Totaal
9.0
1008 reviews

Botox fronsrimpel

‘Is er iets? U kijkt zo boos!’ Een diepe fronsrimpel tussen de wenkbrauwen geeft vaak een wat norse, bozige uitstraling. Met Botox is deze eenvoudig te verwijderen.

Botox tegen een fronsrimpel

Wanneer u last heeft van een fronsrimpel tussen de wenkbrauwen is de kans groot dat uw vader of moeder ook zo’n rimpel tussen de wenkbrauwen heeft of had. Deze rimpel kan al op jonge leeftijd ontstaan, maar is gelukkig eenvoudig te behandelen met Botox. De behandeling zorgt ervoor dat de overactieve spiertjes tussen de wenkbrauwen tot rust komen. Een frissere en zachtere blik is het gevolg. In sommige gevallen is een aanvullende behandeling met fillers nodig om de fronsrimpel helemaal weg te krijgen.

Meer informatie over Botox

Een diepe fronsrimpel verwijderen met Botox

De behandeling van de fronsrimpel met Botox is eenvoudig en heeft een snel en langdurig resultaat. Echter, wanneer u last heeft van een diepe fronsrimpel, dan is vaak een aanvullende behandeling met een filler noodzakelijk. Enkel een behandeling met Botox is dan niet voldoende. De behandeling met Botuline toxine zorgt er voor dat de spier zich ontspant en dat u tijdelijk niet meer kunt fronsen. Echter, om de rimpel daadwerkelijk te verwijderen zal de cosmetisch arts ook nog de filler Restylane injecteren. Op de lange termijn is er overigens steeds minder product nodig om hetzelfde resultaat te behalen. Onze ervaring is dat in veel gevallen een Botox-behandeling al vaak voldoende zal zijn voor een mooi resultaat.

De Botox-behandeling tegen fronsrimpels

Voordat de cosmetisch arts start met de behandeling worden er foto’s gemaakt, zodat het verschil goed te zien is na de behandeling. Na het maken van de foto’s injecteert de arts de Botuline toxine (Azzalure, Alluzience of Botox) in de te behandelen zone. Omdat dit met een zeer dun naaldje gebeurt en de injecties slechts licht prikkelend aanvoelen, is een verdoving niet noodzakelijk. Wanneer u last heeft van een diepe fronsrimpel, is het mogelijk zijn om deze eventueel te behandelen met fillers.

Botox fronsrimpels voor en na

Hier vindt u de voor en na foto’s van de fronsrimpel behandeling van cliënten die u voor zijn gegaan. Bij ons worden dagelijks, 5 tot 6 dagen in de week, mannen en vrouwen behandeld met Botox.

Vrouw fronsen voor
Voor
Vrouw fronsen na
Na
Vrouw frons voor
Voor
Vrouw frons na
Na
Boze blik man voor
Voor
Boze blik man na
Na
Fronsende vrouw voor
Voor
Fronsende vrouw na
Na
Man frons voor
Voor
Man frons na
Na
Fronsrimpels voor
Voor
Fronsrimpels na
Na

Prijzen fronsrimpel behandelingen met Botox

In onderstaand schema vindt u de prijzen voor de fronsrimpel-behandeling. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek analyseert de cosmetisch arts uw klachten en wordt er bekeken of een Botox-behandeling voldoende resultaat geeft.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Fronsrimpel
Botox, Azzalure, Alluzience, Dysportvanaf€149,-

Ervaringen fronsrimpel behandelingen met Botox

Wij begrijpen dat een behandeling spannend kan zijn. Daarom delen wij graag een aantal ervaringen met de Botox-behandeling met u. Veel van onze cliënten vinden de behandeling achteraf meevallen en zijn blij met het resultaat.  Op Kliniekervaringen.nl leest u verschillende ervaringen van de behandeling.

Wat zijn de indicaties van Botox?

Azzalure kan voor verschillende indicaties worden gebruiken. De behandelbare probleemgebieden zijn fronsrimpel (glabella), voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes (lachrimpels), overmatig zweten (hyperhidrosis), bunny lines (neusrimpels), putjes in de kin (overactieve kinspier), migraine, tandvleeslach (gummy smile) en tandenknarsen (bruxisme).

Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

Kan ik met Botox behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een Botox-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Mag ik met Botox behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Wat moet ik me voorstellen bij een Botox-behandeling?

Botox wordt met een heel fijn naaldje in de huid geïnjecteerd. De meeste mensen omschrijven het als kleine speldenprikjes en ervaren dit niet als pijnlijk. Het is een behandeling die slechts vijf à tien minuten in beslag neemt.

Een gratis consult bij ABC Clinic

Wilt u meer informatie over de behandeling? Of heeft u behoefte aan een consult met een van onze cosmetisch artsen? U bent van harte welkom om een afspraak te maken bij ABC Clinic. Een consult is gratis en geheel vrijblijvend. De arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u ook uitgebreid de gelegenheid om uw vragen te stellen. Een afspraak maken kan via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak maken?
Gratis consult