e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Elizia Soares arts - injectables ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Elizia Soares

Hyperhidrosis oksels

Heeft u last van zweetplekken onder uw oksels, veroorzaakt door hyperhidrosis? U leest hier wat er tegen te doen is.

Hyperhidrosis verdwijnt met Botox!

Heeft u last van hyperhidrosis en bent u het beu om iedere keer op uw kledingkeuze te letten door natte oksels? Bij ABC Clinic kunnen we uw probleem verhelpen, simpelweg met een Botuline toxine behandeling zoals Azzalure of Botox. Dit biedt een uitstekende oplossing voor iedereen die last heeft van hyperhidrosis ofwel overmatig zweten.

Wat kost een behandeling van hyperhidrosis?

Voor aanvang van de behandeling van hyperhidrosis zullen we u altijd een consult aanbevelen bij de cosmetisch arts. De specialist moet u namelijk gezien hebben voor een goed advies. Tijdens een consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij u graag. Ook heeft u tijdens dit consultgesprek alle tijd om vragen te stellen over de behandeling van hyperhidrosis.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Hyperhidrosis250 eenheden€495,-

Wat is het resultaat van een behandeling van hyperhidrosis?

Het resultaat van de behandeling tegen hyperhidrosis wordt na twee tot zes dagen merkbaar. De geïnjecteerde Botuline toxine (Azzalure of Botox) blokkeert de zenuwuiteinden, waardoor het zweten of transpireren sterk zal verminderen. Dit effect houdt tot zes tot twaalf maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Hoe verloopt een behandeling van hyperhidrosis?

Met behulp van een heel fijn naaldje injecteert de arts de Botuline toxine voorzichtig onder de huid van de oksels. Dit op circa twintig verschillende plaatsen, gelijkmatig verdeeld over de te behandelen zone. Een verdoving is niet nodig. De injecties voelen slechts licht prikkelend aan.

Hoe verloopt de nazorg?

Na een behandeling met Botuline toxine is het belangrijk om er goed op te letten dat u niet te veel aan het behandelde gebied komt om infecties te voorkomen. Dit raden we aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan. Daarnaast raden we aan 12 tot 24 uur na de behandeling niet te sporten en de sauna en/of zonnebank te vermijden. Het duurt namelijk enkele uren voordat de zenuwen de Botox hebben opgenomen.

Wat zijn de risico’s en complicaties na de behandeling?

Na de behandeling kan de huid wat rood kleuren, zwellen en een stijf of vol gevoel veroorzaken. Deze mogelijke bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren na de behandeling. Over het algemeen zijn er na het gebruik van Botox geen complicaties of nadelen. Wél is het belangrijk dat de juiste dosering gebruikt wordt. Risico’s of complicaties komen helemaal weinig voor wanneer u zich laat behandelen door een ervaren cosmetisch arts.

Gratis consult voor een behandeling van hyperhidrosis?

Een behandeling van hyperhidrosis begint altijd met een gratis consult. Tijdens dit gesprek bespreekt de cosmetisch arts uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts is het mogelijk om hyperhidrosis direct aan te pakken. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Afspraak inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online