De kliniek

Botox fronsrimpel

‘Is er iets? U kijkt zo boos!’ U zou er haast nog meer van gaan fronsen. Zo’n diepe fronsrimpel tussen de wenkbrauwen geeft vaak een wat norse, bozige uitstraling. Met Botox is een fronsrimpel eenvoudig te verwijderen.

Botox tegen een fronsrimpel

Wanneer u last heeft van een fronsrimpel tussen de wenkbrauwen is de kans groot dat uw vader of moeder ook zo’n rimpel tussen de wenkbrauwen heeft/had. Deze rimpel kan al op jonge leeftijd ontstaan, maar is gelukkig eenvoudig te behandelen met Botox of eventueel aanvullend met fillers. De behandeling zorgt ervoor dat de overactieve spiertjes tussen de wenkbrauwen tot rust komen.

Meer informatie over Botox

Een diepe fronsrimpel verwijderen met Botox

De behandeling van de fronsrimpel met Botox is eenvoudig en heeft een snel en langdurig resultaat. Wanneer u last heeft van een diepe rimpel, dan kunnen we deze verwijderen door aanvullend fillers te gebruiken. Onze cosmetisch artsen injecteren Restylane om deze diepe rimpel te verwijderen.

De Botox-behandeling tegen fronsrimpels

Voordat de arts start met de behandeling maakt hij enkele foto’s, zodat het verschil goed te zien is na de behandeling. Na het maken van de foto’s injecteert de arts de Azzalure (Botox) in de te behandelen zone. Omdat dit met een zeer dun naaldje gebeurt en de injecties slechts licht prikkelend aanvoelen, is een verdoving niet noodzakelijk. Wanneer u last heeft van een diepe fronsrimpel, is het mogelijk zijn om deze aan te vullen met fillers.

Botox fronsrimpels voor en na

Hier vindt u de voor en na foto’s van de fronsrimpel behandeling van cliënten die u voor zijn gegaan.

Fronsende vrouw voor
Voor
Fronsende vrouw na
Na
Man frons voor
Voor
Man frons na
Na
Vrouw frons voor
Voor
Vrouw frons na
Na
Vrouw fronsen voor
Voor
Vrouw fronsen na
Na
Botox fronsrimpels en kraaienpootjes voor
Voor
Botox fronsrimpels en kraaienpootjes na
Na
Botox fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofd voor
Voor
Botox fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofd na
Na
Boze blik man voor
Voor
Boze blik man na
Na
Frons man voor
Voor
Frons man na
Na
Frons vrouw voor
Voor
Frons vrouw na
Na
Fronsen man voor
Voor
Fronsen man na
Na

Prijzen fronsrimpel behandelingen met Botox

In onderstaand schema vindt u de prijzen voor de fronsrimpel-behandeling. De prijs is geheel afhankelijk van uw situatie. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek analyseert de arts uw klachten en bekijkt hij of een Botox-behandeling voldoende resultaat geeft.

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Fronsrimpel
Botox of Azzalure149

Ervaringen fronsrimpel behandelingen met Botox

Wij begrijpen dat een behandeling spannend kan zijn. Daarom delen wij graag een aantal ervaringen met de Botox-behandeling met u. Veel van onze cliënten vinden de behandeling achteraf meevallen en zijn blij met het resultaat.  Op Kliniekervaringen.nl en Klantenvertellen.nl leest u verschillende ervaringen van de behandeling.

Een gratis consult bij ABC Clinic

Wilt u meer informatie over de behandeling? Of heeft u behoefte aan contact met onze cosmetisch artsen? U bent van harte welkom om een afspraak te maken bij ABC Clinic. Een consult is gratis en geheel vrijblijvend. De arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u ook uitgebreid de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Een afspraak maken kan via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076-542 31 54.

Online inplannen
Maak een afspraak