Totaal
9.0
1008 reviews

Botox tegen zweten

Een vervelend, maar veel voorkomend probleem: overmatig zweten of transpireren onder de oksels. U schaamt zich rot als het zweet weer eens uitbreekt en u met zweetplekken rondloopt. Botox is de oplossing!

Botox helpt tegen overmatig zweten

Transpireren of zweten is een belangrijke manier van ons lichaam om af te koelen. Mensen die last hebben van overmatig zweten (hyperhidrosis), zweten veel meer dan noodzakelijk is om de temperatuur van het lichaam te regelen. Dit levert vaak gevoelens van schaamte op. U doucht regelmatig, bent vaak in de weer met anti-transpirant en wisselt vaak van shirt, maar helaas helpt niets. Voornamelijk onder de oksels is dit een veelvoorkomend probleem. Wat mensen vaak niet weten, is dat Botuline toxines zoals Botox, Azzalure en Alluzience een goede oplossing kan bieden. Wij vertellen u graag meer over Botox tegen zweten.

Veelvoorkomende probleemgebieden

Overmatig zweten kan over het hele lichaam voorkomen, maar er zijn enkele probleemgebieden waarbij dit veel voorkomt. Vaak blijft het beperkt tot enkel de oksels, handen of voeten. Met Botox kan overmatig zweten eenvoudig opgelost worden.

Overmatig zweten in de oksels

Iedereen heeft wel eens last van zwetende oksels. Vooral tijdens inspanning is het logisch dat we meer zweten. Echter, het is storend om last te hebben van zweetoksels terwijl je ontspannen of rustig aan het werk bent. Wanneer je meer transpireert dan gemiddeld, hebben we het over overmatig zweten in de oksels. Wij begrijpen dat u zich af kunt vragen: ‘wat te doen tegen zweetoksels?’ Het antwoord is simpel: Botox biedt een zeer goede en veilige oplossing tegen zweetoksels en werkt zes tot twaalf maanden.

De Botox-behandeling bij overmatig zweten

Een goede behandeling tegen overmatig zweten in de oksels is dus een Botox-behandeling. De geïnjecteerde Botox blokkeert de zenuwuiteinden van de zweetklieren en zal het zweten sterk verminderen. De behandeling duurt ongeveer een half uur.

Onze cosmetisch arts injecteert de Botuline toxine met een dun naaldje voorzichtig onder de huid op verschillende plaatsen onder de oksels, gelijkmatig verdeeld over de te behandelen zone. Een verdoving is niet noodzakelijk omdat de injecties slechts licht prikkelend aanvoelen. Na twee tot acht dagen begint de Botox te werken, het optimale resultaat is merkbaar na veertien dagen. Het resultaat van deze behandeling houdt zes tot twaalf maanden aan.

Ervaringen met Botox tegen zweten

Voordat u een afspraak maakt voor een Botox-behandeling tegen overmatig zweten is het interessant en belangrijk om Botox-ervaringen te lezen van cliënten die u voor zijn gegaan. ABC Clinic krijgt zeer goede beoordelingen voor deze behandelingen. Kijk voor meer reviews en ervaringen op de reviewsite Kliniekervaringen.nl.

Kosten Botox-behandeling overmatig zweten

De kosten van een Botox-behandeling tegen overmatig transpireren zijn geheel afhankelijk van de grootte van het gebied dat de arts moet behandelen en is ook afhankelijk van de zweetintensiteit. Dit wordt tijdens een consult besproken. In onderstaand schema staan de prijzen weergegeven. De definitieve kosten worden vastgesteld tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de behandelend arts.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Overmatig zweten (oksels)250 eenheden Azzalure€495,-

Een gratis consult inplannen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de behandeling tegen overmatig transpireren? Plan dan een gratis en vrijblijvend consult in met een van onze ervaren en gespecialiseerde (cosmetisch) artsen. Tijdens dit consult bespreekt de arts uw wensen en verwachtingen en adviseren wij u graag. Ook heeft u tijdens dit consultgesprek alle tijd om uw vragen te stellen. Plan uw consult via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
Gratis consult