e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox gezicht

Heeft u rimpels in het gezicht waar u zich aan stoort of een boze blik? Een Botox-behandeling in het gezicht kan een goede oplossing bieden om uw jeugdige uitstraling terug te krijgen.

Botox gezicht

Er zijn verschillende indicaties in het gezicht waar cosmetisch artsen Botox kunnen injecteren voor een frisse en jeugdige uitstraling. Botuline toxine is toe te passen bij rimpels die ontstaan door spierspanningen. Veelvoorkomende behandelingen in het gezicht zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Daarnaast kan er ook Botox geïnjecteerd worden in het gezicht voor tandenknarsen (bruxisme), een tandvleeslach (gummy smile) of de bunny lines.

Fronsrimpels

De fronsrimpel is de rimpel die zich bevindt tussen de wenkbrauwen. Bij een diepe fronsrimpel kan het voorkomen dat u een bozige uitstraling heeft, terwijl u helemaal niet boos bent. Door middel van een aantal injecties met Botox wordt de fronsrimpel verminderd of zelfs verwijderd.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes staan ook wel bekend als de lachrimpels. Deze rimpels bevinden zich naast de ogen en worden zichtbaar wanneer u lacht of wanneer u met uw ogen knijpt. Ook deze indicatie is gemakkelijk te verwijderen of verminderen met behulp van Botox in de kraaienpootjes.

Voorhoofdsrimpels

De voorhoofdsrimpels ontstaan wanneer u uw wenkbrauwen optrekt. Dit zijn de verticale rimpels in het voorhoofd. Door veelvuldig de wenkbrauwen op te trekken, kunnen deze rimpels zichtbaar blijven. Met behulp van Botox komt u eenvoudig van uw voorhoofdsrimpels af.

Botox tegen zweten in het gezicht

Botox kan ook ingezet worden wanneer je last hebt van overmatig zweten in het gezicht. Bepaalde zones van het gezicht kunnen behandeld worden zoals het voorhoofd of het gebied bij de neus.

 

Botox gezicht voor en na

Hieronder zie je wat foto’s van resultaten van Botox zones in het gezicht.

Fronsrimpel voor Botox Azzalure man
Voor
Fronsrimpel Botox Azzalure resultaat man
Na
Lachrimpels vrouw voor
Voor
Lachrimpels vrouw na
Na
Meer resultaten

Wat kost een Botox-behandeling in het gezicht?

Wij krijgen van veel cliënten de vraag: ‘wat kost een Botox-behandeling in het gezicht?’. De kosten van een Botox-behandeling zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Na een uitgebreid consult met een van onze cosmetisch artsen wordt de definitieve prijs van de behandeling vastgesteld.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-

Reviews van gezichtsbehandelingen met Botox

Al veel cliënten zijn u voorgegaan bij een Botox-behandeling in het gezicht. Veel van hen hebben een ervaring met de behandeling gedeeld op onze website. Deze kunt u hier terugvinden. Mocht u meer ervaringen willen lezen, kijk dan even op kliniekervaringen.nl.

Botox gezicht

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Wilt u meer informatie over een Botox-behandeling van het gezicht of wilt u graag behandeld worden? Plan dan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consult via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076 – 542 31 54. Onze cosmetisch artsen staan graag voor u klaar en beantwoorden tijdens het consultgesprek al uw vragen over de behandeling.

Gratis consult?
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online