorzaken van afhangende mondhoeken is ouderdom. Naarmate u ouder wordt hebben het lichaam en het gezicht te maken met volumeverlies en zwaartekracht. Ook de mondhoeken hebben hier last van, waardoor ze wat gaan hangen. Een belangrijke oorzaak vindt u in de spieren die van de mondhoeken naar de kaaklijn lopen. Bij sommigen is deze spier zo sterk dat de mondhoeken naar beneden getrokken worden.

Afhangende mondhoeken corrigeren

Afhangende mondhoeken zijn eenvoudig te corrigeren. Onze artsen kijken waar het probleem vandaan komt en bepalen naar aanleiding hiervan de geschikte behandeling. Wanneer u last heeft van volumeverlies in de mondhoeken, zult u behandeld worden met fillers. Indien de het probleem veroorzaakt worden door een te sterke spier die van de mondhoek naar de kaaklijn loopt, dan zijn uw mondhoeken te corrigeren door middel van een Botox-behandeling.

Voorafgaand aan de behandeling starten we altijd met een vrijblijvend en kosteloos consult. Dit consult is erg belangrijk. Tijdens het consult luistert onze arts naar uw wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Daarnaast krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen. De mogelijkheid bestaat om direct behandeld te worden. Dit gebeurt in overleg met de arts.

Botox of fillers tegen hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken zorgen er vaak voor dat u er ouder uitziet dan u zichzelf voelt. Gelukkig is er makkelijk iets aan dit probleem te doen. Met behulp van een injectable-behandeling met Botox of fillers kunt u eenvoudig van uw afhangende mondhoeken af komen. Uw mondhoeken worden gelift en u ziet er weer frisser uit.

Het resultaat van de behandeling

Het resultaat van de behandeling is vrijwel direct zichtbaar. Wel kunt u nog wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekken, deze trekken in de loop van de week weer weg. Het resultaat houdt negen tot twaalf maanden. Daarna is de behandeling veilig te herhalen.

Marlies lippen opvullen voor
Voor
Marlies lippen opvullen na
Na
Hangende mondhoeken voor
Voor
Hangende mondhoeken na
Na
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Hangende mondhoeken fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Hangende mondhoeken fillers na
Na
Hangende mondhoeken voor
Voor
Hangende mondhoeken na
Na
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken voor
Voor
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken na
Na

Hangende mondhoeken kosten

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Hangende mondhoeken Botox
vanaf€149,-
Hangende mondhoeken fillers
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-

 

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hangende mondhoeken behandelen

Een behandeling start met het maken van foto’s. Dit doen we om achteraf goed te kunnen zien wat het resultaat van de behandeling is. Aansluitend injecteert de cosmetisch arts de filler voorzichtig onder de huid of de Botox voorzichtig in de spier. Omdat de naaldjes die gebruikt worden voor de behandeling erg klein zijn ondervindt u hier bijna geen hinder van.

Het resultaat van een filler-behandeling is direct zichtbaar en houdt negen tot twaalf maanden aan. Bij Botox duurt het twee tot zeven dagen voordat het resultaat zichtbaar is en het resultaat houdt ongeveer drie tot zes maanden aan. Na de behandeling kunt u direct uw werkzaamheden weer hervatten.

Gratis consult bij ABC Clinic

Elke behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. De cosmetisch arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. En natuurlijk krijgt u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld aan de hangende mondhoeken. Bel voor een gratis consult naar 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Kan ik met fillers behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een filler-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Wat kost een consult?

De kosten van een consult voor plastische chirurgie en injectables binnen ABC Clinic zijn gratis. Dit betreft de fillers, Botox, ooglidcorrecties, oor(lel)correcties en schaamlipcorrecties. Een consult voor liposuctie is € 50,- De consultkosten voor overige vormen van plastische chirurgie  zijn ook €5o,-.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult