e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Neuscorrectie met injectables

Tot voor kort betekende een neuscorrectie of rhinoplastiek een operatieve behandeling. Dat is lang niet altijd meer nodig. Sommige afwijkingen aan de neus kunnen nu namelijk ook met fillers verholpen worden

Een neuscorrectie zonder operatie

Tot voor kort betekende een neuscorrectie of rhinoplastiek een operatieve behandeling. Dat is lang niet altijd meer nodig. Sommige afwijkingen aan de neus kunnen nu namelijk ook met fillers verholpen worden. Stoort u zichzelf dus aan een knobbeltje op of een deuk in uw neus? Dan biedt een neuscorrectie met fillers een veilig alternatief voor een chirurgische neuscorrectie. Bent u niet tevreden over het puntje van uw neus? Ook een neustipcorrectie met fillers behoort tot de mogelijkheden

Hoe gaat een neuscorrectie met injectables?

Een neuscorrectie met injectables (neusbrugcorrectie) neemt maximaal 45 minuten in beslag en wordt uitgevoerd met tijdelijke fillers. Met behulp van een hele fijne naald injecteert de cosmetisch arts de vloeistof voorzichtig in. Van de injecties zult u geen last hebben. Dankzij het verdovingsmiddel in de filler voelen ze slechts licht prikkelend aan.

Na afloop kunt u wel een paar dagen last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Koelen kan hierbij helpen en ook een camouflagestift biedt zo nodig uitkomst. U kunt uw werkzaamheden in principe direct na de behandeling oppakken.

Let op: de neuscorrectie met injectables wordt enkel uitgevoerd door onze cosmetisch arts KNMG Kim de Weijer.

Neus fillers voor en na

Het resultaat van een neuscorrectie met injectables is direct zichtbaar en houdt, afhankelijk van het soort neuscorrectie, tot twaalf maanden aan. De fillers kunnen namelijk op verschillende manieren gebruikt worden voor een neuscorrectie. Er kan een correctie plaatsvinden om een deukje of bobbel weg te werken of er kan een lifting effect aan de neus gegeven worden. Voor een correctie van een deukje of bobbel is het resultaat langduriger dan wanneer er een lifting effect gecreëerd moet worden. Afhankelijk van de correctie kan het ook nodig zijn om de behandeling in twee keer uit te voeren.

Neuscorrectie met fillers voor en na

Neuscorrectie met fillers voor
Voor
Neuscorrectie met fillers na
Na

Hoe gaat het na een neuscorrectie met injectables?

Na afloop van de behandeling kunt u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Deze zijn slechts licht van aard en na enkele dagen weer verdwenen. Het is belangrijk om de huid rust te geven wanneer u een behandeling heeft ondergaan. Probeer contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen, dus liever ook niet wrijven. Door van het behandelde gebied af te blijven kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. We raden dus af om de behandelde plek te masseren wanneer dit niet is aangeraden door uw behandelend arts. Daarnaast is het verstandig om de eerste zes uur na de behandeling geen make-up te gebruiken.

Zitten er risico’s aan een neuscorrectie met injectables?

Het gebruik van fillers is volkomen veilig, mits uitgevoerd door een ervaren arts. Het lichaam breekt de vloeistof zelf weer af. Complicaties na een behandeling van de neus komen zelden voor. Naar wens kan de behandeling dan ook probleemloos herhaald worden.

Prijs neuscorrectie met fillers

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
2,0 ml in dezelfde regio€750,-

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de kosten van een neuscorrectie met fillers. Daarvoor moet de cosmetisch arts u gezien hebben. Een consult is geheel gratis en vrijblijvend.

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Gratis consult voor een neuscorrectie met injectables?

Een neuscorrectie met injectables begint altijd met een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit gesprek bespreekt de cosmetisch arts uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld aan uw neus.

Meer weten over een neuscorrectie met fillers? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of plan uw afspraak online.

Online inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult