Totaal
8.9
1109 reviews

Liquid facelift

Naarmate de jaren vorderen, verliest het gezicht helaas zijn jeugdige en frisse uitstraling. De jukbeenderen vlakken wat af, de wangen verliezen hun stevigheid, de kin verliest zijn mooie vorm, lippen worden smaller en de kaaklijn wordt slapper.

Een liquid facelift voor een jongere uitstraling

Wanneer we ouder worden, krijgt ook ons gezicht een verouderde uitstraling. Een liquid facelift kan een mooie oplossing bieden tegen jukbeenderen die afvlakken, slappe wangen, een slappe kaaklijn en dunne lippen. Een liquid facelift wordt veelal uitgevoerd met fillers, Sculptra, Radiesse of met een draadlift. Natuurlijk wordt er tijdens het consult ook gekeken of een chirurgische facelift wellicht een beter alternatief is voor de langere termijn. Indien noodzakelijk kunt u dan een afspraak maken bij een van onze plastisch chirurgen.

Liquid facelift voor en na

Onder aan deze pagina zijn verschillende voor- en na foto’s van de behandeling te vinden. De behandeling zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat met behoud van de eigen uitstraling. De liquid facelift, ook wel facelift zonder operatie genoemd, zorgt voor een uitgeruste uitstraling die past bij uw leeftijd.

behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - Liquid facelift ervaring na
Na
Fillers voor
Voor
Fillers na
Na
Liquid facelift Marlies voor
Voor
Liquid facelift Marlies na
Na
1. Sculptra voor
Voor
1. Sculptra na 25 maanden
Na
Liquid facelift Janka voor
Voor
Liquid facelift Janka na
Na
Behandelingen - injectables - Dunne lippen fillers voor
Voor
Behandelingen - injectables - Dunne lippen fillers na
Na

Kosten liquid facelift

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de prijs van een liquid facelift behandeling. De kosten zijn geheel afhankelijk van de hoeveelheid fillers en Botox die noodzakelijk zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek wordt dit met u besproken. Er zal ook een behandelplan met u gemaakt worden. Om u alvast een beeld te geven van de kosten die vastzitten aan een behandeling, vindt u onze prijzen in onderstaand schema.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Liquid facelift
Fillersvanaf€850,-
Sculptravanaf €1150,-
Draadliftvanaf€1200,-
MACS-liftvanaf €4500,-

 

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Liquid facelift ervaringen

Al vele cliënten zijn u voorgegaan voor een liquid facelift bij ABC Clinic. Op verschillende websites, zoals www.kliniekervaringen.nl en Google reviews zijn verschillende ervaringen te lezen.

Herstel liquid facelift

Omdat een de behandeling wordt gedaan met injectables, is het herstel erg snel. Na de behandeling kunt u wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekken. Deze zijn slechts licht van aard en zullen veelal na één tot twee dagen vanzelf weer verdwijnen. Direct na de behandeling kunt u uw bezigheden weer oppakken.

Complicaties na een behandeling

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een liquid facelift. Wanneer u zichzelf door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid, lichte pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg. Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

In principe kent de behandeling weinig nadelen. Wel is het belangrijk dat u er rekening mee houdt dat het effect tijdelijk is. De behandeling kan na negen tot twaalf maanden weer zonder problemen herhaald worden.

Gratis consult bij ABC Clinic

Elke behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. In geval van een liquid facelift hechten we daar veel waarde aan. Onze cosmetisch arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe een behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna eventueel ook al worden behandeld. Bel voor een gratis consult naar 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw afspraak eenvoudig online.

Afspraak maken

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier fillers.

Permanente fillers
Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.

Niet-permanente fillers
Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers kunnen wel door het lichaam worden afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken het volgende (hyaluronzuur filler) product: Restylane.

Collageen-aanmakende fillers
Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler twaalf tot 24 maanden zichtbaar. Wij gebruiken Radiesse en Sculptra als collageen-aanmakende fillers.

Fillers van lichaamseigen materiaal.
Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat wij andere (betere) technieken toepassen.

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Kan ik Sculptra combineren met fillers en botox?

Ja, een Sculptra-behandeling is goed te combineren met een behandeling met fillers en/of Botox. Iedere behandeling wordt ingezet met een ander doel en de behandelingen kunnen elkaar goed aanvullen. Wel wordt er bij behandelingen goed op gelet dat u uw eigen natuurlijke uitstraling behoud.

Kan ik met fillers behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een filler-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Gratis consult