De kliniek

Azzalure

Wat is Azzalure?

Azzalure is een Botuline toxine, zoals Botox. Het vermindert activiteit van spieren en zorgt ervoor dat rimpels verdwijnen of verzachten. Naast de indicaties zoals voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en de fronsrimpel, kan het ook gebruikt worden voor medische indicaties, zoals overmatig zweten, tandenknarsen en migraine.

Rimpels verdwijnen of verzachten met Azzalure

Al sinds 1980 wordt Azzalure met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht. Het is goedgekeurd door de FDA en daardoor veilig in gebruik. Onze gespecialiseerde artsen werken al jarenlang met dit product.

Wat kost een behandeling met Azzalure?

Behandeling Prijs
Consultgratis
Halve zone€95,-
1e zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjesvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
Migraine(min. 1 zone) vanaf€149,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€225,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden Azzalure€495,-
100 eenheden Botox€495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Gummy smile (tandvleeslach)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-

Welk resultaat geeft een behandeling?

Het effect van de Azzalure-behandeling is snel maar niet direct zichtbaar. Binnen twee tot zes dagen wordt de huid al gladder en na twee weken is het optimale resultaat van de behandeling behaald. Dit resultaat houdt, afhankelijk van de soort rimpel maar ook de huid, leeftijd en leefwijze, ongeveer drie tot vijf maanden aan. Daarna breekt het lichaam de ingespoten vloeistof zelf weer af. Naar wens kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u wilt.

Botox fronsrimpel Breda voor
Fronsrimpel voor
Botox Breda fronsrimpel na
Fronsrimpel na
Fronsrimpel voor Botox Azzalure man
Fronsrimpel voor
Fronsrimpel Botox Azzalure resultaat man
Fronsrimpel na
Lachrimpels Botox behandeling met Azzalure
Lachrimpels voor
Lachrimpels Botox behandeling met Azzalure resultaat
Lachrimpels verzacht na
Voor- behandeling-Voorhoofdsrimpel-Bjorn-Elizia Soares
Voorhoofdsrimpels voor
Na foto's voorhoofdsrimpel Bjorn Elizia Soares
Voorhoofdsrimpels na
Fronsrimpel voor Botox Azzalure - Sally
Fronsrimpel voor
Fronsrimpel na Botox Azzalure - Sally
Fronsrimpel na
Ninorta voor behandeling kraaienpootjes
Lachrimpels voor
Ninorta na behandeling kraaienpootjes
Lachrimpels na
Kraaienpootjes - Lachrimpels voor
Lachrimpels voor
Kraaienpootjes - lachrimpels voor en na
Lachrimpels na
Botoxbehandeling fronsrimpel Patricia
Fronsrimpel voor
Resultaat Botox-behandeling fronsrimpel Patricia
Fronsrimpel na

Gratis consult voor een behandeling?

Een consult is echt noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54, plan uw afspraak online of klik hier voor een afspraak. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

Hoe gaat een behandeling met Azzalure?

Voorafgaand aan de behandeling met Azzalure analyseert de arts eerst goed hoe de spieren in het gezicht zich samentrekken. Vervolgens markeert de arts de punten waar de vloeistof geïnjecteerd moet worden. Met behulp van een hele dunne naald wordt een kleine hoeveelheid onder de huid geïnjecteerd. De injecties voelen licht prikkelend aan, maar een verdoving is niet nodig. Na afloop van de behandeling kunt u direct uw bezigheden hervatten.

Hoe verloopt de nazorg na een behandeling?

Na een behandeling is het belangrijk om er goed op te letten dat u niet teveel aan het behandelde gebied komt en je tot ten minste vier uur na de behandeling geen make-up gebruikt om infecties te voorkomen. Dit raden we aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan. Daarnaast raden we aan 12 tot 24 uur na de behandeling niet te sporten en de sauna en/of zonnebank te vermijden. Het duurt namelijk enkele uren voordat de zenuwen de Botox hebben opgenomen.

Het is belangrijk om het eerste uur na de behandeling de geïnjecteerde spier zo veel mogelijk te bewegen en te gebruiken, zodat de Botuline toxine zich zo snel mogelijk in de spier kan nestelen.

Wat zijn de risico’s van een behandeling met Azzalure?

Na de behandeling kan de huid wat rood kleuren, zwellen en een stijf of vol gevoel veroorzaken. Deze mogelijke bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren. Met name bij de eerste keer van het gebruik van een Botuline toxine kan in de fronsrimpel of het voorhoofd het gevoel van een beginnende hoofdpijn of tintelingen ontstaan. Ook deze verschijnselen zijn van tijdelijke aard en zullen binnen twaalf uur weer verdwijnen.

Over het algemeen zijn er na het gebruik geen complicaties, nadelen of gevaren. Wél is het belangrijk dat de juiste dosering gebruikt wordt. Bij een behandeling aan het voorhoofd of de fronsrimpel bestaat namelijk de mogelijkheid dat het ooglid en/of wenkbrauwen gaan hangen bij een onjuiste dosering of techniek.

Deze risico’s of complicaties komen over het algemeen weinig voor wanneer je je laat behandelen door een ervaren arts.

Maak een afspraak