e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Hero Zijlker ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Hero Zijlker

Botox hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken kunnen u een verdrietige of verouderde uitstraling geven, terwijl u zichzelf goed voelt. Een Botox-behandeling van de mondhoeken kan u uw frisse en jonge uitstraling teruggeven.

Verminder hangende mondhoeken met Botox

Vaak ontstaan hangende mondhoeken door ouderdom en volumeverlies. Helaas zijn ook de mondhoeken onderhevig aan dit volumeverlies. Een andere belangrijke oorzaak kan een spier zijn die de mondhoeken naar beneden trekt.

Afhankelijk van de oorzaak, kan een behandeling met Botox een oplossing bieden. Een consult is noodzakelijk om te bepalen wat de geschikte behandeling is voor uw probleem.

Wanneer afhangende mondhoeken ontstaan door volumeverlies, kunt u het beste behandeld worden met fillers om het volumeverlies tegen te gaan.

Marlies lippen opvullen voor
Voor
Marlies lippen opvullen na
Na
Hangende mondhoeken Janka voor
Voor
Hangende mondhoeken Janka na
Na
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken voor
Voor
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken na
Na
Botox en fillers marionetlijnen en hangende mondhoeken voor
Voor
Botox en fillers marionetlijnen en hangende mondhoeken na
Na

De Botox behandeling van de hangende mondhoeken

De behandeling met Botox van de hangende mondhoeken bestaat uit een paar stappen:

Stap 1: gratis consult

Voorafgaand aan een behandeling vindt er natuurlijk altijd een consult plaats met de behandelend arts om de mogelijkheden van Botox te bespreken voor de behandeling van de hangende mondhoeken.

Stap 2: foto’s maken en start van de behandeling

Er worden voorafgaand aan de behandeling altijd foto’s gemaakt door de arts, wat later handig is voor vergelijkingen van het resultaat. Daarna injecteert de cosmetisch arts de Botox voorzichtig in de spier. Een verdoving is niet nodig vanwege het gebruik van zeer fijne naalden. Na de behandeling kun je direct jouw werkzaamheden weer oppakken.

Stap 3: het resultaat

Het zichtbare effect van een Botox-behandeling aan de mondhoeken manifesteert zich na twee tot zes dagen en bereikt een optimaal resultaat na veertien dagen.

Stap 4: de controle

Indien nodig kan een een controle afspraak gemaakt worden na 2 weken. Het effect van Botox houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Prijzen

De prijs van een Botox-behandeling van de mondhoeken is anders als de prijs van een filler-behandeling. Na uw gratis en vrijblijvend consult weet u wat de exacte kosten zijn van de behandeling.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Hangende mondhoeken Botox
vanaf€149,-
Hangende mondhoeken fillers
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-

Ervaringen Botox tegen hangende mondhoeken

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een behandeling. Een aantal cliënten hebben hun ervaring met ABC Clinic gedeeld op onze website. Deze ervaringen vindt u op deze pagina. Mocht u toch benieuwd zijn naar meer ervaringen, bekijk dan ook even kliniekervaringen.nl.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox hangende mondhoeken

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Een consult is altijd noodzakelijk om de oorzaak van uw hangende mondhoeken te achterhalen. Het consult met onze artsen is geheel gratis en vrijblijvend. Onze artsen luisteren naar uw wensen en verwachtingen en leggen u uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. U kunt uw afspraak online inplannen, ons contactformulier invullen of bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft Botox zitten?

Botox en Azzalure blijven 3 tot 6 maanden zichtbaar. Nadien kan de behandeling probleemloos herhaald worden. Voor de behandeling van overmatig zweten werkt Botox wat langer, 6 tot 12 maanden.

Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

Kan ik met Botox behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Nee, er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een Botox-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Mag ik met Botox behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Nee, er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Wat kost een consult?

De kosten van een consult voor ooglidcorrectie, schaamlipcorrectie en oor(lel)correctie zijn gratis. Hetzelfde geldt voor de injectables en draadliften. Een consult voor liposuctie is €50,- De consultkosten voor overige vormen van plastische chirurgie  zijn ook €5o,-.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online