Neus-lippenplooi

Krijgt u vaak te horen dat u er moe uitziet door uw diepe neus-lippenplooi? Wij begrijpen dat u dit als storend kunt ervaren. Een behandeling met fillers biedt een mooie en natuurlijke oplossing!

De neuslippen plooi verzachten met fillers

Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces worden de lijnen tussen de neus en mondhoeken dieper. Dit kan zorgen voor een vermoeid uiterlijk, terwijl u zich helemaal niet vermoeid voelt. Door een tijdelijke filler in deze plooi te injecteren krijgt u weer een frisse en stralende uitstraling. Uw gezicht past weer bij uw gevoel!

Wat is het resultaat van de filler-behandeling?

Het resultaat van de behandeling aan de neus-lippenplooi is direct zichtbaar. De huid is gladder geworden en het volume toegenomen. Dit effect houdt ongeveer twaalf maanden aan. Na deze twaalf maanden kan de behandeling weer veilig herhaald worden.

Neuslippenplooi Janka voor
Voor
Neuslippenplooi Janka na
Na
Neuslippenplooi Marlies voor
Voor
Neuslippenplooi Marlies na
Na
Neuslippenplooi Inge voor
Voor
Neuslippenplooi Inge na
Na
behandelingen - injectables - nasolabiale plooi opvullen ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - nasolabiale plooi opvullen ervaring na
Na
nasolabiale plooi vrouw voor
Voor
nasolabiale plooi vrouw na
Na
Nasolabiale plooi man voor
Voor
Nasolabiale plooi man na
Na
Man nasolabiaal voor
Voor
Man nasolabiaal na
Na

Wat kost een behandeling van de neus-lippenplooi?

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Matige neus-lippenplooi0,5 ml€325,-
Diepe neus-lippenplooi1,0 ml€450,-

Gratis consult?

Elke behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. In geval van een behandeling aan de neus-lippenplooi hechten we daar veel waarde aan. Onze arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. En natuurlijk krijgt u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe gaat een behandeling van de neus-lippenplooi?

Een behandeling aan de neus-lippenplooi of wordt uitgevoerd met een hyaluronzuur zoals Restylane. De arts injecteert deze vloeistof, inclusief verdovingsmiddel, voorzichtig onder de huid. Hierdoor heeft u nauwelijks hinder van de injecties. De behandeling neemt ongeveer 30 minuten in beslag.

Na afloop van de behandeling kunt u wel een paar dagen last hebben van wat lichte zwellingen en blauwe plekken. Koelen is dan ook aan te raden. Met een camouflagestift kunt u het wat verbergen.

Gratis consult voor een behandeling

Bij ABC Clinic start een injectable-behandeling altijd met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen en leggen uit hoe de behandeling zal verlopen. Daarnaast heeft u alle ruimte om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld aan de neus-lippenplooi.

Hoe verloopt de nazorg na een behandeling aan de neus-lippenplooi?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een behandeling aan de neus-lippenplooi?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en cosmetisch arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Maak een afspraak
De kliniek