Totaal
8.9
1109 reviews

Botox prijzen

De prijzen van een Botox-behandeling zijn afhankelijk van de behandeling die bij u nodig is. Dit is weer afhankelijk van het aantal te behandelen zones.

Prijzen Botox-behandeling

In onderstaand schema vindt u de prijzen die wij hanteren voor een Botox-behandeling. Let op: wij werken enkel met de A-producten Azzalure, Alluzience en Botox en u wordt altijd behandeld door een zeer ervaren artsen.

Wat kost Botox?

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Gratis consult inplannen

Wordt een Botox-behandeling vergoed?

Een Botox-behandeling wordt in géén enkel geval vergoed omdat het als een cosmetische ingreep wordt gezien.

Waarom kiezen voor een Botox-behandeling bij ABC Clinic?

Sinds 2010 is ABC Clinic gespecialiseerd in Botox-behandelingen. Dagelijks zijn er bij ons cosmetisch artsen aanwezig die zich 100% gespecialiseerd hebben in Botox en fillers (injectables). Door dit specialisme hebben wij de afgelopen jaren een zeer goede naam opgebouwd in Nederland en is ABC Clinic de meest ervaren kliniek in Breda en omstreken voor Botox-behandelingen. Daarbij zijn vrijwel al onze cosmetisch artsen lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Let op: tijdelijke kortingen op Botox zijn verboden

Wist u dat het aanbiedingen met een tijdsdruk verboden zijn in Nederland? Wanneer u een Botox-behandeling overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van onder andere Botox-behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox. Kortingen met tijdsdruk zijn overigens sowieso sinds 15 oktober 2018 verboden in Nederland. Reclames voor cosmetische ingrepen moeten sindsdien aan regels voldoen. De cosmetische branche heeft daarvoor met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid een reclamecode opgesteld.

Een gratis consult bij ABC Clinic?

Om zekerheid te krijgen over de prijs van een Botox-behandeling is een consult met een cosmetisch arts noodzakelijk. De behandelend arts bekijkt uw gezicht en bespreekt uw wensen en verwachtingen. Daarnaast heeft u alle tijd om vragen te stelen. U kunt uw consult inplannen via ons contactformulier, online of door te bellen naar telefoonnummer 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen
Gratis consult