e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame dr. Michel Visser
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Michel Visser

Onderkin verwijderen

Vaak ziet u pas op een foto dat u een onderkin heeft. En het liefst wilt u hem meteen deleten. Zowel de foto als uw kin. Uw onderkin kunt u veilig en mooi laten verwijderen met een liposuctie.

Een liposuctie-behandeling van de onderkin of dubbele kin

Een dubbele kin of onderkin maakt u ouder dan u zichzelf voelt en sporten of diëten helpt er nauwelijks tegen. Gelukkig biedt een liposculpture- of liposuctie-behandeling uitkomst. De behandeling is veilig en het resultaat is blijvend. Heeft u van nature een wat vlakke of teruggetrokken kin? Dan is een kincorrectie met fillers of een chirurgische kincorrectie wellicht iets voor u.

Wat is het resultaat van een liposuctie van de onderkin?

Na enkele dagen wordt het eerste resultaat van de liposculpture of liposuctie al zichtbaar. Toch duurt het twee tot drie maanden voor het definitieve effect is bereikt. Pas dan is uw kin volledig hersteld en hebben de nieuwe contouren zich blijvend gevormd.

Liposuctie van de onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na
liposuctie onderkin voor
Voor
liposuctie onderkin na 12
Na
Liposuctie onderkin man
Voor
Liposuctie onderkin man na
Na
Liposuctie onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
Na
Onderkin voor liposuctie
Voor
Onderkin na liposuctie
Na

Wat kost een behandeling aan de onderkin?

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van de onderkin€1995,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding gezicht€100,-

Uw liposuctie financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe verloopt de behandeling aan de onderkin?

Een liposuctie bestaat uit twee fases. In de eerste fase maakt de arts of plastisch chirurg enkele zeer fijne incisies waardoor een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten wordt.

Na een wachttijd van circa twintig minuten volgt dan het tweede deel van de behandeling. Via dezelfde incisies brengt de plastisch chirurg of cosmetisch arts een canule in die vibreert. Met behulp van deze canule worden de vetcellen eerst zacht en vloeibaar gemaakt, daarna kunnen ze weggezogen worden.

Hoe verloopt de nazorg van een behandeling aan de onderkin?

Na afloop van de liposculpture zult u enige tijd wat rustig aan moeten doen. Voor u de kliniek verlaat, krijgt u van ons een aantal richtlijnen rond de nazorg. We adviseren deze goed op te volgen.

Na de liposuctie zult u een week of twee moeten herstellen. U zult een tijdje een kinband moeten dragen. Daarna worden de hechtpleisters verwijderd. U zult last hebben van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Soms voelt de behandelde plek wat verdoofd aan.

Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf verdwijnen. Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en zal de zwelling ook afnemen. De eerste twaalf uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Dit is normaal. Op dag twee mag u weer douchen.

De eerste week moet u rust nemen, maar het is wel belangrijk om te blijven bewegen in verband met de bloedsomloop. Na twee weken kunt u (afhankelijk van wat u doet) uw werkzaamheden weer opvatten. Na zes weken mag u weer beginnen met sporten (rustig opbouwen). Liposuctie laat nauwelijks sporen achter. De littekens zijn klein en onopvallend.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

De locatie van uw behandeling is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam

Liposuctie reviews

Voordat je een afspraak maakt is het belangrijk om ervaringen te lezen van cliënten die jou voor zijn gegaan. De meeste cliënten komen ook bij ons terecht via bekenden (zoals vriend(in), zus, neef, nicht of buurvrouw) of via de verschillende reviews op platforms. Wij hebben als privékliniek verschillende disciplines waarin we met gespecialiseerde artsen of plastisch chirurgen werken, zoals liposuctie, lipofilling, lipoedeem, Botox, fillers, injectables, ooglidcorrecties, tepelcorrecties, schaamlipcorrecties en plastische chirurgie (samenwerking Amphia ziekenhuis). Op Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland kun je reviews lezen van mensen die je zijn voorgegaan.

Kliniekervaringen ABC Clinic, mommy makeover

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, mommy makeover

Vrijblijvend consult met de specialist?

Een liposuctie-behandeling van de onderkin begint altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg of cosmetisch arts bespreekt uw wensen en verwachtingen, analyseert de te behandelen zone en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. En natuurlijk kunt u ook al uw vragen stellen over een liposuctie van de onderkin.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Een consult inplannen?

Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor een liposuctie van de onderkin?

Mensen waarbij de gezichtscontouren door de onderkin wordt verstoord komen in aanmerking voor een liposuctie-behandeling van de onderkin. Een liposuctie van de onderkin zorgt voor een mooiere gezichtsvorm en een slankere uitstraling.

Wanneer kan ik het resultaat van de liposuctie of liposculptuur van de onderkin zien?

In de dagen na de behandeling zullen de behandelde zones gezwollen zijn en zal je last hebben van bloeduitstortingen. Daarnaast kunnen ook plaatselijke verhardingen van het onderhuidse weefsel ontstaan en kan je last hebben van stijfheid. Zowel de zwellingen als de bloeduitstortingen en plaatselijke verhardingen zullen na enkele maanden verdwenen zijn. Circa twee maanden na de ingreep is 80% van het resultaat van de liposuctie-behandeling te zien. Het definitieve resultaat is pas na drie maanden bereikt.

Wanneer kan ik mijn werkzaamheden hervatten na een liposuctie van de onderkin?

Dit is afhankelijk van het werk dat je doet. In de eerste week na de liposuctie mag je geen zwaar lichamelijk werk verrichten. Meestal kan je een week na de operatie weer aan het werk.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een liposuctie van de onderkin?

Elke operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee, al is de kans bij een plastisch chirurgische ingreep erg klein. Zo kan er een nabloeding, infectie of allergische reactie optreden. Daarnaast kunnen er restzwellingen of verhardingen achterblijven die niet of pas na enkele maanden wegtrekken. Ook kan de huid tijdelijk gevoelloos zijn en kunnen onderhuidse zenuwen, bloedvaten of organen tijdens de behandeling worden beschadigd. De kans dat de hierboven genoemde complicaties zich voordoen is minimaal. Bij ABC Clinic ondergaan mensen wekelijks een succesvolle liposuctie-behandeling van de onderkin.

Zijn er littekens zichtbaar na de liposuctie of liposculptuur van de onderkin?

De littekens na een liposuctie-behandeling van de onderkin zijn nauwelijks zichtbaar. Er hoeven tijdens de operatie maar hele kleine incisies te worden gemaakt van twee à drie millimeter. Daarnaast zal de plastisch chirurg of cosmetisch arts er alles aan doen om de littekens nauwelijks zichtbaar te laten zijn. Belangrijk om te weten is dat een litteken één tot anderhalf jaar nodig heeft om te herstellen.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online