Hamsterwangen

Wanneer we ouder worden verliezen we volume in het gezicht. Een gevolg hiervan kan zijn het ontstaan van een slappe kaaklijn, ook wel bekend als hamsterwangen. Fillers bieden een natuurlijke oplossing.

Wilt u van uw hamsterwangen af?

Als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces verliest de huid aan elasticiteit en neemt spier- en botmassa af. Onder invloed van voorgaande factoren en de zwaartekracht gaan de wangen wat hangen en verliest de kaaklijn zijn oorspronkelijke, vitale vorm. Hamsterwangen zijn het gevolg. Ze kunnen zorgen voor een vermoeide en verouderde uitstraling. Gelukkig is deze slappe kaaklijn goed te behandelen met fillers, zodat u snel uw jeugdige uitstraling terug heeft.

Resultaat van de behandeling

Het effect van de behandeling aan uw hamsterwangen is direct zichtbaar. Het resultaat houdt tot twaalf maanden aan. Aansluitend kan de behandeling probleemloos herhaald worden.

behandelingen - injectables - hamsterwangen - Hamsterwangen fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - hamsterwangen - Hamsterwangen fillers na
Na
Mondhoeken voor Radiesse
Voor
Mondhoeken na Radiesse
Na
Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
Na

Wat kost een behandeling voor hamsterwangen?

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Hamsterwangen0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
2,0 ml€850,-

Gratis consult?

Een consult is echt noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hamsterwangen verwijderen

Het verwijderen van de hamsterwangen is eenvoudig en volkomen veilig. Omdat dit mogelijk is met een filler, kunnen we uw hamsterwangen verwijderen zonder operatie. Het resultaat van deze behandeling houdt langdurig aan. Met de behandeling kunnen we het volume in uw wangen terugbrengen en de oorspronkelijke contouren herstellen. Voor de behandeling maakt de arts enkele foto’s. Dit om achteraf goed te kunnen zien wat het resultaat van de behandeling is. Aansluitend injecteert de arts de filler voorzichtig onder de huid.

De fillers die de arts onder de huid injecteert om de wangen weer kracht te geven, bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zult u dan ook bijna geen hinder ondervinden. Wel kunnen wat lichte zwellingen en/of blauwe plekken ontstaan. Koelen kan helpen om dit ongemak te verminderen; na enkele dagen is het beurse gevoel verdwenen. Na afloop van de behandeling kunt u in principe direct uw werkzaamheden hervatten.

In sommige gevallen is een MACS-lift of liposculpture van de kaaklijn een beter alternatief om van hamsterwangen af te komen.

Nazorg en herstel

Na de behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden, kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan een filler-behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en esthetisch of cosmetisch arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling. Wij werken enkel met de beste artsen en producten.

Maak een afspraak
De kliniek