Totaal
9.0
860 reviews

Slappe borsten

Hebben uw borsten hun jeugdige veerkracht verloren? Ergert u zich wild aan uw slappe borsten en schaamt u zich er zelfs voor? Een borstlift of borstcorrectie is de oplossing.

Een borstcorrectie bij slappe borsten

Dat borsten naarmate we ouder wordt gaan hangen, is een normaal verschijnsel. Dat betekent echter niet dat u zich er ook bij neer moet leggen. Een borstcorrectie is een uitstekende manier om op een veilige en natuurlijke manier wat meer volume in de borsten te krijgen. U kunt kiezen om dit met of zonder implantaten te laten doen.

Onze artsen maken enkel gebruik van de veiligste implantaten (o.a. Natrelle). Ze kunnen u met 3D-software laten zien hoe een borstcorrectie er bij u uit zal zien. Een borstcorrectie wordt overigens ook vaak uitgevoerd bij een mommy makeover.

Wat is het resultaat van een borstcorrectie?

Een borstcorrectie is een zeer dankbare behandeling die voor een heel natuurlijk en mooi resultaat zorgt. De meeste vrouwen zijn er ongelooflijk bij mee.

behandelingen - borstcorrectie - Borstlift foto's voor
Voor
behandelingen - borstcorrectie - Borstlift foto's na
Na

Wat kost een borstcorrectie bij slappe borsten?

Behandeling Prijs
Consult€50,-
Zonder prothesevanaf€4950,-
Ronde prothesevanaf€5800,-
Anatomische prothesevanaf€6300,-

De prijs is inclusief een overnachting in het Amphia-ziekenhuis.

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van een borstcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €50,-.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe verloopt een behandeling van slappe borsten?

Voorafgaand aan de behandeling brengt de anesthesist u onder algehele narcose. Daarna maakt de plastisch chirurg een incisie vanaf de tepel naar beneden en eindigend in de borstplooi. Het teveel aan huid wordt weggesneden en de tepel op de goede hoogte gebracht. Dan wordt er wel of geen implantaat geplaatst. Dit verschilt per persoon.

De behandeling eindigt met het plaatsen van twee drains, het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband. U moet een nachtje in het ziekenhuis doorbrengen.

Nazorg en herstel bij de behandeling van slappe borsten

Na de behandeling moet u een nachtje in het ziekenhuis blijven. De drains worden na 24 tot 48 uur alweer verwijderd en ook het drukverband hoeft slechts enkele dagen te blijven zitten.

Uw lichaam heeft enige tijd nodig om te herstellen na de borstcorrectie. De eerste dagen zult u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Daarnaast kan het litteken gedurende enkele weken nog wat vurig van kleur zijn. Na enkele maanden wordt dit minder en zal het nauwelijks nog zichtbaar zijn.

Waar vindt de behandeling plaats?

De behandellocatie is geheel afhankelijk van de arts waarmee u een consult heeft. In onderstaand schema vindt u de verschillende behandellocaties.

SpecialistConsultBehandeling
Thijs de WitABC ClinicAmphia Ziekenhuis Breda
Guido DolmansABC ClinicAmphia Ziekenhuis Breda
Carla TheunissenABC ClinicAmphia Ziekenhuis Breda
Gerd FabreABC ClinicAZ Delta Ziekenhuis Roeselare

Vrijblijvend consult met de plastisch chirurg?

Een borstcorrectie start altijd met een vrijblijvend consult met de behandelend plastisch chirurg. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een borstcorrectie bij slappe borsten en beantwoordt al uw vragen. Tijdens het tweede consult zijn er mogelijkheden om een 3D-scan van het resultaat te bekijken.

Meer weten over de mogelijkheden van een borstcorrectie tegen slappe borsten of hangborsten? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 08.00 uur tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar.

Ik wil graag een consult inplannen
Hoe gaat een borstlift in zijn werk?

Een borstlift vindt plaats onder algehele narcose. Tijdens de ingreep zal dus geen pijn worden ervaren. Na de operatie kunnen de littekens pijnlijk zijn. Daarnaast kan er pijn worden ervaren aan de borstspier. Deze pijn zal na een aantal dagen afgenomen of geheel weg zijn. Tijdens een consultgesprek kunnen al jouw vragen over de operatie door een plastisch chirurg beantwoord worden.

Kan ik borstvoeding geven na een borstlift?

Het is afhankelijk van de toegepaste behandelmethode of er nog borstvoeding gegeven kan worden na de borstlift operatie. Het is aan te raden om een borstlift te overwegen op een punt waarop je niet meer van plan bent borstvoeding te geven, omdat er in het weefsel van de borst(en) gesneden wordt. Tijdens een vrijblijvend consult kan de plastisch chirurg je meer informatie geven over de behandelmethoden bij een borstlift.

Leidt een borstlift tot zichtbare littekens?

Bij een borstlift blijven altijd littekens achter. De plastisch chirurg zal nauwkeurig de plaatsen bepalen waar gesneden zal worden, om de littekens zo klein en onopvallend mogelijk te maken. Waar de littekens zichtbaar zijn is afhankelijk van de omvang van de operatie. Hier wordt meer duidelijk over na een consult met de behandelend plastisch chirurg.

Waar is een borstlift voor bedoeld?

Als je last hebt van hangende borsten met naar beneden staande tepels kan een borstlift een uitkomst bieden. Een borstlift is ook een geschikte behandeling wanneer je borsten ongelijk zijn.

Wanneer kan ik weer aan het werk na een borstlift?

De eerste twee weken na de borstlift is het belangrijk om niet te tillen, fietsen, sporten of auto te rijden. Na de eerste twee weken kunnen deze taken rustig worden opgebouwd en is autorijden toegestaan. Fysiek intensieve taken zijn echter nog niet toegestaan. Als alle wonden goed genezen zijn mogen na zes weken alle activiteiten weer worden opgepakt. Het is dus afhankelijk van de aard van het werk dat je doet wanneer je weer kan beginnen met werken.

Maak een afspraak