Rimpels bovenlip

Heeft u last van verticale rimpels op de bovenlip (rokerslijntjes) en krijgt u hierdoor een strenge uitstraling? Met een filler-behandeling zijn deze lijntjes mooi te behandelen.

Rimpels bovenlip verzachten met injectables

Erfelijke factoren kunnen een rol spelen bij het ontstaan van rimpels boven uw bovenlip, ook wel bekend als rokerslijntjes. Maar ook door langdurig roken, volumeverlies na een tandheelkundige behandeling of een teveel aan zonlicht kunnen deze rimpels ontstaan. U vraagt zich waarschijnlijk af wat echt helpt tegen rimpels op de bovenlip. Een injectable-behandeling met fillers biedt een eenvoudige, natuurlijke én veilige oplossing voor rimpels op de bovenlip.

Wat is het resultaat van fillers in uw bovenlip?

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. De huid boven uw lip is gladder geworden, de lijntjes zijn verzacht of wellicht grotendeels verdwenen. Dit effect houdt zes tot twaalf maanden aan.

Botox kin voor
Voor
Botox kin na
Na
Rimpels bovenlip voor
Voor
Rimpels bovenlip na
Na
Voor
Na
behandelingen - injectables - rokerslijntjes behandeling voor
Voor
behandelingen - injectables - rokerslijntjes behandeling na
Na
Rimpels bovenlip voor
Voor
Rimpels bovenlip na
Na

Rimpels bovenlip kosten?

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Rimpels bovenlip (Restylane)0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-

Plan uw gratis consult

Bij ABC Clinic start een injectable-behandeling voor rimpels op uw bovenlip altijd met een gratis consult. Onze esthetisch en cosmetisch artsen bespreken uw persoonlijke wensen en leggen uit hoe de behandeling zal verlopen. Daarnaast heeft u natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u direct behandeld worden aan de rimpels. Vanaf september 2021 zijn er, behalve in Breda, ook consult- en behandelmogelijkheden in Den Haag en Zoetermeer.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Rimpels bovenlip verwijderen

Het verwijderen van de rimpels op uw bovenlip neemt maximaal 30 minuten in beslag. Met een hele dunne naald injecteert de arts de filler (Restylane hyaluronzuur) voorzichtig onder de huid. Dankzij het verdovingsmateriaal in de filler zult u hier nauwelijks iets van voelen. Na afloop van de behandeling kan de geïnjecteerde plek wat beurs aanvoelen en kunt u last hebben van lichte zwellingen. Koelen kan helpen. Na enkele uren is dit ongemak verdwenen.

Wat moet u na een behandeling met fillers doen?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven de eerste uren te vermijden. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Pas tenslotte de eerste twee uur op met het drinken van hete dranken in verband met de verdoving die nog in de omgeving van uw lippen aanwezig is.

Zitten er risico’s aan een filler-behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen, wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt.

De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Maak een afspraak
De kliniek