De kliniek

Slappe buik

Wilt u van die slappe buik af?

U verbergt hem onder wijde kleding en een pareo is uw beste vriend op het strand. Een slappe buik na een zwangerschap is heel normaal. Een buikwandcorrectie of liposuctie van de buik zijn mooie en dankbare  oplossingen!

Een buikwandcorrectie of liposuctie bij een slappe buik

Ook wanneer u wat ouder wordt, kunnen de buikspieren de natuurlijke verslapping van de huid niet meer bijhouden. Bij een buikwandcorrectie wordt het teveel aan huid weggenomen met een mooie platte en strakke buik als resultaat. Zo kunt u weer dragen wat u wilt zonder u te hoeven schamen voor uw slappe buik.

In sommige gevallen kan een liposuctie ook een oplossing bieden. Dan moet de huid niet te slap zijn en mag er geen sprake zijn van huidoverschot bij de buikzone.

Een buikwandcorrectie wordt overigens ook vaak uitgevoerd in combinatie met een liposuctie van de buik of bij een mommy makeover.

Het is belangrijk om van tevoren goed te bepalen wat het resultaat van de behandeling zal zijn. Is er sprake van overgewicht, dan kan het verstandig zijn om eerst nog wat af te vallen. Dit wordt tijdens een consult uitgebreid met u besproken.

Wat is het resultaat van een buikwandcorrectie bij een slappe buik?

Een buikwandcorrectie is een dankbare ingreep met een mooie platte en strakkere strakke buik als resultaat. Zo kunt u zich weer met een gerust hart in bikini vertonen!

Wat kost een buikwandcorrectie bij een slappe buik?

Behandeling Prijs
Consult35
Buikwandcorrectie Groot5.500
Buikwandcorrectie Grootmet liposuctie6.150

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe verloopt de behandeling bij een slappe buik?

U wordt onder algehele narcose gebracht. Dan maakt de plastisch chirurg een licht gebogen incisie net boven de schaamheuvel. Hij maakt de huid tot aan de ribben los en verwijdert het teveel aan huid en vet. Vervolgens wordt de navel herplaatst en, indien nodig, kort de arts ook nog de uitgerekte buikspieren in. De behandeling kan anderhalf tot vier uur duren. Dit hangt af van de complexiteit ervan. U zult waarschijnlijk een nacht in het ziekenhuis moeten doorbrengen.

Hoe ziet de nazorg eruit?

Meestal zult u na een buikwandcorrectie een nachtje in het ziekenhuis moeten blijven om rustig van de behandeling bij te komen. Uw lichaam zal enige tijd nodig hebben om volledig te herstellen.

Ongeveer twee weken na de buikwandcorrectie kunt u weer aan het werk en na zes weken mag u weer sporten. In het begin zal het litteken nog vurig van kleur zijn. Dit zal langzaam wegtrekken; helemaal verdwijnen zal het litteken nooit. Het ligt echter mooi in de schaamstreek, zodat u gewoon in bikini kunt zonder dat iemand het ziet.

Voorhoofdslift

Waar vindt de behandeling plaats?

Op het gebied van de buikwandcorrectie werken wij samen met de plastisch chirurgen van het Amphia-ziekenhuis en met de plastisch chirurgen dr. Maarten Doornaert (tevens gespecialiseerd in liposuctie) en drs. Gerd Fabre. Consulten vinden plaats bij ABC Clinic in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in het Amphia ziekenhuis in Breda, in O2 Clinic in Antwerpen (Maarten Doornaert) of in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare (Gerd Fabre). Zo profiteert u van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren & verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

SpecialistConsultBehandeling
Thijs de WitABC ClinicAmphia ZH Breda
Guido DolmansABC ClinicAmphia ZH Breda
Wilfred KolkmanABC ClinicAmphia ZH Breda
Maarten DoornaertABC Clinico2 Clinic Antwerpen
Gerd FabreABC ClinicAZ Delta ZH Roeselare

Vrijblijvend consult?

Bij ABC Clinic start een behandeling bij een slappe buik altijd met een vrijblijvend consult met de plastisch chirurg. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van de ingreep en beantwoordt al uw vragen.

Meer weten over het uitvoeren van de behandeling? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

Online inplannen
Maak een afspraak