De kliniek

Liquid facelift

Een facelift zonder operatie?

Naarmate de jaren vorderen, verliest het gezicht helaas zijn jeugdige en frisse uitstraling. De jukbeenderen vlakken wat af, de wangen verliezen hun stevigheid, de kin verliest zijn mooie vorm, lippen worden smaller en de kaaklijn wordt slapper.

Informatie

Wanneer we ouder worden, krijgt ook ons gezicht een verouderde uitstraling. Een liquid facelift kan een mooie oplossing bieden tegen jukbeenderen die afvlakken, slappe wangen, een slappe kaaklijn en dunne lippen.

Prijs

Kosten liquid facelift

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de kosten van de liquid facelift. Daarvoor moet de cosmetisch arts u gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Behandeling Prijs
Consult€ 0,-
Liquid faceliftvanaf€ 795,-*

Wilt u meer weten over de behandeling? Bel dan naar 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

Ervaring

Liquid facelift ervaringen

Al vele cliënten zijn u voorgegaan voor een liquid facelift bij ABC Clinic. Op verschillende websites, zoals www.kliniekervaringen.nl en www.klantenvertellen.nl, zijn verschillende ervaringen te lezen met onze kliniek. Onze artsen zijn speciaal opgeleid om injectables te plaatsen en zorgen voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Herstel

Herstel liquid facelift

Omdat een de behandeling wordt gedaan met injectables, is het herstel erg snel. Na de behandeling kunt u wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekken. Deze zijn slechts licht van aard en zullen na één tot twee dagen vanzelf weer verdwijnen. Direct na de behandeling kunt u uw bezigheden weer oppakken.

Risico's en complicaties

Complicaties behandeling

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een liquid facelift. Wanneer u zichzelf door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid, lichte pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg. Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

In principe kent de behandeling weinig nadelen. Wel is het belangrijk dat u er rekening mee houdt dat het effect tijdelijk is. De behandeling kan na negen tot twaalf maanden weer zonder problemen herhaald worden.

Resultaat

Liquid facelift voor en na

Onder aan deze pagina zijn verschillende voor- en na foto’s van de behandeling te vinden. De behandeling zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat met behoud van de eigen uitstraling. De facelift zonder operatie zorgt voor een uitgeruste uitstraling die past bij uw leeftijd.

Bekijk resultaten

Foto's van behandeling

Resultaat
behandelingen - injectables - Liquid facelift Breda voor
Voor
behandelingen - injectables - Liquid facelift Breda na
na
Voor- en na foto
behandelingen - injectables - Liquid facelift Breda voor
Voor
behandelingen - injectables - Liquid facelift Breda na
na
Behandeling
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring na
na
Het resultaat
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring na
na
behandelingen - injectables - Liquid facelift Breda voor
behandelingen - injectables - Liquid facelift Breda na

Resultaat

Voor- en na foto

behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring voor
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring na

Behandeling

Het resultaat

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane en Radiesse. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul neem contact met ons op in.

Gratis consult