De kliniek

Botox tegen zweten

Nooit meer zweetoksels?

Een heel vervelend probleem: overmatig zweten of transpireren onder de oksels, ook wel hyperhidrosis genoemd. U schaamt zich rot als het zweet weer eens uitbreekt en u met grote zweetplekken in uw kleding rondloopt

Botox helpt tegen zweten

Transpireren of zweten is een belangrijke manier van ons lichaam om af te koelen. Mensen die last hebben van overmatig zweten (hyperhidrosis), zweten veel meer dan noodzakelijk is om de temperatuur van het lichaam te regelen. Dit levert vaak gevoelens van schaamte op. U doucht regelmatig, bent vaak in de weer met anti-transpirant en wisselt vaak van shirt, maar helaas helpt niets. Voornamelijk onder de oksels is dit een veelvoorkomend probleem. Wat mensen vaak niet weten, is dat Azzalure (Botox) een goede oplossing kan bieden. Wij vertellen u graag meer over Botox tegen zweten.

Veelvoorkomende probleemgebieden

Overmatig zweten kan over het hele lichaam voorkomen, maar er zijn enkele probleemgebieden waarbij dit veel voorkomt. Vaak blijft het beperkt tot enkel de oksels, handen of voeten. Met Botox kan overmatig zweten eenvoudig opgelost worden.

Overmatig zweten in de oksels

Iedereen heeft wel eens last van zwetende oksels. Tijdens inspanning is het logisch dat we hier meer last van hebben, maar wanneer we rustig aan het werk zijn, is het storend om last te hebben van zweetoksels. Wanneer u meer transpireert dan gemiddeld, hebben we het over overmatig zweten in de oksels. Wij begrijpen dat u zich af kunt vragen: ‘wat te doen tegen zweetoksels?’ Botox biedt een goede oplossing tegen zweetoksels en werkt drie tot zes maanden.

De Botox-behandelingen bij overmatig zweten

Een goede behandeling tegen overmatig zweten in de oksels is een Botox-behandeling. De geïnjecteerde Botox blokkeert de zenuwuiteinden van de zweetklieren en zal het zweten sterk verminderen. De behandeling duurt slechts een half uur.

Onze arts injecteert de Botuline toxine met een dun naaldje voorzichtig onder de huid op verschillende plaatsen, gelijkmatig verdeeld over de te behandelen zone. Een verdoving is niet noodzakelijk omdat de injecties slechts licht prikkelend aanvoelen.

Na twee tot zes dagen begint de Botuline toxine te werken, het optimale resultaat is merkbaar na veertien dagen. Het resultaat van deze behandeling houdt drie tot zes maanden aan.

Ervaringen met Botox tegen zweten

Voordat u een afspraak maakt voor een Botox-behandeling tegen overmatig zweten is het belangrijk om Botox-ervaringen te lezen van cliënten die u voor zijn gegaan. ABC Clinic scoort goede beoordelingen voor de behandelingen. Kijk voor meer reviews op Kliniekervaringen.nl en Klantenvertellen.nl.

Kosten Botox-behandeling overmatig zweten

De kosten van een Botox-behandeling tegen overmatig zweten zijn geheel afhankelijk van de grootte van het gebied dat de arts moet behandelen. In onderstaand schema staan de prijzen weergegeven. De definitieve kosten worden vastgesteld tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek.

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Overmatig zweten (oksels)250 eenheden Azzalure€495,-
100 eenheden Botox€495,-

Een professionele arts van ABC Clinic spreken

Bent u nieuwsgierig geworden naar de behandeling tegen overmatig transpireren? Plan dan een gratis en vrijblijvend consult in met een van onze ervaren artsen. Tijdens dit consult bespreekt de arts uw wensen en verwachtingen en adviseren wij u graag. Ook heeft u tijdens dit consultgesprek alle tijd om uw vragen te stellen. Plan uw consult via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076-542 31 54.

Online inplannen
Maak een afspraak