De kliniek

Kleine borsten

Wilt u weer trots zijn op uw borsten?

Vindt u uw borsten te klein? Of hebben uw borsten wat volume verloren door zwangerschap of gewichtsverlies? Misschien voelt u zich daardoor onzeker of minder vrouwelijk?

Prijzen

Wat kost een behandeling van kleine borsten?

Een consult is echt noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de borstvergroting. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

Uw borstvergroting betalen in termijnen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance. 

Informatie

Een borstvergroting bij kleine borsten

Een borstvergroting kan u zeker helpen wanneer u kleine borsten heeft waar u zich aan stoort. Met mooie volle borsten voelt u zich meteen weer op en top vrouw!

Zijn uw borsten sterk doorgezakt (hangborsten) dan is een borstlift een beter alternatief. Deze behandeling wordt overigens ook vaak uitgevoerd bij een mommy makeover.

Onze artsen maken enkel gebruik van de veiligste implantaten (o.a. Natrelle). Verder wordt er tijdens het consult met de plastisch chirurg en anesthesist 3D-software gebruikt zodat u alvast kunt zien hoe deze behandeling bij u uit gaat pakken.

Consult

Vrijblijvend consult?

Bij ABC Clinic bekijken we vooraf goed of het vergroten van uw borsten het juiste resultaat zal opleveren. Dit doen we tijdens een vrijblijvend consult.

De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van de behandeling en beantwoordt al uw vragen. Tijdens het consult zijn er mogelijkheden om een 3D-scan van het resultaat van de borstvergroting te bekijken.

Meer weten over de mogelijkheden van een borstvergroting bij kleine borsten? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

De behandeling

Hoe gaat de behandeling van kleine borsten?

Voor een borstvergroting moet u onder volledige narcose gebracht worden. Vervolgens maakt de plastisch chirurg een incisie. Afhankelijk van de situatie zal dit onder de oksel, op de rand van de tepelhof of in de borstplooi zijn. Via dit sneetje maakt de chirurg eerst plaats voor de implantaten.

Het implantaat kan onder het klierweefsel of onder de grote borstspier worden geplaatst. Een combinatie is ook mogelijk (dual plane). Daarna wordt de wond gehecht en moet u een nacht in het ziekenhuis doorbrengen.

Nazorg en herstel

Hoe gaat het na de behandeling?

Na de behandeling moet u een nachtje in het ziekenhuis blijven. Uw lichaam heeft enige tijd nodig om helemaal te herstellen. De eerste dagen na de behandeling kunnen wat pijnlijk zijn. Met paracetamol kunt u dit goed onder controle houden. Verder kunnen uw borsten een tijdje wat gespannen aanvoelen. Na twee tot drie maanden is dit ongemak achter de rug en hebben uw borsten hun definitieve contouren gekregen.

Waar word ik geopereerd?

o2 Clinic in Antwerpen

Waar vindt de behandeling van kleine borsten plaats?

De behandeling wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. Zo profiteert u van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Resultaat

Wat is het resultaat van een behandeling tegen kleine borsten?

Een borstvergroting leidt eigenlijk altijd tot een mooi resultaat en behoort daarmee tot de mooiste ingrepen van de esthetische plastische chirurgie. De meeste vrouwen zijn er ongelooflijk gelukkig mee.

Bekijk resultaten
Prijzen

Wat kost een behandeling van kleine borsten?

Een consult is echt noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de borstvergroting. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

Uw borstvergroting betalen in termijnen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance. 

Veelgestelde vragen

Blijven er littekens achter na een borstvergroting?

Doordat er slechts kleine incisies gemaakt worden, zullen deze voor kleine littekens zorgen die daardoor onopvallend zijn. Daarnaast veranderen de littekens naar verloop van tijd steeds meer in de eigen huidskleur.

Hebben jullie ooit PIP-implantaten gebruikt voor de borstvergroting?

Nee, de plastisch chirurgen van ABC Clinic hebben nooit PIP-implantaten gebruikt. We werken enkel met de veiligste borstprotheses zoals Mentor, Natrelle, Polytech en Sebin.

Is het resultaat van een borstvergroting blijvend?

De borsten kunnen blijven veranderen door zwaartekracht, veranderingen in het gewicht, het verouderingsproces en de hormoonhuishouding, zo ook na een borstvergroting. Een borstlift kan een oplossing bieden in het verouderingsproces. Sommige prothesen gaan een leven lang mee. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van de prothesen. Het kan voorkomen dat er na tien jaar kapselvorming is, maar veelal is dit niet het geval. Daarnaast wordt er bij veel prothesen een garantie gegeven. Bij ABC Clinic werken wij uitsluitend met de kwalitatief beste protheses zoals Natrelle.

Is iedereen geschikt voor een borstvergroting met eigen vet?

Nee, enkel diegenen die voldoende vet hebben om te verplaatsen. Het vet moet ergens vandaan komen. Heb je weinig tot geen vet, dan zijn borstimplantaten het beste alternatief.

Kan ik borstvoeding geven na een borstvergroting?

Aangezien de plastisch chirurg zijn uiterste best doet om de melkklieren niet aan te tasten bij een borstvergroting, is dit zeker mogelijk. Er moet wel rekening worden gehouden met het risico op een eventuele aantasting van de melkklieren. De risico’s van een borstvergroting zullen tijdens een consult behandeld worden.

Wanneer kan ik weer werken na een borstvergroting?

De herstelperiode is afhankelijk van de intensiteit van het werk dat je doet. De eerste twee weken na de operatie zijn tillen, met de armen boven het hoofd strekken en bukken niet mogelijk. De plastisch chirurg kan hier meer over vertellen tijdens het consultgesprek.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul neem contact met ons op in.

Vrijblijvend consult