Liquid facelift

Naarmate de jaren vorderen, verliest het gezicht helaas zijn jeugdige en frisse uitstraling. De jukbeenderen vlakken wat af, de wangen verliezen hun stevigheid, de kin verliest zijn mooie vorm, lippen worden smaller en de kaaklijn wordt slapper.

Liquid facelift voor een jongere uitstraling

Wanneer we ouder worden, krijgt ook ons gezicht een verouderde uitstraling. Een liquid facelift kan een mooie oplossing bieden tegen jukbeenderen die afvlakken, slappe wangen, een slappe kaaklijn en dunne lippen.

Liquid facelift voor en na

Onder aan deze pagina zijn verschillende voor- en na foto’s van de behandeling te vinden. De behandeling zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat met behoud van de eigen uitstraling. De facelift zonder operatie zorgt voor een uitgeruste uitstraling die past bij uw leeftijd.

Liquid facelift Janka voor
Voor
Liquid facelift Janka na
Na
Liquid facelift Marlies voor
Voor
Liquid facelift Marlies na
Na
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring na
Na
Fillers voor
Voor
Fillers na
Na
behandelingen - injectables - Liquid facelift Breda voor
Voor
behandelingen - injectables - Liquid facelift Breda na
Na
Liquid facelift voor
Voor
Liquid facelift na
Na
Liquid facelift vrouw voor
Voor
Liquid facelift vrouw na
Na

Kosten liquid facelift

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Liquid faceliftvanaf€850,-

 

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Liquid facelift ervaringen

Al vele cliënten zijn u voorgegaan voor een liquid facelift bij ABC Clinic. Op verschillende websites, zoals www.kliniekervaringen.nl en www.klantenvertellen.nl, zijn verschillende ervaringen te lezen met onze kliniek. Onze artsen zijn speciaal opgeleid om injectables te plaatsen en zorgen voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Herstel liquid facelift

Omdat een de behandeling wordt gedaan met injectables, is het herstel erg snel. Na de behandeling kunt u wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekken. Deze zijn slechts licht van aard en zullen na één tot twee dagen vanzelf weer verdwijnen. Direct na de behandeling kunt u uw bezigheden weer oppakken.

Complicaties behandeling

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een liquid facelift. Wanneer u zichzelf door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid, lichte pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg. Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

In principe kent de behandeling weinig nadelen. Wel is het belangrijk dat u er rekening mee houdt dat het effect tijdelijk is. De behandeling kan na negen tot twaalf maanden weer zonder problemen herhaald worden.

Gratis consult bij ABC Clinic

Elke behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. In geval van een liquid facelift hechten we daar veel waarde aan. Onze arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. En natuurlijk krijgt u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld. Bel voor een gratis consult naar 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online.

Maak een afspraak
De kliniek