De kliniek

Hamsterwangen

Fillers voor hamsterwangen

Wanneer we ouder worden verliezen we volume in het gezicht. Een gevolg hiervan kan zijn het ontstaan van een slappe kaaklijn, ook wel bekend als hamsterwangen. Fillers bieden een natuurlijke oplossing.

Wilt u van uw hamsterwangen af?

Als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces verliest de huid aan elasticiteit en neemt spier- en botmassa af. Onder invloed van voorgaande factoren en de zwaartekracht gaan de wangen wat hangen en verliest de kaaklijn zijn oorspronkelijke, vitale vorm. Hamsterwangen zijn het gevolg. Ze kunnen zorgen voor een vermoeide en verouderde uitstraling. Gelukkig is deze slappe kaaklijn goed te behandelen met fillers, zodat u snel uw jeugdige uitstraling terug heeft.

Resultaat van de behandeling

Het effect van de behandeling aan uw hamsterwangen is direct zichtbaar. Het resultaat houdt tot twaalf maanden aan. Aansluitend kan de behandeling probleemloos herhaald worden.

Resultaat kin fillers Janka

 

 

Bekijk resultaten

Wat kost een behandeling voor hamsterwangen?

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Hamsterwangen0,5 ml€ 325,-
1,0 ml€ 450,-
2,0 ml€ 850,-

Gratis consult?

Een consult is echt noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hamsterwangen verwijderen

Het verwijderen van de hamsterwangen is eenvoudig en volkomen veilig. Omdat dit mogelijk is met een filler, kunnen we uw hamsterwangen verwijderen zonder operatie. Het resultaat van deze behandeling houdt langdurig aan. Met de behandeling kunnen we het volume in uw wangen terugbrengen en de oorspronkelijke contouren herstellen. Voor de behandeling maakt de arts enkele foto’s. Dit om achteraf goed te kunnen zien wat het resultaat van de behandeling is. Aansluitend injecteert de arts de filler voorzichtig onder de huid.

De fillers die de arts onder de huid injecteert om de wangen weer kracht te geven, bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zult u dan ook bijna geen hinder ondervinden. Wel kunnen wat lichte zwellingen en/of blauwe plekken ontstaan. Koelen kan helpen om dit ongemak te verminderen; na enkele dagen is het beurse gevoel verdwenen. Na afloop van de behandeling kunt u in principe direct uw werkzaamheden hervatten.

In sommige gevallen is een MACS-lift of liposculpture van de kaaklijn een beter alternatief om van hamsterwangen af te komen.

Nazorg en herstel

Na de behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden, kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan een filler-behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en esthetisch of cosmetisch arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling. Wij werken enkel met de beste artsen en producten.

Foto's van behandeling

Hamsterwangen
behandelingen - injectables - hamsterwangen - Hamsterwangen fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - hamsterwangen - Hamsterwangen fillers na
na
De voor- en na foto's van een behandeling aan de hamsterwangen
behandelingen - injectables - hamsterwangen - Hamsterwangen fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - hamsterwangen - Hamsterwangen fillers na
na
behandelingen - injectables - hamsterwangen - Hamsterwangen fillers voor
behandelingen - injectables - hamsterwangen - Hamsterwangen fillers na
Hamsterwangen

De voor- en na foto's van een behandeling aan de hamsterwangen

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Krijg ik littekens na de filler-behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens bij een filler-behandeling. De naaldjes zijn zo klein dat je wellicht enkel wat rode puntjes na de behandeling zult zien. Deze verdwijnen al binnen een half uur tot uur na de behandeling. Het ontstaan van een blauwe plek is uitzonderlijk.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane en Radiesse. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Welke filler is voor mij geschikt?

Tijdens een consultgesprek met een cosmetisch arts, zal je te horen krijgen welke filler (Radiesse of Restylane), of wellicht welke Botuline toxine  (Botox of Azzalure) het meest geschikt voor jou zal zijn. De cosmetisch arts zal zijn advies baseren op je probleemgebied of probleemgebieden en wensen.

Tevens krijg je tijdens het consultgesprek de gelegenheid om vragen te stellen. Vooraf aan het consult dient er een medische vragenlijst ingevuld te worden, de arts neemt deze dan met je door en bepaalt of een filler geschikt is. Tijdens de zwangerschap of gedurende de periode van het geven van borstvoeding behandelen we niet met injectables.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

Wij raden de eerste dagen na de behandeling een bezoek aan de schoonheidsspecialiste, sauna of zonnebank af. Na een filler-behandeling kan men de eerste twee weken beter geen gezichtsmassage (laten) uitvoeren. Na de behandeling kun je enkele dagen last hebben van lichte roodheid of enigszins blauwe plekken in het behandelde gebied. We adviseren om overmatige blootstelling aan de zon of extreme kou te vermijden totdat de eerste zwelling/roodheid na de behandeling is weggetrokken.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Gratis consult