Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Migraine

Migraine behandel je met Botox!

Migraine Botox

Weg met migraine!

Heb je last van migraine of spanningshoofdpijn en vraag je jezelf ook af wat er helpt? Botox is een goede manier om migraine te verhelpen! Door Botox of Azzalure aan te brengen in de spiertjes bij het hoofd, zal de spanning verdwijnen en zal de migraine weg blijven. Een bijkomend voordeel is dat je fronsrimpel ook wordt verminderd of verwijderd. Veel mensen bezoeken jaarlijks onze kliniek die voorheen niet wisten dat dit mogelijk was. Heb je al van alles geprobeerd tegen migraine? Dan is Botox wellicht de oplossing.

Prijzen 'behandeling migraine'

De kosten van een behandeling tegen migraine zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor je migraine is. Velen hebben al baat bij het behandelen van de fronsrimpel, daar deze spieren voor veel klachten zorgen. We zullen je altijd een consult aanbevelen bij de cosmetisch arts voor een persoonlijk behandelplan, omdat een goede analyse zeer belangrijk is. De specialist moet je namelijk gezien hebben voor een goed advies. Tijdens een consult worden je wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij je graag. Ook heb je tijdens dit consultgesprek alle tijd om vragen te stellen.    

Behandeling migraine   Prijs
Botox of Azzalure vanaf   €149,-

Vrijblijvend consult in Breda ?

Wil je weten of Botox iets voor je migraine kan doen? Onze cosmetisch artsen informeren je graag over de behandeling van migraine met Botox of Azzalure. Bel naar 076 - 542 31 54 voor een gratis en vrijblijvende afspraak met de cosmetisch arts of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Een afspraak maken kan in Breda.

Consult injectables €0,-
Second opinion €65,-

Waarom zou je voor ABC Clinic moeten kiezen voor de behandeling van migraine?

  • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines (Botox), Skinboosters en fillers;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken met veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de behandelend arts;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
  • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Videofragmenten

Botox bij migraine


Drs. Ludlage vertelt over Botox tegen migraine

Online afspraak maken? Klik hier!