De kliniek

Botox fronsrimpel

Wilt u van uw fronsrimpel af?

Een fronsrimpel kan al op jonge leeftijd ontstaan. Vaak ontstaat de fronsrimpel door overmatig aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen. Dit kan komen door concentratie, maar ook door tegen de zon in kijken.

Botox tegen een fronsrimpel

Wanneer u last heeft van een fronsrimpel tussen de wenkbrauwen is de kans groot dat uw vader of moeder ook zo’n rimpel tussen de wenkbrauwen heeft/had. Deze rimpel kan al op jonge leeftijd ontstaan, maar is gelukkig eenvoudig te behandelen met Botox of eventueel aanvullend met fillers. De behandeling zorgt ervoor dat de overactieve spiertjes tussen de wenkbrauwen tot rust komen.

Meer informatie over Botox

Een diepe fronsrimpel verwijderen met Botox

De behandeling van de fronsrimpel met Botox is eenvoudig en heeft een snel en langdurig resultaat. Wanneer u last heeft van een diepe rimpel, dan kunnen we deze verwijderen door aanvullend fillers te gebruiken. Onze cosmetisch artsen injecteren Restylane om deze diepe rimpel te verwijderen.

De Botox-behandeling tegen fronsrimpels

Voordat de arts start met de behandeling maakt hij enkele foto’s, zodat het verschil goed te zien is na de behandeling. Na het maken van de foto’s injecteert de arts de Azzalure (Botox) in de te behandelen zone. Omdat dit met een zeer dun naaldje gebeurt en de injecties slechts licht prikkelend aanvoelen, is een verdoving niet noodzakelijk. Wanneer u last heeft van een diepe fronsrimpel, is het mogelijk zijn om deze aan te vullen met fillers.

Botox fronsrimpels voor en na

Hier vindt u de voor en na foto’s van de fronsrimpel behandeling van cliënten die u voor zijn gegaan.

Na foto's fronsrimpel Bjorn Elizia Soares
Behandeling door drs. Soares
Na foto's frons rimpel Bjorn Elizia Soares
Behandeling door drs. Soares
Fronsrimpel voor
Behandeling door drs. Ludlage
Fronsrimpel ervaringen
Behandeling door drs. Ludlage
Botoxbehandeling fronsrimpel Patricia
Behandeling door drs. Soares
Resultaat Botox-behandeling fronsrimpel Patricia
Behandeling door drs. Soares
Fronsrimpel met Botox behandelen
Behandeling door drs. Wichers
Fronsrimpel met Botox resultaat
Behandeling door drs. Wichers

Prijzen fronsrimpel behandelingen met Botox

In onderstaand schema vindt u de prijzen voor de fronsrimpel-behandeling. De prijs is geheel afhankelijk van uw situatie. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek analyseert de arts uw klachten en bekijkt hij of een Botox-behandeling voldoende resultaat geeft.

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Fronsrimpel
Botox of Azzalure€149,-

Ervaringen fronsrimpel behandelingen met Botox

Wij begrijpen dat een behandeling spannend kan zijn. Daarom delen wij graag een aantal ervaringen met de fronsrimpel Botox-behandeling met u. Veel van onze cliënten vinden de behandeling achteraf meevallen en zijn blij met het resultaat.  Op Kliniekervaringen.nl en Klantenvertellen.nl leest u verschillende ervaringen van de behandeling.

Een consult bij ABC Clinic

Wilt u meer informatie over de behandeling? Of heeft u behoefte aan contact met onze cosmetisch artsen? U bent van harte welkom om een afspraak te maken bij ABC Clinic. Een consult is gratis en geheel vrijblijvend. De arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u ook uitgebreid de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Een afspraak maken kan via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076-542 31 54.

Online inplannen
Maak een afspraak